OK 16.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała E tam, granit Na pewno sie rysuje! Jak go potraktuję wiertarką z diamentowym wiertłem, to pewnie tak Ale nie o to mi chodziło, tylko o robienie ciasta - nie ma lepszego blatu do tego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała E tam, granit Na pewno sie rysuje! Jak go potraktuję wiertarką z diamentowym wiertłem, to pewnie tak Ale nie o to mi chodziło, tylko o robienie ciasta - nie ma lepszego blatu do tego celu Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że też nie o to chodzi - po prostu od dawna kocham naturalny kamień, tak jak naturalne drewno Myślę, że zniszczone drewno czy kamień wygląda o niebo lepiej, niż zniszczony każdy inny materiał - a zdemolować można wszystko W końcu nie ma nic bardziej naturalnego niż rysy na drewnie, czy kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu ja mam dwa i brakło.. ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam teście fundnęli zresztą teraz ten balkon to też oni... Nie wstyd Ci tak tesciow naciagac ? Mojej ciotce mieszkanie + cale wyposazenie kupili tesciowie i efekt byl taki, ze mamusia miala klucze i o 9 rano w niedziele wpadala zrobic pobudke. Ty uwazaj lepiej z tymi prezentami, bo Ci sie tesciowa na balkonie zalegnie no co Ty... teściów mam wporządku, wszystkim takich życzę wiesz, problem polega na tym, że dom w którym mieszkają (i gdzie my mieszkaliśmy po ślubie) przepisali na swoją córkę. Dom jest ocieplony, zmieniony dach, no i wszystko inne jest tam zrobione. Tak więc szwagierka nic nie musi robić, ma swoje poddasze, oni swój dół i ma spokój na długie lata. Więc żeby było sprawiedliwie, to teraz trochę kasy wpakowali w nas, bo tak wypada... ja na początku nie chciałam, ale bez nich to by ciężko było, a i oni by nam nie popuścili. Są honorowi I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu ja mam dwa i brakło.. ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam teście fundnęli zresztą teraz ten balkon to też oni... Nie wstyd Ci tak tesciow naciagac ? Mojej ciotce mieszkanie + cale wyposazenie kupili tesciowie i efekt byl taki, ze mamusia miala klucze i o 9 rano w niedziele wpadala zrobic pobudke. Ty uwazaj lepiej z tymi prezentami, bo Ci sie tesciowa na balkonie zalegnie no co Ty... teściów mam wporządku, wszystkim takich życzę wiesz, problem polega na tym, że dom w którym mieszkają (i gdzie my mieszkaliśmy po ślubie) przepisali na swoją córkę. Dom jest ocieplony, zmieniony dach, no i wszystko inne jest tam zrobione. Tak więc szwagierka nic nie musi robić, ma swoje poddasze, oni swój dół i ma spokój na długie lata. Więc żeby było sprawiedliwie, to teraz trochę kasy wpakowali w nas, bo tak wypada... ja na początku nie chciałam, ale bez nich to by ciężko było, a i oni by nam nie popuścili. Są honorowi I dobrze No przeciez zartuje Gratuluje tesciow - moi kasa nie smierdza, ale bedziemy miec po nich mieszkanie i domek na wsi, wiec jest OK. To znaczy bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała E tam, granit Na pewno sie rysuje! Jak go potraktuję wiertarką z diamentowym wiertłem, to pewnie tak Ale nie o to mi chodziło, tylko o robienie ciasta - nie ma lepszego blatu do tego celu Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że też nie o to chodzi - po prostu od dawna kocham naturalny kamień, tak jak naturalne drewno Myślę, że zniszczone drewno czy kamień wygląda o niebo lepiej, niż zniszczony każdy inny materiał - a zdemolować można wszystko W końcu nie ma nic bardziej naturalnego niż rysy na drewnie, czy kamieniu Nie no, masz racje, ale mi chodzi o takie mega - wypasy, ze wszystko musi byc najlepsze, zeby Cie sasiedzi nie obgadali. Ktos ma fiola na punkcie sprzetu RTV to sobie kupuje, ktos na punkcie blatow, a ktos plytek, kazdemu wolno. Tylko jak to wszystko jest w jednym miejscu na raz (i koniecznie na wierzchu) to sie robi malo zjadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeśli zaś chodzi o rtv, to mnie sąsiedzi na pewno obgadają Kto to widział, żeby w dzisiejszych czasach mieć tv max 21'' w szkiełku Aaa, i jeszcze radiobudzik i 15'' w kuchni Tu jakoś mi strasznie kasy szkoda na jakiś sprzęcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak tak sobie przypomnę, to ja mam najtańszą płytę z piekarnikiem niektórzy to za sam piekarnik płacą duużo więcej niż ja za cały komplet ale to w końcu ja gotuję, nie piec więc nieważne na czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A z kumplem ustaliłam, że na parapetówę pożyczy jakieś audio Najchętniej to bym ją w knajpie zrobiła, tylko goście się nie chcą zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ale co.. parapety wzięłabyś ze sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ale co.. parapety wzięłabyś ze sobą?? No co Ty Właśnie chcę je ochronić A tak na serio, to po prostu mi się nie chce jej robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ale co.. parapety wzięłabyś ze sobą?? No co Ty Właśnie chcę je ochronić A tak na serio, to po prostu mi się nie chce jej robić Hello. Wlasnie wrocilam z deszczowego Poznania do deszczowego Krakowa. Przejezdzalam nawet przez Trzebinie! Co Ty, parapetowe musisz miec, bo musisz dostac milion roznych pierdolek, zeby sie potem zastanawiac, co z tym zrobic. Potem np. moga sie przydac do rzucania w kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ha a ja się przywitam, bo dopiero teraz zobaczyłam, że całkiem niedaleko mieszkasz ... tzn będziesz mieć mieszkanko )) trochę współczuje korków i zakopianki, ale dobrze że blok masz cofnięty trochę i przesłonięty z przodu ) i podglądam a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ale co.. parapety wzięłabyś ze sobą?? No co Ty Właśnie chcę je ochronić A tak na serio, to po prostu mi się nie chce jej robić Hello. Wlasnie wrocilam z deszczowego Poznania do deszczowego Krakowa. Przejezdzalam nawet przez Trzebinie! Co Ty, parapetowe musisz miec, bo musisz dostac milion roznych pierdolek, zeby sie potem zastanawiac, co z tym zrobic. Potem np. moga sie przydac do rzucania w kota ten pomysł jest genialny Malgos a co ty robiłaś w poznaniu? I jak na drugi raz będziesz przejeżdżać przez Trzebinię .... czemu nie wpadłaś na kawę?? A swoją drogą, to w życiu nie powiedziałabym, że wyglądasz tak jak wyglądasz.. Jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.. a tu taka niespodzianka laseczka z Ciebie jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ale co.. parapety wzięłabyś ze sobą?? No co Ty Właśnie chcę je ochronić A tak na serio, to po prostu mi się nie chce jej robić Hello. Wlasnie wrocilam z deszczowego Poznania do deszczowego Krakowa. Przejezdzalam nawet przez Trzebinie! Co Ty, parapetowe musisz miec, bo musisz dostac milion roznych pierdolek, zeby sie potem zastanawiac, co z tym zrobic. Potem np. moga sie przydac do rzucania w kota ten pomysł jest genialny Malgos a co ty robiłaś w poznaniu? I jak na drugi raz będziesz przejeżdżać przez Trzebinię .... czemu nie wpadłaś na kawę?? A swoją drogą, to w życiu nie powiedziałabym, że wyglądasz tak jak wyglądasz.. Jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.. a tu taka niespodzianka laseczka z Ciebie jak sie patrzy Do Poznania jezdze srednio co tydzien I jade pociagiem, wiec kawke mozemy wypic na peronie, jesli zdazymy, bo stoje tam jakies 2 minuty. Ciebie tez sobie poogladalam w roznych ujeciach. No, no W wiekszym rozmiarze (zdjecia!) wygladasz jeszcze lepiej niz w malym. OK to ostra bruneta jest dopiero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 fakt... dlatego myślałam, że wyglądasz trochę jak OK, bo ona też se nie da... no i stąd skojarzenie z brunetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 fakt... dlatego myślałam, że wyglądasz trochę jak OK, bo ona też se nie da... no i stąd skojarzenie z brunetą Jestem 100% blondynka i to w dodatku nie tak nawet bardzo farbowana, ale mam czarne brwi i rzesy, to moze bylam w zeszlym zyciu brunetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 albo masz wygląd po mamie a charakterek po tacie... na odwrót?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 albo masz wygląd po mamie a charakterek po tacie... na odwrót?? A skad wiedzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a... tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a... tak wyszło I miny robie takie jak tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts