henrykow 21.08.2024 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2 minuty temu, tommmi napisał: @henrykow Dzięki. To trzeba będzie chociaż fundament zrobić😉 Wystarczy jak złożysz papierki do powiatu i dostaniesz pozwolenie na budowę przed uchwaleniem MPZP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommmi 21.08.2024 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 5 minut temu, henrykow napisał: A powiedz czy ten dom to został wykupiony jak pisałem wyżej? Nie wydaje mi się.W sądzie w KW nic takiego nie widziałem,ale wszystko możliwe. Wiem o czym piszesz bo u rodziców tak jest. Na moim osiedlu kilka domów ma z tyłu takie ogródki a za ogródkami są działki/ogródki ROD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommmi 25.08.2024 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia @henrykow Wiesz może czy jak złożę papiery i przed rozpatrzeniem wniosku o pozwolenie na budowę wejdzie w życie mpzp to będzie to miało jakiś wpływ na decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.08.2024 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, tommmi napisał: @henrykow Wiesz może czy jak złożę papiery i przed rozpatrzeniem wniosku o pozwolenie na budowę wejdzie w życie mpzp to będzie to miało jakiś wpływ na decyzję? Tak, bo składając papiery na pozwolenie na budowę musisz mieć aktualne WZ a te będą musiały odpowiadać MPZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommmi 25.08.2024 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia @henrykow Kurka,to mało czasu bo z tego co widzę mają oni 65dni na odpowiedź-będzie trudno😉 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpc21 28.08.2024 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Nie zapominajcie o reformie planowania przestrzennego, warunki zabudowy ma bazie obecnych przepisów są wydawane do końca 2025 roku, a potem będzie przy ich wydawaniu brany pod uwagę ogólny plan zagospodarowania przestrzennego (zastępujący obecne studium uwarunkowań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.08.2024 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2 godziny temu, kpc21 napisał: Nie zapominajcie o reformie planowania przestrzennego, warunki zabudowy ma bazie obecnych przepisów są wydawane do końca 2025 roku, a potem będzie przy ich wydawaniu brany pod uwagę ogólny plan zagospodarowania przestrzennego (zastępujący obecne studium uwarunkowań). Tak to działa jak piszesz ale tylko w przypadku gdy dla danego rejonu w gminie będzie uchwalony MPZP a jeszcze dużo gmin w Polsce nie MPZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts