Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat :wink: Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała :roll:

E tam, granit :roll: :lol: Na pewno sie rysuje! :wink:

Jak go potraktuję wiertarką z diamentowym wiertłem, to pewnie tak :lol: :lol: :lol:

Ale nie o to mi chodziło, tylko o robienie ciasta - nie ma lepszego blatu do tego celu :lol: :wink:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat :wink: Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała :roll:

Jak go potraktuję wiertarką z diamentowym wiertłem, to pewnie tak :lol: :lol: :lol:

Ale nie o to mi chodziło, tylko o robienie ciasta - nie ma lepszego blatu do tego celu :lol: :wink:

Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że też nie o to chodzi - po prostu od dawna kocham naturalny kamień, tak jak naturalne drewno :lol:

Myślę, że zniszczone drewno czy kamień wygląda o niebo lepiej, niż zniszczony każdy inny materiał - a zdemolować można wszystko :wink: W końcu nie ma nic bardziej naturalnego niż rysy na drewnie, czy kamieniu :wink:

otóż i to :wink:

a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała :cry:

To witaj w klubie :cry: :cry:

Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? :o :o :o

Z kredytu :lol: :lol: :lol:

ja mam dwa i brakło.. :cry: :cry:

ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam :lol: :lol: :lol:

teście fundnęli :wink:

zresztą teraz ten balkon to też oni...

Nie wstyd Ci tak tesciow naciagac :o ? Mojej ciotce mieszkanie + cale wyposazenie kupili tesciowie i efekt byl taki, ze mamusia miala klucze i o 9 rano w niedziele wpadala zrobic pobudke. Ty uwazaj lepiej z tymi prezentami, bo Ci sie tesciowa na balkonie zalegnie :o :lol:

no co Ty...

teściów mam wporządku, wszystkim takich życzę :wink:

wiesz, problem polega na tym, że dom w którym mieszkają (i gdzie my mieszkaliśmy po ślubie) przepisali na swoją córkę. Dom jest ocieplony, zmieniony dach, no i wszystko inne jest tam zrobione.

Tak więc szwagierka nic nie musi robić, ma swoje poddasze, oni swój dół i ma spokój na długie lata.

Więc żeby było sprawiedliwie, to teraz trochę kasy wpakowali w nas, bo tak wypada...

ja na początku nie chciałam, ale bez nich to by ciężko było, a i oni by nam nie popuścili. Są honorowi :wink:

I dobrze :lol: :lol:

otóż i to :wink:

a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała :cry:

To witaj w klubie :cry: :cry:

Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? :o :o :o

Z kredytu :lol: :lol: :lol:

ja mam dwa i brakło.. :cry: :cry:

ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam :lol: :lol: :lol:

teście fundnęli :wink:

zresztą teraz ten balkon to też oni...

Nie wstyd Ci tak tesciow naciagac :o ? Mojej ciotce mieszkanie + cale wyposazenie kupili tesciowie i efekt byl taki, ze mamusia miala klucze i o 9 rano w niedziele wpadala zrobic pobudke. Ty uwazaj lepiej z tymi prezentami, bo Ci sie tesciowa na balkonie zalegnie :o :lol:

no co Ty...

teściów mam wporządku, wszystkim takich życzę :wink:

wiesz, problem polega na tym, że dom w którym mieszkają (i gdzie my mieszkaliśmy po ślubie) przepisali na swoją córkę. Dom jest ocieplony, zmieniony dach, no i wszystko inne jest tam zrobione.

Tak więc szwagierka nic nie musi robić, ma swoje poddasze, oni swój dół i ma spokój na długie lata.

Więc żeby było sprawiedliwie, to teraz trochę kasy wpakowali w nas, bo tak wypada...

ja na początku nie chciałam, ale bez nich to by ciężko było, a i oni by nam nie popuścili. Są honorowi :wink:

I dobrze :lol: :lol:

No przeciez zartuje :wink: Gratuluje tesciow - moi kasa nie smierdza, ale bedziemy miec po nich mieszkanie i domek na wsi, wiec jest OK. :lol: To znaczy bedzie... :roll:

Po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że też nie o to chodzi - po prostu od dawna kocham naturalny kamień, tak jak naturalne drewno :lol:

Myślę, że zniszczone drewno czy kamień wygląda o niebo lepiej, niż zniszczony każdy inny materiał - a zdemolować można wszystko :wink: W końcu nie ma nic bardziej naturalnego niż rysy na drewnie, czy kamieniu :wink:

Nie no, masz racje, ale mi chodzi o takie mega - wypasy, ze wszystko musi byc najlepsze, zeby Cie sasiedzi nie obgadali. Ktos ma fiola na punkcie sprzetu RTV to sobie kupuje, ktos na punkcie blatow, a ktos plytek, kazdemu wolno. Tylko jak to wszystko jest w jednym miejscu na raz (i koniecznie na wierzchu) to sie robi malo zjadliwe.

:lol: Jeśli zaś chodzi o rtv, to mnie sąsiedzi na pewno obgadają :lol: Kto to widział, żeby w dzisiejszych czasach mieć tv max 21'' w szkiełku :o :lol: :lol: :lol: Aaa, i jeszcze radiobudzik i 15'' w kuchni :lol:

Tu jakoś mi strasznie kasy szkoda na jakiś sprzęcior :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

ale co..

parapety wzięłabyś ze sobą??

No co Ty :o Właśnie chcę je ochronić :lol: :lol: :lol:

A tak na serio, to po prostu mi się nie chce jej robić :wink:

Hello. Wlasnie wrocilam z deszczowego Poznania do deszczowego Krakowa. Przejezdzalam nawet przez Trzebinie! :D

Co Ty, parapetowe musisz miec, bo musisz dostac milion roznych pierdolek, zeby sie potem zastanawiac, co z tym zrobic. Potem np. moga sie przydac do rzucania w kota :lol:

ale co..

Hello. Wlasnie wrocilam z deszczowego Poznania do deszczowego Krakowa. Przejezdzalam nawet przez Trzebinie! :D

Co Ty, parapetowe musisz miec, bo musisz dostac milion roznych pierdolek, zeby sie potem zastanawiac, co z tym zrobic. Potem np. moga sie przydac do rzucania w kota :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ten pomysł jest genialny :lol:

Malgos a co ty robiłaś w poznaniu?

I jak na drugi raz będziesz przejeżdżać przez Trzebinię :evil: :evil: :evil: ....

czemu nie wpadłaś na kawę??

A swoją drogą, to w życiu nie powiedziałabym, że wyglądasz tak jak wyglądasz..

Jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam..

a tu taka niespodzianka :roll:

laseczka z Ciebie jak sie patrzy :lol: :lol:

ale co..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ten pomysł jest genialny :lol:

Malgos a co ty robiłaś w poznaniu?

I jak na drugi raz będziesz przejeżdżać przez Trzebinię :evil: :evil: :evil: ....

czemu nie wpadłaś na kawę??

A swoją drogą, to w życiu nie powiedziałabym, że wyglądasz tak jak wyglądasz..

Jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam..

a tu taka niespodzianka :roll:

laseczka z Ciebie jak sie patrzy :lol: :lol:

Do Poznania jezdze srednio co tydzien :x I jade pociagiem, wiec kawke mozemy wypic na peronie, jesli zdazymy, bo stoje tam jakies 2 minuty. :roll:

Ciebie tez sobie poogladalam w roznych ujeciach. No, no :roll: :roll: W wiekszym rozmiarze (zdjecia!) wygladasz jeszcze lepiej niz w malym.

OK to ostra bruneta jest dopiero!