d7d 10.01.2025 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, Ratpaw napisał: ZUS zapłacisz za nich? Dlaczego @henrykow czy inni mają płacić cokolwiek za etatowych moderatorów TIME czy Forum Murator czy innej instytucji powiązanej z FM? Może należy oprowadzić opłaty za korzystanie z Forum Murator. Okaże się kto na tym zyska i kogo. Forumowicze z pewnością odejdą a w ślad za mini reklamodawcy i Forum padnie. Dzięki temu Redakcja pozbędzie się forumowiczów oczekujących zmian na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.01.2025 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 18 godzin temu, d7d napisał: Dlaczego @henrykow czy inni mają płacić cokolwiek za etatowych moderatorów TIME czy Forum Murator czy innej instytucji powiązanej z FM? Podejrzewam że on sarkazmem sypnął.😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2025 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia Tak, ostatnio cały ten temat już jest humorystyczny Powstał dział KABARET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.01.2025 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 20 minut temu, d7d napisał: Tak, ostatnio cały ten temat już jest humorystyczny Powstał dział KABARET. Raczej tragokomedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.01.2025 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia Doceń wysiłek jaki Redakcja (lub ludzie Redakcji) włożyli w usunięcie tylu postów. A teraz mają znowu pracować i je przywrócić? A nie zamówili opcji undo ... PS Mam wrażenie, może mylne,że na FM jest mniejsza aktywność niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.01.2025 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 11 minut temu, d7d napisał: PS Mam wrażenie, może mylne,że na FM jest mniejsza aktywność niż kiedyś. Nie, nie mylisz się. Nie ma co sie dziwić skoro kasują tematy, posty merytoryczne to ludzie dawają sobie na wstrzymanie. Ja na swoim przykładzie wydze że dopóki nie przywrócą mi całego dorobku nie ma sensu a nawet utrudnione jest tu pisanie bo nic nie widzę czy w danym temacie coś już ;pisałem czy nie. Są jeszcze inne minusy wykasowania mojej historii napisanych postów ale daję sobie spokój z ich opisywaniem, czekam cierpliwie ale @Redakcja najwyraźniej mnie ignoruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 14.01.2025 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 14:22 W dniu 10.01.2025 o 09:22, Redakcja napisał: Wasz nacisk to przyspiesza... Naciskam, przyspieszy ten nacisk rozwój sprawy. Ileż można???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.01.2025 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 14:45 Nie naciskaj bo tracą oddech i nic nie zrobią Masz bardzo małe szanse na odzyskanie swoich wpisów. Prawdopodobieństwo odzyskania jest bliskie zeru. Możliwe, że odzyskanie historycznych wpisów jest niemożliwe (od samego początku) tylko Redakcja tego nie wie (bo szukają "programistów") lub wie tylko nigdy się nie przyzna bo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.01.2025 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Środa o 20:14 Redakcja / DSA i inne organy znowu w akcji https://forum.murator.pl/topic/281667-podatek-od-fotowoltaiki-jakie-konsekwencje-dla-prosumentów-na-starych-i-nowych-zasadach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 16.01.2025 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 10:48 14 godzin temu, d7d napisał: Redakcja / DSA i inne organy znowu w akcji https://forum.murator.pl/topic/281667-podatek-od-fotowoltaiki-jakie-konsekwencje-dla-prosumentów-na-starych-i-nowych-zasadach/ To jest samodestrukcja, bo z tego co pisała wcześniej Redakcja że sama kasuje (nie DSA czy inne organy FM) oznacza to że sama dąży do zgonu forum. Widzisz, wykasowali moje wszystkie stare wpisy (do 26.12.24 cała moja aktywność pooooszła w... ) i nie tylko mi i nic z tym nie robią czyli co to oznacza? Chyba nie musze kończyć i nazywać tego po imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 16.01.2025 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 11:26 15 godzin temu, d7d napisał: Redakcja / DSA i inne organy znowu w akcji https://forum.murator.pl/topic/281667-podatek-od-fotowoltaiki-jakie-konsekwencje-dla-prosumentów-na-starych-i-nowych-zasadach/ DSA nie obowiązuje takich małych podmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.01.2025 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 11:47 Właściciel Serwisu: Time S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Jubilerska 10 (Warszawa 04-190) wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy XIV Wydział Gospodarczy, pod numerem KRS 0000295857, NIP 5261004620, posiadającą kapitał zakładowy w wysokości 19 366 667 zł Prawnicy przywołanie przez Redakcję uważają, że prawo mocno ich przyblokowało w zakresie moderacji więc nie wiem kto ma rację i co oznacza przyblokowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 16.01.2025 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 12:03 (edytowane) To chodzi bardziej o zasięgi i wpływ na opinię publiczną, który FM ma żaden! W Polsce w ogóle nie obowiązuje DSA, ponieważ wszystkie media internetowe ("cyfrowe") należą do kapitału zagranicznego. Progiem jest afaik 45 mln odbiorców. Na stronach Komisji Europejskiej jest wyraźnie napisane, że MŚP (a 19 mln kapitału to MŚP) DSA nie dotyczy, co najwyżej w ograniczonym zakresie. A tutaj sie całe wątki wycina z powodu DSA. Przecież to ręce opadają. Edytowane Czwartek o 12:04 przez Ratpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 16.01.2025 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Czwartek o 12:28 W dniu 10.01.2025 o 11:59, Redakcja napisał: Dział prawny TIME ma inne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts