henrykow 14.11.2024 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 35 minut temu, d7d napisał: Nowe wydanie Forum Murator faktycznie jest lepsze niż poprzednie... ale dla botów... Dobre stwierdzenie, trafione w punkt. Dla przykładu powiem że zgłaszałem spam bota 7.11.24 o gdz 16.06 a wiadomość że zgłoszenie zostało przyjęte na maila dostałem 8.11.24 o gdz 8.15 , minęło już 6 dni i zero odzewu jak moje zgłoszenie zostało rozpatrzone. Można by skomentować starym powiedzonkiem za szybkość działania że Redakcję można by było po śmierć wysłać, oj człowiek by jeszcze długo, długo pożył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.11.2024 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada Godzinę temu, Elfir napisał: boty zakładają już blogi do spamowania: Zajrzałem tam z ciekawości i co ja widzę, pierwszy psot został tu napisany już w 2012 roku i jest dalej na FM a ostani post to nawet bot edytował cóż za inteligencja. suuuper jednak to stare powiedzonko w/w jest bardzo ale to bardzo prawdziwe, oj człowiek żył by i żył😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.11.2024 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Niedziela o 15:53 Wiem, ze Redakcja ma w czterech literach to forum i liczy że umrze śmiercią naturalną, ale człowiek jednak się łudzi... I tak mając te złudzenie sugeruję, aby w "Zgłoszeniu naruszenia" dodać punkt o botach. Bo boty szybko się uczą, piszą z coraz większym sensem. Ale na razie nie rozróżniają kraju. I nawet jak piszą pozornie poprawną odpowiedz, to podawanie doświadczeń z Florydy albo cen usług i materiałów w dolarach lub juanach nijak się na forum nie przydaje. Przykładem ten wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2024 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:19 Tutaj wątek z botem który w sumie napisał definicję prawidłowo i nawet w temacie wątku jednakże jego wpis nic nie wnosi i jest po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.11.2024 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 godzin temu Co się stało z tym wątkiem? Google go znajduje, ale link nie działa. Forumowa szukajka go nie znajduje a linki umieszczone w innych tematach (np. tutaj) prowadzą w próżnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.11.2024 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 godzin temu A ja mam cudowną wiadomość, zgłoszenie bota które dokonałem w dniu 7.11.24 przyjęte do realizacji w dniu 8.11.24 doczekało się finalizacji dzisiaj czyli 20.11.24 reakcja szybka niczym błyskawica, po 12 dniach problem rozwiązany Cytat Nasza decyzja dotycząca zgłoszonych treści usunięcie treści, blokada konta użytkownika Czyż to nie cudowna wiadomość? I nie ma co się czepiać i narzekać na bezczynność Redakcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2024 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 godzin temu Chyba masz słabe e-łącze... i dlatego tak wolno to działa U mnie zgłoszone 4.11.2024 22:08 zostało zrealizowane już 13.11.2024 15:03. Czyli tylko 9 dni !! Jest super !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 20.11.2024 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, d7d napisał: Chyba masz słabe e-łącze... i dlatego tak wolno to działa U mnie zgłoszone 4.11.2024 22:08 zostało zrealizowane już 13.11.2024 15:03. Czyli tylko 9 dni !! Jest super !! U mnie był chyba bardziej skomplikowany (bo boty stają się bardziej inteligentne) problem dlatego tak to "króciutko" trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2024 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 godzin temu Z łezką w oku można i należy wspominać dobre czasy Naszych Moderatorów !! I komu to przeszkadzało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 21.11.2024 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, d7d napisał: Chyba masz słabe e-łącze... i dlatego tak wolno to działa U mnie zgłoszone 4.11.2024 22:08 zostało zrealizowane już 13.11.2024 15:03. Czyli tylko 9 dni !! Jest super !! Mnie wtedy kapowałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts