d7d 28.03.2025 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2 x TAK. Kto wie. Może historia jest lub może była do odzyskania. Może Redakcja nie dała zlecenia na odzyskanie historii wiadomości prywatnych i historii wpisów @henrykow . W założeniach podobno była zmiana na lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.03.2025 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca Forum umarło. Tygodniami nie ma nowych wpisów w niektórych działach. Dopóki wyszukiwarka je pokazuje i będą tu reklamy, to jeszcze się będzie nam wyświetlało. Następny krok to jego wyłączenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 28.03.2025 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 12 godzin temu, Zoltyyy napisał: W sumie ... z punktu widzenia właściciela: im więcej spamu i botów tym większy ruch.... Jak tak dalej pójdzie to za rok zostaną same boty i spamerzy odkopujący przedpotopowe wątki. Będą dostawać odznaki i stopnie: miłośnik forum za 100 wpisów... itp. Będzie gorzej niż ma konkurencyjnym forum. Cytyję samego siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.03.2025 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2 godziny temu, d7d napisał: 2 x TAK. Kto wie. Może historia jest lub może była do odzyskania. Może Redakcja nie dała zlecenia na odzyskanie historii wiadomości prywatnych i historii wpisów @henrykow . W założeniach podobno była zmiana na lepsze. Powiem więcej, Redakcja totalnie i globalnie ignoruje to forum. Wiadomość jaką jej wysłałem 2.02.25do dzisiaj ma status na poczcie jako nieodczytana. Od od trzech miesięcy Redakcja nie zabrała tu głosu w żadnym temacie czy to nie jawne olewanie użytkowników? Od wykasowania mojej historii napisanych postów mija już dobry trzeci miesiąc. Bot banuje userów, bot kasuje tematy i posty użytkowników i nie wiem co jeszcze bot tu robi bo choć mam dużą wyobraźnie to ona tego nie ogarnia. Piszę z całą świadomością że to bot robi bo człowiek logicznie myślący nie moderował by w tak bezmyślny sposób forum. I ten problem nie dotyczy tylko mojej osoby bo jak widać podobnych przypadków jest więcej. Nie sądziłem że kiedyś zadam takie pytanie ale przyszedł na to czas - Czy jest sens tu w ogóle dalej udzielać porad wobec tego co tu się wyprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 29.03.2025 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca Na to pytanie tylko Ty możesz odpowiedzieć. Wpisy doświadczonych użytkowników chętnych by dzielić się wiedzą są nieocenioną kopalnią wiedzy i pomocy - tacy użytkownicy chętni by dxielić się wiedzą są jego trzonem. Z tego egoistycznego powodu (jako użytkownik tej wiedzy) chciałbym żebyście zostali i nadal pomagali. Z drugiej strony - wysilać się po to, żeby bezmyślny bot redakcyjny wywalił Wasz wysiłek w niebyt kasując historię wpisów? Rozumiem rozterki. Napędzać ruch i budować poziom forum, właścicielowi który użytkowników nie szanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 29.03.2025 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca To ja zapytam ponownie, bo sądzę, że niektórzy z użytkowników tego forum są także obecni na innych forach o podobnej tematyce. Jakie inne forum budowlane możecie polecić, którego poziom i obsługa są na satysfakcjonującym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.03.2025 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca Godzinę temu, Robinson74 napisał: Jakie inne forum budowlane możecie polecić, którego poziom i obsługa są na satysfakcjonującym poziomie? A to już kolego musisz sam ocenić bo nie zapewne wiesz jak to wżyciu bywa, co jednemu odpowiada nie znaczy że będzie pasić drugiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.03.2025 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 6 godzin temu, Zoltyyy napisał: Na to pytanie tylko Ty możesz odpowiedzieć. Wpisy doświadczonych użytkowników chętnych by dzielić się wiedzą są nieocenioną kopalnią wiedzy i pomocy - tacy użytkownicy chętni by dxielić się wiedzą są jego trzonem. Z tego egoistycznego powodu (jako użytkownik tej wiedzy) chciałbym żebyście zostali i nadal pomagali. Z drugiej strony - wysilać się po to, żeby bezmyślny bot redakcyjny wywalił Wasz wysiłek w niebyt kasując historię wpisów? Rozumiem rozterki. Napędzać ruch i budować poziom forum, właścicielowi który użytkowników nie szanuje. W zasadzie to ja sobie już odpowiedziałem i jak być może być zauważyłeś moja frekwencja na FM spadła praktycznie do zera. Poczytując ostatnio różne tematy aż mnie nieraz świerzbi aby udzielić rady bo akurat wiem ale mam zasady i nimi sie kieruję. Pisałem już nieraz o tym ale jeszcze raz przypomnę, Redakcja nie zdaje sobie sprawy (widać to po jej czynach) że trzonem forum są forumowicze w szczególności z doświadczeniem i praktyką, jak ich zabraknie to forum zginie a po drugie to My użytkownicy napędzamy swoją frekwencją na FM komuś kasę. Szkoda że Redakcja nie świeci taką frekwencją jak to miało przypadek w grudniu 2024 roku podczas licytacji na rzecz dzieci z Ogniska Marymont. W mojej ocenie to najwyraźniej Redakcja dąży do samo destrukcji FM bo innego wytłumaczenia ja w poczynaniach Redakcji nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 29.03.2025 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca Może właściciele stwierdzili, że wygaszą forum, bo nie generuje ono planowanych wpływów/zysków. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 29.03.2025 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) . Edytowane 29 Marca przez Zoltyyy Zdublowany post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 29.03.2025 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) 10 godzin temu, Robinson74 napisał: To ja zapytam ponownie, bo sądzę, że niektórzy z użytkowników tego forum są także obecni na innych forach o podobnej tematyce. Jakie inne forum budowlane możecie polecić, którego poziom i obsługa są na satysfakcjonującym poziomie? Redakcja ignoruje to forum jako już nieprzydatne. Poradami zajmie/zajmuje się już teraz pewnie jakiś ChatGPT. Forum umiera i zniknie prawdopodobnie na stałe. To samo dzieje się z https://forum.budujemydom.pl/ , jest coraz mniej zapytań. To początek czegoś innego, czas pokaże kto się utrzyma na powierzchni. Trochę to przykre, ale nie mamy na to wpływu. Edytowane 29 Marca przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 30.03.2025 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 10 godzin temu, animuss napisał: Redakcja ignoruje to forum jako już nieprzydatne. Poradami zajmie/zajmuje się już teraz pewnie jakiś ChatGPT. Forum umiera i zniknie prawdopodobnie na stałe. To samo dzieje się z https://forum.budujemydom.pl/ , jest coraz mniej zapytań. To początek czegoś innego, czas pokaże kto się utrzyma na powierzchni. Trochę to przykre, ale nie mamy na to wpływu. A to wszystko zawdzęczamy jakimś nowym wymysłom typu DSA czy inne dziadostwa w postaci klucza tzw mowa nienawiści i tego typu bzdur krępują wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.03.2025 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 12 godzin temu, animuss napisał: To samo dzieje się z https://forum.budujemydom.pl/ , jest coraz mniej zapytań. To forum to już od kilku lat zalicza agonię ale to raczej nie forum tylko Kabaret Starszych Panów czytaj dosłownie Starych Tetryków którzy siedząc na emeryturze miło spędzają czas zaśmiecając forum, przecież tam jest trzech-czterech gości którzy znają sie na wszystkim (w ich domyśle oczywiście) a nowych użytkowników od samego początku szmacą aby tylko ich się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.03.2025 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 12 godzin temu, animuss napisał: Poradami zajmie/zajmuje się już teraz pewnie jakiś ChatGPT. Już były tu próby udzielania porad na FM przez gpt i wychodziły z tego bzdury i brednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 30.03.2025 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 12 godzin temu, animuss napisał: Redakcja ignoruje to forum jako już nieprzydatne. Redakcja to osoba która ma etat i odpowiada za funkcjonowanie forum i między innymi za przynoszenie korzyści finansowych ale nad Redakcja jest właściciel/właściciele tego wydawnictwa i chyba oni nie są zachwycenie z ignorowania FM przez nadzorującą osobę której za to płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.03.2025 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca Może właśnie właściciel stwierdził, że Forum Murator już go nie interesuje? Może dlatego Redaktor już się nie pojawia i nie odpowiada. A może i właściciel i Redaktor chcą zamknięcia Forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.03.2025 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca Chyba poznikały płatne profile. Nie widzę też Forumowicza CNC_PC i starych wpisów. Teraz jest @NC_PC . Nie widzę ostatnio działalności @Konsultant Viessmann . Innych konsultantów od dawna nie ma. Może warunki finansowe są tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 11.04.2025 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia I've got this!* *😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 11.04.2025 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Tu oprócz użytkowników nikt nie zagląda. Na odpowiedź w mojej sprawie czekam od grudnia 2024 roku, wiadomości wysłane wysłane na PW do Redakcji i Admina 2.02.25 do dzisiaj są nieodczytane. Spamerzy i boty mają się tu lepiej (czytaj są lepiej traktowani) jak starzy użytkownicy więc czy w takiej sytuacji jest sens tu dalej się udzielać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 11.04.2025 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 1 godzinę temu, henrykow napisał: Tu oprócz użytkowników nikt nie zagląda. Na odpowiedź w mojej sprawie czekam od grudnia 2024 roku, wiadomości wysłane wysłane na PW do Redakcji i Admina 2.02.25 do dzisiaj są nieodczytane. Spamerzy i boty mają się tu lepiej (czytaj są lepiej traktowani) jak starzy użytkownicy więc czy w takiej sytuacji jest sens tu dalej się udzielać? Chyba sens to traci bo jak zauważyłes większość dawno uciekła a to dopiero początek bo zacznie się po wprowadzeniu tej ustawy (durnej) tak zwanej mowie nienawiści ,chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts