Chef Paul 04.12.2007 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 40 lecie urodzin i 5 lecie bytności na Forum wypadało by coś zapodać może tak ziemniaki ... ... no "nieźle" sobie z tymi pyrami poradziłeś ... wyglądają bardzo apetycznie ... sam nadziewam pyrki na różne sposoby wszystkiego naj z okazji "leć" pozdrówka serdeczne i gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 40 lecie urodzin i 5 lecie bytności na Forum wypadało by coś zapodać może tak ziemniaki NIEZŁY ZIEMNIAK Super ziemniorki.Wszystkiego naj-naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 kochani, pyatłam już w innym wątku, ale podpytam i w tym...potrzebuję przepis na jakieś fajne danie bezrybne na wigilię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 kochani, pyatłam już w innym wątku, ale podpytam i w tym...potrzebuję przepis na jakieś fajne danie bezrybne na wigilię.... Aguś wiesz ,że Wigilia jest wieczerzą postną.Są to święta,które mają w swoim "harmonogramie kulinarnym"potrawy z ryby, maku, miodu, kapusty kiszonej, suszonych grzybów, grochu,pszenicy itp. Skoro jednak chcesz....(choć nie do końca sprecyzowałaś swoją prośbę o rodzaj tej potrawy).Zrób np. gołąbki z kaszą gryczaną,serem,warzywami i miodem. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 NS, dlatego pytam, bo gdyby Wigilia nie była wieczerzą postną (zwyczajową, bo Kościół post zniósł) to nie byłoby problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 NS, dlatego pytam, bo gdyby Wigilia nie była wieczerzą postną (zwyczajową, bo Kościół post zniósł) to nie byłoby problemu. Kochanie ale jest jeszcze zwyczaj wewnątrz rodzinny.I to zniesienie postu o ,którym piszesz nie może go zakłócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Co Byś chciała zrobić ....jakąś podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jakby Aga wiedziała, co ma zrobić, to by nie pytała, nie? To tak w kwestii formalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jakby Aga wiedziała, co ma zrobić, to by nie pytała, nie? To tak w kwestii formalnej. Jakby ludzie rozumieli co pisza inni to nie nie musialabys tu wystepowac w kwestii formalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jakby Aga wiedziała, co ma zrobić, to by nie pytała, nie? To tak w kwestii formalnej. Twoje kwestie formalne są zawsze na miejscu.Kumaj czacze bo....... ja tylko zapytałem grzecznie jak jej pomóc i żeby dała jakąś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jakby Aga wiedziała, co ma zrobić, to by nie pytała, nie? To tak w kwestii formalnej. po drugie co ty jej poradzisz tak w kwestii formalnej??? .Tak ,żeby było w temacie.ŻARTOWAłEM OCZYWIZDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 JUŻ PORADZIŁAM. W tym innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 rrmi...znaczy się, że ja napisałam niezbyt zrouzumiale bo ja już nie rozumiem A dps poradziła w tym innym wątku, prawda W weekend próba generalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Aga, a może łazanki z kapustą i grzybami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 hitem mojego taty są pierogi z kapustą i grzybami. Nie przebiję go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hihi, mój tata robi super groch z kapustą, ale ja wogóle nie mam pojęcia jak. Wiem tylko że jest pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 nigdu nie jadłam grochu z kapustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No bo to taka specyficzna potrawa, wygląda mało apetycznie i nie każdemu smakuje (mało kto lubi rozgotowany groch), ale ja uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 nigdu nie jadłam grochu z kapustą też nie jadłam - boję się, bo przecież: od kapusty i od grochu to się pie.dzi co trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Aga to ja tu jakieś tam gołąbki z kaszami a Ty wchodzisz w groch z kapusta.Toż to normal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts