d7d 09.07.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2021 Faktycznie, to zasługuje na dyskusje a kto wie może na jakiś elaborat. Ynteligencja jednak nie grzeszysz. Ale cóż, nie załój sobie bo nie ma to jak dosrać komuś w sposób ynteligetny,no nie prose pana? zaserwuj sobie trochę taniej rozrywki na weekend. Jesteś niesamowity. Kolejne bezsensowne bicie piany. Widzisz różnicę między wpisem stos który wymyślił fikcyjne "na żądanie" a faktycznie była to "prośba". Nie wiem na jakiej podstawie piszesz o innych "Ynteligencja jednak nie grzeszysz." Na FM dyskutujemy a Ty tworzysz kolejne obrażające wpisy. Może jednak Redakcja zareaguje na pyskówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 10.07.2021 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 @henrykow, Daj spokój, te "dwa" typy trzeba ignorować. Szkoda nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.07.2021 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 @Elfir. Widać na żądanie fotohobby to nawet niedziałające "narzędzia moderskie" działają. Vide @henrykow I jak tu cie nie nazwać ynteligenty inaczej, gdzie ty widzisz w pisie stos-a jakąś fikcyjna prośbę wymyśloną na żądanie??!!!! Ty widzisz to co chcesz i co twój umysł sobie ubzdura, zresztą tak jak fotohobby - żadne argumenty nie docierają, najwyraźniej nie podtrawią się przebić Redakcja powinna zareagować na ta pyskówkę i powinna was uciszyć a nie mnie. Bo Ty tak jak fotohobby nie macie nic sobie do zarzucenia a pianę to wy tu bijecie aż do bólu. I nie kłam tak jak fotohobby że to ja tworze kolejne obrażające wpisy przykład jaki pokazałem. Z wami dyskutować to gorzej jak kopać się z koniem ale cóż zaanonsuj do Redakcji wraz z kolegą mnie że wszczynam kolejne kłótnie., z naciskiem że to ja sobie pozwalam pierwszy. A na marginesie to ty i ten drugie delikatnie się odp.... od mojej osoby bo tylko jonczycie i ślinicie się na to co ja napiszę i obojętnie do kogo napiszę może Fan Club załóżcie, no chyba że chcecie podyskutować merytorycznie. Czytaj wpisy @stos ze zrozumieniem. Nie zrozumiałeś tego co napisał. @stos napisał "na żądanie" @fotohobby a @fotohobby wyraźnie napisał "proszę". To ty napisałeś: I jak tu cie nie nazwać ynteligenty inaczej wiec nie jesteś takie biedne, prześladowane "niewiniątko". Masz taki styl. Twoje wpisy typu:"A cha", "w pisie" i "jonczycie" wiele wyjaśniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.07.2021 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) @henrykow, masz problemy z zapamiętaniem mojego nicka (jak np słów z łaciny ), czy celowo go przekręcasz ? Czy post w którym dwukrotnie używam słów "prośba" i "proszę" może być traktowany jako "żądanie" ? No chyba przez kogoś, kto normalną polemikę odbiera jako pisaną "przez pryzmat nienawiści" Edytowane 10 Lipca 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.07.2021 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Jesteś strasznie infantylny.A mojego nicka nie przekręcaj, bo to źle świadczy o Twojej kindersztubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 10.07.2021 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 (edytowane) Powyżej macie słuszne "uwagi do FM" Taka moja propozycja, umówcie się na jakąś ustawkę w środku lasu, bez kamer. Ale nie róbcie burdlu w temacie do tego nie przystosowanym... A w kwestii uwag do Redakcji, może warto przywrócić temat Hyde Park czyli temat do swobodnych wypowiedzi ? Ale to pod lupą Moda, nie politycznego czy swiatopogladowego jednoznaczne, tylko normalnego ? Bez obaw, jak będą chcieli Wam zamknąć usta jak TVN-owi, to będzie rewolucja Przynajmniej w tej Polsce cywilizacyjnej Edytowane 10 Lipca 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 10.07.2021 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 Dokładnie. Uwag odnośnie samego forum nie widziałem tu od kilku stron. Jak dzieci! Pyskówka i przepychanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.07.2021 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Mam pytanie kiedy będzie można umieszczać zdjęcia na forum? opcja ta nie działa już jakiś czas i czy jest coś z tym robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.07.2021 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2021 Ode mnie pomocy już nie oczekujcie panie Redakcja. Nie zachowujecie się tak żeby na nią zasłużyć. ... z serii "ocalić od zapomnienia" (gdyby Redakcja chciała usunąć tak ważną informację) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.07.2021 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Powód? Obrażanie się wzajemne dyskutantów - awantura zamiast dyskusji. Jest konkretny powód za każdym razem. Mimo wszystko prosimy o zrozumienie pracy moderatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.07.2021 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 ... I co do dyskutantów, to proszę zauważyć że Forumowy Mistrz Złotej Patelni ostatnio czuje do mnie miętę na każdym kroku, ja się jego nie czepiam, natomiast On nie dość że mnie oczernia to jeszcze przeinacza fakty. "Czuję miętę na każdym kroku" i Cię "oczerniam" powiadasz ... zapewne przez "pryzmat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.07.2021 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 (edytowane) Pytanie ściśle skierowane do redakcji. Proszę mi odpowiedzieć kiedy napisany post nosi miano obrażającego adwersarza który zasługuje na bana? Czy to jest np pierwszy z obrażającymi słowami czy np dopiero po trzecim dostaje się bana. Może też Redakcja pokwapi się i doda listę obrażających słów których użycie spowoduje dostanie nagrody w postaci pokarmu dla małp, byłoby to przydatnie w przyszłości i zapobiegało by dodatkowej pracy Redakcji jak i moderatorów. O odpowiedź proszę tylko Redakcję, ewentualnie któregoś z moderatorów, forumowym adwokatom których odpowiedzi nic nie wnoszą z góry serdecznie dziękuję i proszę ich o nie odpisywanie na tego posta. Wystarczy zwykła kultura dyskusii i nie ma powodu do zastanawiania się czy jeden wpis typu "głupi jesteś" jest powodem do bana czy do moderacji. Zasadą FM jest dyskusja a nie mniej czy bardziej wyrafinowane inwektywy. To jest ogólna i prosta zasada. Dla niektórych niestety jest to nie do ogarnięcia. Edytowane 25 Lipca 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.07.2021 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 No właśnie, kultura dyskusji! Tobie i Mistrzowi Złotej Patelni najwyraźniej jej brakuje bo napisałem wyraźnie że Skoro słowo "proszę" nic dla Was nie znaczy to rozmowa kulturalna z Wami nie ma sensu. Kierujesz oficjalne zapytania na "Forum Murator - uwagi". Pytania są widoczne dla Wszystkich. Pytania dotyczą wszystkich. Chcesz mieć indywidualną odpowiedź to prześlij PW do Redakcji. Nie ma zakazu wypowiedzi w poruszanym przez Ciebie temacie. Nie odpowiedziałem na twoje pytania skierowane do Redakcji. Sugestia o braku kultury, jest w mojej ocenie, nieuzasadniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.07.2021 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2021 @henrykowJeżeli czujesz się urażony z powodu cytowania twojego wpisu to mogę ten Cytat usunąć.Ale Ty go cytujesz więc może nie jest to oczekiwane działanie?Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.07.2021 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 W nawiązaniu do poniższego "pytania ściśle kierowanego do Redakcji" Pytanie ściśle skierowane do redakcji. Proszę mi odpowiedzieć kiedy napisany post nosi miano obrażającego adwersarza który zasługuje na bana? Czy to jest np pierwszy z obrażającymi słowami czy np dopiero po trzecim dostaje się bana. Może też Redakcja pokwapi się i doda listę obrażających słów których użycie spowoduje dostanie nagrody w postaci pokarmu dla małp, byłoby to przydatnie w przyszłości i zapobiegało by dodatkowej pracy Redakcji jak i moderatorów. O odpowiedź proszę tylko Redakcję, ewentualnie któregoś z moderatorów, forumowym adwokatom których odpowiedzi nic nie wnoszą z góry serdecznie dziękuję i proszę ich o nie odpisywanie na tego posta. Jaką ty masz osobowość że daje ci ona przewagę nad innymi? Ty chłopie pieprzysz swoje hasła jak nazista, do tej pory cę tylko porównywałem do nich ale teraz jestem pewien że jesteś rasowym nazistą bo tylko nazista może pisać że pewna grupa ludzi przestała należeć do grupy ludzi, Zapewne ty jesteś w rasie panów że wyrażasz się z pogardą o innych ludziach. sądzę że określenie "nazista" powinno być dodane przez Redakcję i Moderatorów do "listy słów obrażających" o której to liście pisał @henrykow . Może też określenie "ty jesteś w rasie panów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.07.2021 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Chłopie, coś nie teges z tobą? Takie coś zgłasza się do moderacji a nie na łamach forum. O co wnioskujesz? o wotum nieufności dla mnie A jeżeli już mowa o nazewnictwie to niech Redakcja przyjrzy się wypowiedziom kuliboba w wiadomym temacie, czy uchodzi takie wypowiedzi publikować na forum? .... I był jeszcze jeden post w którym znowu wspominał o szczepieniu ludzi w komorach ale po zgłoszeniu został wykasowany. Jest jeszcze kilka ale powyższe posty są z ostatniej jego tfurczości. Pytasz się o co wnioskuję bo nie zrozumiałeś czy nie przeczytałe? Powtórzę Wnioskuję o to: określenie "nazista" powinno być dodane przez Redakcję i Moderatorów do "listy słów obrażających" o której to liście pisał @henrykow . Może też określenie "ty jesteś w rasie panów". Chyba nie rozumiesz co sam piszesz bo zgodnie z twoim wpisem Takie coś zgłasza się do moderacji a nie na łamach forum. jednocześnie sam zaprzeczasz sobie i zgłaszasz A jeżeli już mowa o nazewnictwie to niech Redakcja przyjrzy się wypowiedziom kuliboba w wiadomym temacie, czy uchodzi takie wypowiedzi publikować na forum? powinieneś to zgłosić do moderacji a nie tutaj. LOGIKA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.07.2021 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Nie znasz znaczenia pojęć: "faszyzm" i "nazizm". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.07.2021 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Chłopie znowu dyskutujesz i podważasz oczywistą oczywistość. To co oznaczają pojęcia nazizm i faszyzm to wiem nawet za dobrze co one oznaczają. Oczywista oczywistość .... tak zwykle pisze ten co nie ma pojęcia o dyskutowanych sprawach. Jeżeli wiesz "nawet za dobrze co one oznaczają" to znaczy że tylko tobie się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 30.07.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2021 Taka mała uwaga, przeniescie ta, jakże ciekawą dyskusję na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 05.08.2021 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Do Redakcji: Kiedy Państwo zamierzacie naprawić problemy z forum? Przed chwilą dałem dość długą odpowiedź w jednym z wątków i niestety silnik forum jej nie umieścił w wątku. 15 minut formowania odpowiedzi na marne, a chciałem pomóc. Ja wiem, że nie mam prawa wymagać, bo nie płacę za dostęp do forum, ale przydałoby się chociaż informować na bieżąco o postępie prac naprawczych, o ile w ogóle ktoś coś naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts