stos 04.09.2024 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2024 (edytowane) 2 hours ago, Elfir said: skoro piszesz o czymś innym, to po co cytujesz mój wpis? moim zdaniem zostawały wpisy tylko kont, które Redakcja zamieniała na anonimowe a nie likwidowała Cytuję Ciebie bo Ty wypowiadasz się w dyskusji w której ja uczestniczę. Skasowanie konta nie zawsze skutkowało zamianą autora na anonimowego dla pozostawionych wpisów. Edytowane 4 Września 2024 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.09.2024 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2024 1 hour ago, henrykow said: Piszesz w czasie przeszłym więc dobrze wiesz że kiedyś tak było i jak pisałem tamte stare FM pracowało na innym oprogramowaniu a nowe ma inne i dlatego są takie a nie inne skutki. Ja nie pisałem tego do Ciebie tylko do Elfir, a ona pisze tu o starym forum i jego zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts