henrykow 22.10.2021 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2021 (edytowane) Jak zwykle, trzeba się odezwać i pościka dodać do kolekcji.A może skoro tak dużo wiesz o forum to jesteś w jego zarządzie i pociągasz za sznurki bo dziwnym trafem @stos napisał tam kilka słów prawdy o tobie i temat znikł, dlatego popierasz po zakapowałeś do Redakcji a Redakcja swojego ulubieńca słucha bo inaczej być nie może.I dodam po raz kolejny, nie podnoś głosu jak pytanie nie jest skierowane do ciebie, czy to takie trudno do zrozumienia???!!!! to oznaka że nie masz za grosz kultury i poszanowania innych. Edytowane 22 Października 2021 przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.10.2021 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Po co te kłótnie, po co te swary - udowodnianie sobie czego? Nie warto. Taki wpis tłumaczący dlaczego usuwamy nic nie wnoszące posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.10.2021 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Po co te kłótnie, po co te swary - udowodnianie sobie czego? Nie warto. Taki wpis tłumaczący dlaczego usuwamy nic nie wnoszące posty. Brawo, oby częściej. Na tym Forum moderatorzy są i tak pobłażliwi, moim zdaniem aż zanadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 23.10.2021 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 [quote=Redakcja;8088109 Taki wpis tłumaczący dlaczego usuwamy nic nie wnoszące posty. Posty -tak ale żeby cały temat usunąć? Jak już to można było go zamknąć.Czy nazwa tematu nic nie wnosiła, dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.10.2021 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Co się stało z tematem "Merytoryka na forum". Powód? To był temat, który służył tylko kłótniom. Po co sobie udowadniać rację? - to pytanie do osób, które próbują przekonać do swojej racji, a nie tylko przedstawić swoje stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 23.10.2021 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Powód? To był temat, który służył tylko kłótniom. Po co sobie udowadniać rację? - to pytanie do osób, które próbują przekonać do swojej racji, a nie tylko przedstawić swoje stanowisko. Ciekawe do czego służy, wg. Redakcji, temat o Koronawirusie? Tam kłótnia goni kłótnię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.10.2021 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Ciekawe do czego służy, wg. Redakcji, temat o Koronawirusie? Tam kłótnia goni kłótnię. No, gdzies trzeba skanalizowac idiotów i statystyków. No to jest temat gdzie sie napier.dzielaja odmawiajac sobie nawzajem przynaleznosci do homo sapiens i czasem nawet do homo... A jak lokalny naziol wrzuci kilka zdań jest jeszcze weselej! Adam M. Edytowane 23 Października 2021 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 23.10.2021 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 Powód? To był temat, który służył tylko kłótniom. Po co sobie udowadniać rację? - to pytanie do osób, które próbują przekonać do swojej racji, a nie tylko przedstawić swoje stanowisko. To kiedy po cichu arturo bana znów skrócicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 23.10.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2021 To kiedy po cichu arturo bana znów skrócicie? Co to znaczy "po cichu" ? A głośno można skrócić? Wiesz na jak długo arturo dostał bana? Jest gdzieś taka lista zbanowanych i wykazem na jak długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.10.2021 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Co to znaczy "po cichu" ? A głośno można skrócić? Wiesz na jak długo arturo dostał bana? Jest gdzieś taka lista zbanowanych i wykazem na jak długo ? Tak, jest taka lista osób zbanowanych z danymi na jak długo dany user dostał bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.10.2021 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 To kiedy po cichu arturo bana znów skrócicie? Tak, jest taka lista osób zbanowanych z danymi na jak długo dany user dostał bana. @agb - możesz sprawdzić na tej liście na jak długo jest zbanowany arturo i śledź czy długść bana nie uległa skróceniu lub wydłużeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.10.2021 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Powód? To był temat, który służył tylko kłótniom. Po co sobie udowadniać rację? - to pytanie do osób, które próbują przekonać do swojej racji, a nie tylko przedstawić swoje stanowisko. Szanowna Redakcjo, proszę mi powiedzieć skoro tak twierdzisz że nie ma miejsca dla tych którzy próbują udowodnić swoje i racje i przedstawiając swoje stanowisko to co robi wpis @d7d oczerniający moją osobę i kłamiący na temat tego że ja twierdziłem że on i @fotohobby to jedna i ta sama osoba. Czy Redakcja może sprawdzić czy forumowicze @fotohobby i @d7d to jedna osoba. Tak sugerują forumowicze @stos i @henrykow . https://forum.muratordom.pl/showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=8088151&viewfull=1#post8088151 Bo już mój drugi post został skasowany w którym prosiłem o odpowiedź w którym miejscu i gdzie ja tak twierdziłem. Więc co tu robi post #4788 skoro widać dobitnie że jest to nic innego jak przedstawienie swojego stanowiska i próba udowodnienia swojej racji, co po raz kolejny poprowadzi do niepotrzebnej wymiany zdań. Doczekam się odpowiedzi od Redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.10.2021 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Usunięte, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.10.2021 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.10.2021 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Z rzeczy technicznych: - w dalszym ciągu nie mogę wstawiać zdjęć do odpowiedzi (nie tylko ja). - w niektórych tematach nie widzę zdjęć (wspominany już Dziennik Autorusa). Pozostałe błędy techniczne u mnie już nie występują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 25.10.2021 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Nadal nie mogę się zalogować do Forum przy pomocy standardowej metody w Firefox-ie.Mogę to zrobić jedynie przez "Priwate Window"Do Redakcji wysłałem, od 8 września, ponad 300 e-maili z pytaniem o konieczność wielokrotnego wypełniana zgody na przetwarzanie danych.Redakcja mnie ignoruje.Gratuluję profesjonalizmu a raczej jego braku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.10.2021 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Dajemy znać programistom, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.10.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Pewnie został słusznie skasowany za niepotrzebne kłótnie i waśnie (nie wnikając kto i jaką miał rację, jeśli ją miał). I bardzo dobrze. Popieram takie działania !! Tutaj się z Tobą nie zgodzę. "Zamiatanie pod dywan" krytyki to totalna porażka prowadzących to forum. Nie jedyna zresztą. Miast odpowiedzi na pytania krytyczne, posty (i całe tematy) są usuwane i traktowane jako "nic nie wnoszące". Ponadto pamiętajmy, iż brak tolerancji prowadzi do cenzury a cenzura do dyktatury. Brawo, oby częściej. Na tym Forum moderatorzy są i tak pobłażliwi, moim zdaniem aż zanadto. Masz na myśli posty zawierające rasistowskie wypowiedzi których nikt nie usuwa ? Redakcje się zmieniają a całuski poniżej kręgosłupa w opiniach pozostają. Jeden z przykładów zabawy w moderację i brakiem profesjonalizmu. "Potykający się wnioskuje" a Modyfikator bezrefleksyjnie wykonuje (nie jest to jedyny przypadek a tylko jeden z przykładów) https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8075309&viewfull=1#post8075309 Zaraz poniżej odpowiedź z cytatem zawierającym pełną moją wypowiedź która została "modyfikowana" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8075311&viewfull=1#post8075311 W przypadku "zniknięcia" tego przykładu kompromitacji, służę fotografią Dziękuję za dotychczasową, miłą zabawę ale wszystko się kiedyś kończy (co z żalem przychodzi mi stwierdzić). Mam ciekawsze zajęcia niż odpowiadanie na próby obrażania mnie przez forumowych głupków. Z mojej strony EOT. ps - Prawdopodobnie post ten również zostanie usunięty, (jak już miało to miejsce uprzednio), to wygodniejsza forma "odpowiedzi" ... w Internecie jednak nic nie ginie bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.10.2021 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Mam ciekawsze zajęcia niż odpowiadanie na próby obrażania mnie przez forumowych głupków.Moderatorzy tego forum nikogo nie nazwą w ten sposób. Do każdego odnosimy się z szacunkiem. Niech to będzie wytłumaczeniem różnych efektów naszej pracy. Nawet gdy nie wychodzi, to staramy się utrzymać poziom. Trzymać poziom to szanować innego - tego oczekujemy od użytkowników tego forum, dlatego Pana wpis razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.10.2021 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Mam ciekawsze zajęcia niż odpowiadanie na próby obrażania mnie przez forumowych głupków. Moderatorzy tego forum nikogo nie nazwą w ten sposób. Do każdego odnosimy się z szacunkiem. Niech to będzie wytłumaczeniem różnych efektów naszej pracy. Nawet gdy nie wychodzi, to staramy się utrzymać poziom. Trzymać poziom to szanować innego - tego oczekujemy od użytkowników tego forum, dlatego Pana wpis razi. Rasistowskie, antysemickie, wulgarne, obrażające innych posty nie "rażą" ? Jaki to "poziom" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts