d7d 18.12.2024 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 W dniu 14.12.2024 o 08:20, prokurator napisał: Ciekawy punkt widzenia i chętnie bym się z nim zgodził ale jakoś nie zauważyłem takiej nadgorliwości jak wylewano pomyje na pisiorów , a pomyje wylewać powinno się na jednych i drugich ale co ja tam wiem. Znowu o polityce... a obiecałeś się wylogować... Pomyje to może wylewaj w swoim obejściu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.12.2024 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 @prokurator "Sad" znaczy "smutny". Jesteś "smutny" ? Z jakiego powodu?? Na nikogo nie wylewać wylewać pomyj !! Tym bardziej jako anonimowy Forumowicz na publicznym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 23.12.2024 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 Wchodzę na wątek i widzę taki komunikat: Cytat Oops! You do not have permission to view this topic. Czemu nie mam uprawnień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.12.2024 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 Bo może temat jest skasowany (i wejść w niego mogą np. tylko admini). Sporo jest takich miejsc, np.: wyodrębnione fora "eksperckie" których sponsorzy nie przedłużyli (a nawet te czynne są bez życia, zwłaszcza ze strony "ekspertów"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.12.2024 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 W dniu 13.12.2024 o 18:11, Redakcja napisał: Pilnujemy porządku, nie chcemy wątków politycznych. I bardzo nam zależy na Waszej obecności i aktywności. Ale może forumowicze chcą. Był wątek polityczny to żeście skasowali. Nie sprawdzałem ale podejrzewam, że statystyki poleciały wam mocno w dół od tego czasu. Trzeba było wydzielić jakiś nie wiem... Hydepark gdzie mogli wchodzić tylko zadeklarowani ochotnicy. Były mocne dyskusje było ostro ale ciekawie, teraz bida. Więc skoro tyle osób się tam żywiołowo udzielało tzn. że była taka potrzeba. To że wy nie chcecie wątków politycznych to nie znaczy że forumowicze ich nie chcą. A od forumowiczów jesteście niestety uzależnieni. I teraz dopiero wpisy typu "bardzo nam zależy na Waszej obecności i aktywności." Wasze zachowanie w stylu my wiemy jak wam urządzić wasze forum niesie znamiona socjalizmu. Polacy tego nie lubią 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2024 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 W dniu 23.12.2024 o 21:00, Ratpaw napisał: Wchodzę na wątek i widzę taki komunikat: Czemu nie mam uprawnień? Optymistycznie można przyjąć, że temat chwilowo jest niedostępny dla forumowiczów. Może mieć nadzieję, że czeka na moderację i usunięcie wpisów na poziomie pyskówki, pomówień, oskarżeń, domysłów itp. Po moderacji temat powinien powrócić. Widać, że na FM brakuje bieżącej moderacji. Od razu byłby spokój. Moderacja DSA jest bardzo kiepska i nie działa porządkowo i prewencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.12.2024 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Jest dział tematów niebudowlanych, także politycznych: https://forum.murator.pl/forum/222-nie-tylko-budowa/ Nie pozwalamy, by tematy merytoryczne były psute przez wątki polityczne. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.12.2024 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Również życzę wesołych świąt. Jednakże droga redakcjo dokładnie wszyscy wiedzą o jaki wątek chodziło i że był on bodajże właśnie w dziale"nie tylko budowa". I wszyscy wiedzą żeście go skasowali. Bo wam się nie podobał. Więc wasza sugestia, że macie taki dział z tematami politycznymi, jest hipokryzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.12.2024 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 W dniu 25.09.2024 o 21:50, JD1719512917 napisał: Czyli piszemy byle co byle dużo z kontrowersyjnym tytułem by laiki zdobywać. Czyli zero merytoryki, bele by było wow! W dniu 2.08.2024 o 08:14, fotohobby napisał: Tylko nie każdy lubi bylejakość, jak Ty. Nowych użytkowników może ten spam odstraszać i Forum będzie wymierało. Bo przecież "nikt nikogo na siłę tu nie trzyma" W dniu 1.08.2024 o 23:51, Ratpaw napisał: Zarządzanie forum jest usługą, a komu, jeśli nie forumowiczom ma to służyć? Troche dziwne masz podejście po tym, jak właśnie właściciel forum zdecydował się przenieść FM na nowe serwery. No i, last but not least, za coś przecież płacą reklamodawcy i użytkownicy płatnych profili - chyba nie za olewanie problemu SPAMu, prawda? W dniu 1.08.2024 o 22:44, fotohobby napisał: Może użytkownikom przeszkadza ? Bo Forum jest dla użytkowników, nie Redakcji... W dniu 1.08.2024 o 21:46, Ratpaw napisał: Mi też przeszkadza. W dniu 1.08.2024 o 21:21, d7d napisał: O zasady. O porządek (ordnung muss sein). Tobie taki SPAM i BOTY nie przeszkadzają? W dniu 28.07.2024 o 22:46, fotohobby napisał: Dlatego doprecyzowałem, żeby nie szukał tej opcji pod "..." w starszych postach W dniu 28.07.2024 o 17:41, fotohobby napisał: Ta opcja znika po 5 minutach W dniu 5.11.2024 o 22:11, d7d napisał: Lepsze i tylko trzeba je dopracować i dopieścić.... Dobre żarty W czym nowe wydanie jest dla Ciebie lepsze? Pamiętaj też w czym jest znacznie gorsze. Nowe wydanie jest beznadziejne a to że łatwiej jest zamieść zdjęcia czy cóś innego to nie ma znaczenia. Dużo łatwiej jest botom i spamerom. Nie można zgłaszać botów bo trzeba czekać minimum 30 minut. A Redakcja sobie to lekceważy. Widział ktoś reakcję Redakcji na kolejne zgłoszenia ?? Była tez prośba aby pokazywać nowe tematy, nieprzeczytane tematy a nie wszystkie nieprzeczytane posty w danym temacie. Też tak trudno jest to zmienić ?? Nie mam nawet zielonego pojęcia co tu się odwala i kto robi to co robi. Wszystkie moje posty zostały usunięte z mojego konta ale w cytatach je widać. Czy @Redakcja może mi wytłumaczyć co się stało? Chodzi dokładnie o to że jeżeli chcę wrócić do cytatu którego dany użytkownik cytuje (chodzi o mój post) to wyskakuje mi takie okienko Cytat Sorry! Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL. Sprawdziłem i tak jest w każdym temacie w którym ktoś mnie cytował, o co tu kaman, kto kasuje merytoryczne posty??!! i dlaczego to robi??? czy jakiś wirus czy atak cyberpartyzantów? Sprawdziłem swoje konto i wg danych mam napisanych 4076 postów ale klikając w okienko "Moja aktywność" i dalej "Posty" wyskakuje komunikat Cytat Posts dodane przez henrykow Nic tu jeszcze nie ma Czekam na jakieś wyjaśnienie bo jak czytam to ostatnio dziwne rzeczy tu się porobiły Czy na forum ktoś likwiduje wątki albo to na co zwrócił uwagę @Ratpaw Cytat Sorry! We could not find that topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 27.12.2024 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2024 W dniu 2.08.2024 o 17:23, fotohobby napisał: Literówka się wkradła. Śmiałem się z tych "merytorycznych" komentarzy, co ponoć znikały Śmiałeś się a teraz możesz sobie sprawdzić to o czym pisałem, wcześniej znikało kilka a teraz wszystkie np w tym Temacie i w wielu innych w których pozostał ślad moich postów jedynie w cytatach jeżeli ktoś odpowiadając mnie zacytował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.12.2024 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 W dniu 25.12.2024 o 23:00, Redakcja napisał: Nie pozwalamy, by tematy merytoryczne były psute przez wątki polityczne. Szanowna @Redakcja a co ja "zepsułem" że zostały wykasowane wszystkie moje posty? Mało tego przed chwilą sprawdziłem to nawet wykasowano moją reputację z "Historii wygranych". Czy doczekam sie odpowiedzi na zadane pytanie z poprzedniego napisanego w dniu 27.12.24 postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 30.12.2024 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 W dniu 25.12.2024 o 12:40, fotohobby napisał: Goguś się chyba w końcu wyniósł z Forum, albo dostał permbana i tamten wątek trzeba mocno posprzątać. Oczywiście goguś pewnie wróci pod piątym z kolei nickiem Boli cie coś ? odejdź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.12.2024 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 Wyjaśniamy, co się stało, że nie widać postów. Prosimy o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.12.2024 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, prokurator napisał: Boli cie coś ? odejdź . Jedyne co mnie boli, to Twoja słaba wola 😄 Ale to za mało by odejść - choć jak widzę, co się z tym forum dzieje, to raczej będę zaglądał rzadziej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 31.12.2024 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) 20 godzin temu, Redakcja napisał: Wyjaśniamy, co się stało, że nie widać postów. Prosimy o cierpliwość. Dziękuję za odpowiedź. Będę niecierpliwie czekał i liczę że moje napisane posty wrócą na FM do wszystkich wątków w jakich brałem udział w dyskusji. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezzess 02.01.2025 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia Teraz widzę, że przypadków jest więcej. U mnie również wyczyścili aktywność. To, że w wątku zrobiła się chwilowo sprzeczka między użytkownikami nie stanowi raczej podstawy do kasowania całości. Zobaczymy czy w ogóle zostaną podjęte jakieś kroki w tej kwestii. Jeśli nie to niech chociaż ludzie wiedzą czego można się spodziewać po forum i niech będą świadomi, że są inne miejsca, gdzie takiej lipy się nikomu nie odstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.01.2025 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nowe Forum Murator rozwija się. Zmiana na nowe zwiększa zasięg oddziaływań . Pytanie z czystej ciekawości: czy Redakcja lub ludzie zatrudnieni przez Redakcję czytają posty zamieszczone na Forum i sami usuwają spam czy tylko reagują na zgłoszenia "naruszeń" ?? Experience the Thrill of Snow Rider 3D: Your Ultimate Winter Adventure Awaits! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.01.2025 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia Tak, usuwamy sami i dzięki zgłoszeniom forumowiczów. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.01.2025 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 3 godziny temu, Redakcja napisał: Tak, usuwamy sami i dzięki zgłoszeniom forumowiczów. Pozdrawiamy Cieszę się bardzo tylko chyba trochę kiepsko to idzie. Prosta wyszukiwarka na hasło: 'I got this' Znajdź zawartość Wyświetlanie wyników dla 'I got this'. https://forum.murator.pl/search/?&q=I got this&page=4&quick=1&sortby=newest pokazuje 100 wyników. Najstarszy z 13 października 2023 . Redakcja nie potrafi używać wyszukiwarki? Chętnie zgłoszę 100 wpisów ale to zajmuje ponad 6 dni pracy po 8 godzin dziennie. Możliwe, że takich wpisów jest dużo więcej a wyszukiwarka ogranicza się do pokazania tylko 100 wpisów. Sprawdzone przy innym haśle wyszukiwania. Mam wrażenie, że Redakcji i inni władcy nie interesują się poprawnym działaniem Forum. Redakcja nie reaguje na proste postulaty zgłaszane przez Forumowiczów. Szkoda. Bardzo szkoda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2025 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 21 godzin temu, d7d napisał: Cieszę się bardzo tylko chyba trochę kiepsko to idzie. Bo kłamią. Nie usuwają. Usuwa automat i tylko zgłaszane. To powoduje, że wątki nagle giną. Bo w zależności od tego co zaznaczysz, usuwa post lub post z autorem. A usunięcie autora usuwa jego wpisy. Gdyby usuwał realny człowiek, czytający watek, to usuwałby też wyśmiewające komentarze do spamu. A te komentarze zostają. Realny człowiek najwyżej nadzoruje automat i ingeruje, gdy automat nie wie co zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts