Anisia3 08.07.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj, zaraz tam lampa. ja o małej lampce pisałam. Ale co ja ci będę tłumaczyc, jak ty po czterech łykach już odpadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1870563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj, zaraz tam lampa. ja o małej lampce pisałam. Ale co ja ci będę tłumaczyc, jak ty po czterech łykach już odpadasz. jasny gwint! ale mi dowalila! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1870597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Kaśka zrobiłam. Bardzo dobre. Super na upał, szkoda, że pogoda taka sobie. Wprowadziłam małe innowacje. A mianowicie zamiast makaronu sojowego użyłam ryżowego (nie było sojowego w Realu) i wkroiłam troszkę selera naciowego, bo nie miałam innej zieleniny. I znowu niestety, nie mam białego wina. Lampka aż się prosi do tego. Zamiast sojowego może być ryżowy też robię takie zamiany. A lampka białego jest nieodzowna Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1870742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zastąpiłam czerwonym. Smakosze nie czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1870824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zastąpiłam czerwonym. Smakosze nie czytać. Z braku laku i kit dobry Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1870841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pijąc alkohol, trzeba znać miarę!!!Bo można za ... mało wypić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1871165 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Robie i bardzo lubie salatke z paluszkow krabowych.Przygotowanie trwa 5 min.Paluszki drobno pokroic , dodac groszek konserwowy,majonez i na koncu spora ilosc koperku,troche pieprzu do smaku, wszystko wymieszac. Ja podaje zawsze ze swieza bagietka. Nam bardzo smakuje.Zapomnialam dodac , ze jedno opakowanie paluszkow i jedna puszka groszku, ja dodaje sredni peczek koperku drobno posiekanego i majonezu ok 1 lyzki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1871253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Swiezy okon. http://img462.imageshack.us/img462/4921/p1010709un2.jpg http://img462.imageshack.us/img462/2493/p1010723pg7.jpg Dwa filety z jednej ryby 2.5 - 3 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Swiezy tymianek i rozmaryn.Na talerz, http://img462.imageshack.us/img462/6779/p1010727wg7.jpghttp://img462.imageshack.us/img462/765/p1010730aq0.jpg przykrywamy filety rowniez z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Juz przykryte. http://img462.imageshack.us/img462/6427/p1010731hd3.jpg Zakrywamy plastikiem i odstawiamy do lodowki na kilka godzin. PS juz ladnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Za kilka godzin bedziemy potrzebowali to co widac. http://img101.imageshack.us/img101/8403/p1010736yu0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czekam z niecierpliwością. Danie chyba nie będzie skomplikowane, w sam raz dla mnie Przyrządzanie ryb nie jest moją mocną stroną, ale, trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881218 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja tez czekam , uwielbiam rybki A takiej jeszcze nie jadłam więc tym bardziej ciekawość mnie nomen omen zżera Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881649 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/White_Wine_Glas.jpg/180px-White_Wine_Glas.jpg Maxti, to może wypijemy po lampce białego wina pod tą rybkę albo po dwie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1881750 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 kulka kochana , szkoda że wcześniej nie przyszłaś Poszłam se bo stwierdziłam co tak sama będę siedzieć Jak panna na wydaniu Z flaszką w dodatku , niezupełnie pełną Ale co sie odwlecze .... A tak na marginesie . W Polsce sa takie rybki , które nie trzeba obkładać tymiankiem bo taki jest ich naturalny zapach . Lub jak kto woli zapach świeżego ogórka . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 A mnie na co przyszło Maxi Wino wypiłam, a ryby jak nie ma, tak nie ma Co tam, przynajmniej wino było przednie które to ryby, te aromatyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Lipienie Ale one są nie do dostania w sklepie . Trzeba mieć w domu wędkarza , najlepiej muchowego . Tak jak ja W smaku są rewelacyjne Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882169 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Czosnek i oliwka, woda , sol i pieprz. http://img365.imageshack.us/img365/3600/p1010739is9.jpghttp://img389.imageshack.us/img389/3301/p1010742uu4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 http://img389.imageshack.us/img389/2746/p1010769hz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 http://img514.imageshack.us/img514/2689/p1010774ab7.jpghttp://img514.imageshack.us/img514/2066/p1010777hz4.jpghttp://img389.imageshack.us/img389/9060/p1010780ia0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/6254-kulinaria-i-inne-takie-gotowanie/page/37/#findComment-1882327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.