Anisia3 08.07.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj, zaraz tam lampa. ja o małej lampce pisałam. Ale co ja ci będę tłumaczyc, jak ty po czterech łykach już odpadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj, zaraz tam lampa. ja o małej lampce pisałam. Ale co ja ci będę tłumaczyc, jak ty po czterech łykach już odpadasz. jasny gwint! ale mi dowalila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Kaśka zrobiłam. Bardzo dobre. Super na upał, szkoda, że pogoda taka sobie. Wprowadziłam małe innowacje. A mianowicie zamiast makaronu sojowego użyłam ryżowego (nie było sojowego w Realu) i wkroiłam troszkę selera naciowego, bo nie miałam innej zieleniny. I znowu niestety, nie mam białego wina. Lampka aż się prosi do tego. Zamiast sojowego może być ryżowy też robię takie zamiany. A lampka białego jest nieodzowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zastąpiłam czerwonym. Smakosze nie czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zastąpiłam czerwonym. Smakosze nie czytać. Z braku laku i kit dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Pijąc alkohol, trzeba znać miarę!!!Bo można za ... mało wypić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Robie i bardzo lubie salatke z paluszkow krabowych.Przygotowanie trwa 5 min.Paluszki drobno pokroic , dodac groszek konserwowy,majonez i na koncu spora ilosc koperku,troche pieprzu do smaku, wszystko wymieszac. Ja podaje zawsze ze swieza bagietka. Nam bardzo smakuje.Zapomnialam dodac , ze jedno opakowanie paluszkow i jedna puszka groszku, ja dodaje sredni peczek koperku drobno posiekanego i majonezu ok 1 lyzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Swiezy okon. http://img462.imageshack.us/img462/4921/p1010709un2.jpg http://img462.imageshack.us/img462/2493/p1010723pg7.jpg Dwa filety z jednej ryby 2.5 - 3 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Swiezy tymianek i rozmaryn.Na talerz, http://img462.imageshack.us/img462/6779/p1010727wg7.jpghttp://img462.imageshack.us/img462/765/p1010730aq0.jpg przykrywamy filety rowniez z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Juz przykryte. http://img462.imageshack.us/img462/6427/p1010731hd3.jpg Zakrywamy plastikiem i odstawiamy do lodowki na kilka godzin. PS juz ladnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 13.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Za kilka godzin bedziemy potrzebowali to co widac. http://img101.imageshack.us/img101/8403/p1010736yu0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czekam z niecierpliwością. Danie chyba nie będzie skomplikowane, w sam raz dla mnie Przyrządzanie ryb nie jest moją mocną stroną, ale, trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja tez czekam , uwielbiam rybki A takiej jeszcze nie jadłam więc tym bardziej ciekawość mnie nomen omen zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/White_Wine_Glas.jpg/180px-White_Wine_Glas.jpg Maxti, to może wypijemy po lampce białego wina pod tą rybkę albo po dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 kulka kochana , szkoda że wcześniej nie przyszłaś Poszłam se bo stwierdziłam co tak sama będę siedzieć Jak panna na wydaniu Z flaszką w dodatku , niezupełnie pełną Ale co sie odwlecze .... A tak na marginesie . W Polsce sa takie rybki , które nie trzeba obkładać tymiankiem bo taki jest ich naturalny zapach . Lub jak kto woli zapach świeżego ogórka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 A mnie na co przyszło Maxi Wino wypiłam, a ryby jak nie ma, tak nie ma Co tam, przynajmniej wino było przednie które to ryby, te aromatyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Lipienie Ale one są nie do dostania w sklepie . Trzeba mieć w domu wędkarza , najlepiej muchowego . Tak jak ja W smaku są rewelacyjne Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Czosnek i oliwka, woda , sol i pieprz. http://img365.imageshack.us/img365/3600/p1010739is9.jpghttp://img389.imageshack.us/img389/3301/p1010742uu4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 http://img389.imageshack.us/img389/2746/p1010769hz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 14.07.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 http://img514.imageshack.us/img514/2689/p1010774ab7.jpghttp://img514.imageshack.us/img514/2066/p1010777hz4.jpghttp://img389.imageshack.us/img389/9060/p1010780ia0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.