Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie da się już nic pisać ani korygować postów napisanych.

Przy pisaniu nowego postu generowany jest ERROR 1020/

Jak już się uda coś opublikować to późniejsza edycja jest niemożliwa bo pomimo że posta ma cały tekst to po korekcie nie za się jej zapisać bo system myśli że w poście nie ma żadnych znaków.

Totalna porażka.

To masz pecha, wygląda jakby ktoś specjalnie się na Ciebie uwziął.

Ja nie mam takiego problemu i obym nie miał.

@henrykow. Najciekawsze jest to że problem występuje tylko w niektórych tematach.

Jak pewnie zauważyłeś w temacie o stawie nie występuje.

Tutaj i w temacie o korona-wirusie praktycznie bez ekwilibrystyki nie mogę nic zamieścić.

Tak, zauważyłem i miałem właśnie o tym napisać.

Czyli wychodzi na to że ktoś ogranicza Ciebie abyś nie pisał w pewnych tematach.

Jakiś niefortunny informatyk założył ci może ograniczony dostęp na twoim koncie.

[h=1]Error 1020[/h] Ray ID: 66787d92ffaf5049 • 2021-06-30 15:39:59 UTC [h=2]Access denied[/h] [h=2]What happened?[/h] This website is using a security service to protect itself from online attacks.

Cloudflare Ray ID: 66787d92ffaf5049 • Your IP: 91.211.100.192 • Performance & security by Cloudflare

mam to samo

Chrome

Tak, zauważyłem i miałem właśnie o tym napisać.

Czyli wychodzi na to że ktoś ogranicza Ciebie abyś nie pisał w pewnych tematach.

Jakiś niefortunny informatyk założył ci może ograniczony dostęp na twoim koncie.

Najwyraźniej mi też ;) bo nie mogę się zalogować przy dalszym etapie uwierzytelniania.

Jeśli chodzi o edycję postu - bez problemu wróciłem do działu, kliknąłem post od nowa, edytowałem i zatwierdziłem. Poszło.

Opera - nie działa dodawanie zdjęć. Dokładnie taki komunikat o błędzie jak podano wyżej.

Nie działają także narzędzia moderatora, czyli przenoszenie postów między działami:

"Error 1020 Ray ID: 667fb781db901648 • 2021-07-01 12:42:53 UTC

Access denied

What happened?

This website is using a security service to protect itself from online attacks."

Edytowane przez Elfir

Opera - nie działa dodawanie zdjęć. Dokładnie taki komunikat o błędzie jak podano wyżej.

Nie działają także narzędzia moderatora, czyli przenoszenie postów między działami:

"Error 1020 Ray ID: 667fb781db901648 • 2021-07-01 12:42:53 UTC

Access denied

What happened?

This website is using a security service to protect itself from online attacks."

Prosimy ponowić logowanie. Jeśli problem jest nadal, proszę dać znać.

Chrome, nie działa dodawanie zdjęć. Wszystko odbywa się niby poprawnie, ale fota się nie pojawia. Nie ma żadnego komunikatu.

Ps. W sprawie reklam. Przed chwilą skusiłem się na artykuł w którymś z brukowców. Tam to jest dopiero reklam... dramat. Zniechęcili mnie do powrotu, a z przekazanej treści promocyjnej nie zapamiętałem nic.