Andrzej.K 19.01.2025 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witam przymierzam sie do budowy drugiego nigdy nie myslałem ze to sie stanie no ale jest. Moje pytanie to chciał bym usłyszec opinie na temat pokrycia dachowego myslałem pociac z opon paski takie. Zamiast dachówki czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2025 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 19.01.2025 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2 godziny temu, Andrzej.K napisał: Witam przymierzam sie do budowy drugiego nigdy nie myslałem ze to sie stanie no ale jest. Moje pytanie to chciał bym usłyszec opinie na temat pokrycia dachowego myslałem pociac z opon paski takie. Zamiast dachówki czekam na opinie Zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.01.2025 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 19.01.2025 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 4 godziny temu, Andrzej.K napisał: chciał bym usłyszec opinie na temat pokrycia dachowego myslałem pociac z opon paski Zamiast dachówki Grad ci tego nie wytłucze, ale straszne goowno i palne. Lepsze chyba puszki od piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.01.2025 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ciekawe jak by to mogło wyglądac od strony formalno-prawnej.Taki materiał nie ma dopuszczeń do budownictwa co na to kieronik, napisz "pokrycie zgodna z ....czym? Masz takie coś w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.01.2025 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia Ciekawe czy Autor zapytania kupi nowe opony czy będzie zbierał używki po wulkanizatorach lub jeszcze gorzej. Taki materiał nie ma dopuszczenia i nie może być stosowany. Ochrona środowiska też nie pozwala na takie działania. PS Sąsiedzi, jeżeli tacy są, będą zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 20.01.2025 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, d7d napisał: Ochrona środowiska też nie pozwala na takie działania. A jak z opon robili a może i robią granulat na orliki to pozwalała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.01.2025 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia Pewnie masz rację. Są spalarnie śmieci to pewnie w domu też można spalać śmieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts