henrykow 03.02.2022 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Tak, jak w podanym linku, gdzie permanentnie myliłeś gwarancję z rękojmią Masz jakieś psychiczne uprzedzenia do mnie??? Co do owej afery z rękojmią i gwarancja to nic nie pomyliłem, wystarczy tylko czytać ze zrozumieniem ale jak ktoś ma z tym ewidentny problem to ja nic na to nie mogę poradzić. Już niejeden forumowicz podsumował te wasze durne dociekanie tematu i określili to bardzo celnie i mieli w 100% rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 03.02.2022 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Wy nawet z tak durnej sprawy jak kwadraciki czy prostokąty robicie aferę na miarę afery Watergate.Trza było nie zaczynać o ... kwadracikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.02.2022 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) Masz jakieś psychiczne uprzedzenia do mnie??? Co do owej afery z rękojmią i gwarancja to nic nie pomyliłem, wystarczy tylko czytać ze zrozumieniem ale jak ktoś ma z tym ewidentny problem to ja nic na to nie mogę poradzić.. Przecież pisałeś do mnie, że się pomyliłeś, bo ci reklama styropianu przeszkadzała. A każdy, kto przeczyta ten wątek zapewne parska śmiechem czytając, że producent udziela rękojmi na okres, na jaki ma ochotę Uprzedzeń nie mam, wręcz przeciwnie, powiedziałbym nawet, że należysz do moich forumowych ulubieńców Edytowane 3 Lutego 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.02.2022 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 2. Spróbuj wstawić zdjęcie w dzienniku budowy - nie da się a powinno. Ja nie chce/ nie umiem wstawiać zdjęć przez google photos. Od tego jest taka opcja na forum żeby działa. Dlaczego ten problem nie znajduje się w kręgu zainteresowań administratorów? Tym bardziej, ze jest ich kilku. A wymówka, że leży to w gestii "wyższych instancji" jest żenująca. Skoro tak Cie to interesuje, inaczej mówiąc uwiera, to wygląda na to, że i dla Ciebie jest to nie wygodne. I nie zgrywaj się proszę, bo doskonale wiesz kogo mam na myśli. Oni z przyzwoitości milczą. Po pierwsze - nie myl moderatorów z administratorami finlandia, elfir, autorus nie mają narządzi (ani wiedzy) by naprawić funkcję dodawania zdjęć. To zwykli użytkownicy, wykonujący społecznie rolę utrzymywania tego forum w jako takim porządku. I moim zdaniem wywiązują się dobrze, choć czasem na efekty ich działania trzeba trochę zaczekać. Kwestie techniczne zależą do Redakcji, która ZATRUDNIA informatyków. Przynajmniej powinna zatrudniać Albo nie zatrudnia, tylko zleca np bratankowi, czy innemu pociotkowi, co trochę ogarnia skrypty. Bo nie wierzę, że profesjonaliści nie potrafią ogarnąć prostej funkcji dodawania zdjęć. A może po prostu przestrzeń dyskowa na serwerze jest zbyt droga i ktoś podjął decyzję - nie udostępniamy jej dla zdjęć ? I nie zgrywam się, nadal nie wiem dla kogo ten post z wulgaryzmami mógłby być "niewygodny".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.02.2022 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Wiem od kiedy są przyznawane i co z tego jak widać jaki z niego doradca. . Po pierwsze, pisze dużo mniej niż Ty, po drugie - mało kto cofa się i udziela podziękowań za posty sprzed 15 lat. Wiem co mówię, bo podziękowania dostaję niemal wyłącznie za bieżące tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 03.02.2022 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 A czytałeś ostanie posty w tym temacie? Czy wyciągasz tak pochopne wnioski na podstawie hejtu pod moim adresem? Pokaż mi dyski=uje w której ja pierwszy atakuje personalnie adwersarza w sposób tak prymitywny jak tu czynią pewni zasłużeni użytkownicy. A napisałeś coś nowego? Bo każdy brzmi tak samo Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 03.02.2022 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 .... tylko wiem że jak bany się posypia to dostaną te osoby które najmniej są winne ... Np. taki ja, ja zawsze za "niewinność" Heniu, więcej luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 03.02.2022 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Jak arturek o tej godzinie się pojawia na FM, to wiadomo czego się można rano spodziewać na forum. Na pewno wszystkie złote myśli o pis ma skrzętnie zanotowane żeby maksymalnie wykorzystać swoje okienko i "stan organizmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 03.02.2022 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Jak arturek o tej godzinie się pojawia na FM, to wiadomo czego się można rano spodziewać na forum. Na pewno wszystkie złote myśli o pis ma skrzętnie zanotowane żeby maksymalnie wykorzystać swoje okienko i "stan organizmu" No ba... Nawet avatar zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.02.2022 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 03/02/22 17:21 ... Pokaż mi dyski=uje w której ja pierwszy atakuje personalnie adwersarza w sposób tak prymitywny jak tu czynią pewni zasłużeni użytkownicy. Trwa wymiana zdań pomiędzy forumowiczem irqul i d7d. Nagle pod postem d7d pojawia się "ON, cały na biało" 03/02/22 22:33 Zdradź czym ty się delektujesz bo na trzeźwo nie można wypisywać takich bzdur. ps - w ramach nowych "testów po resecie"? Chłopie ty masz wybitny problem nie tylko z czytaniem ale i też rozumieniem. Pisze o ostatnich dyskusjach a dokładnie od daty kiedy tu zaproponowałem reset. ... ... Kiedyś w celu przeprowadzenia doświadczenia pisałem takimi sami tekstami jak mój adwersarz i skończyło się to moim banem nie adwersarza, więc jaka jest tu obiektywna ocena? żadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.02.2022 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 henrykow - warto przemyśleć swój stosunek do bliźnich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.02.2022 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Przecież pisałeś do mnie, że się pomyliłeś, bo ci reklama styropianu przeszkadzała. A każdy, kto przeczyta ten wątek zapewne parska śmiechem czytając, że producent udziela rękojmi na okres, na jaki ma ochotę Uprzedzeń nie mam, wręcz przeciwnie, powiedziałbym nawet, że należysz do moich forumowych ulubieńców Jak nie masz jak masz. Wyjaśniłem w tamtym temacie i temat zakończony a ty dalej z uporem maniaka go ciągniesz. Może ja mam pociągnąć temat w którym radziłeś aeratorem uprawiać ziemie pod założenie trawnika. Tylko po co? Ty tez należysz do moich ulubieńców bo winnym razie bym z tobą nie polemizował, ale proszę daj na luz i rozmawiajmy merytorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.02.2022 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Po pierwsze, pisze dużo mniej niż Ty, po drugie - mało kto cofa się i udziela podziękowań za posty sprzed 15 lat. Wiem co mówię, bo podziękowania dostaję niemal wyłącznie za bieżące tematy I co z tego wynika? ano nic. Bo ja dostaję reputację od osób obecnie za tematy z przed roku i mało tego są to osoby które w temacie w którym udzieliły mi reputacje wcale się nie wypowiadały. Tematy stare są zachowane dla potomnych którzy szukają rozwiązania takiego samego lub podobnego problemu z jakim się borykają i nic nie stoi na przeszkodzie aby takie osoby przyznały reputację za pomocny post. I to że dostajesz reputację na bieżąco nie świadczy o tym że taki jest standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.02.2022 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 A napisałeś coś nowego? Bo każdy brzmi tak samo Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Chcesz mnie obrazić?? Wklejając ten tekst sugerujesz że ja go napisałem? Nie jest to prawdą. A jak zabierasz głos w dyskusji to pokaz trochę więcej aniżeli puste, bez sensu pisanie w szczególności pod moim adresem. Ja do Ciebie nic nie mam ale widzę że ty dołączyłeś do grona wzajemnie się wspierających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.02.2022 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 henrykow - warto przemyśleć swój stosunek do bliźnich. To może niech Redakcja przemyśli to co tu się wyrabia i co wypisują wasi ulubieńcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 04.02.2022 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Gdzie piąty post? Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.02.2022 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Podejrzewam, ze nawet nie czyta, za to jest zadowolona, że nie przepychacie się gdzie indziej i nie zaśmiecacie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.02.2022 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Może ja mam pociągnąć temat w którym radziłeś aeratorem uprawiać ziemie pod założenie trawnika. Tylko po co? Dawaj Sprawdzimy twoją umiejętność rozumienia tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.02.2022 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Dawaj Sprawdzimy twoją umiejętność rozumienia tekstu Moją umiejętność? To ty na czarne mówisz że jest białe i na dokładkę jeszcze masz na to dowody i opracowania naukowe. Jak nie rozumiesz co to jest i do czego służy aerator a dokładnie chodzi o wertykulator to o czym tu gadać? Tak jakbyś doradzał jeść rosół za pomocą widelca. Wypowiadała się tu niedawno @Elfir, więc może zabierze głos i wyjaśni tobie do czego służy w/w narzędzie. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?371514-Zak%C5%82adam-trawnik-Pryska%C4%87-czy-nie&p=8053135&viewfull=1#post8053135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.02.2022 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Moją umiejętność? To ty na czarne mówisz że jest białe i na dokładkę jeszcze masz na to dowody i opracowania naukowe. Jak nie rozumiesz co to jest i do czego służy aerator a dokładnie chodzi o wertykulator to o czym tu gadać? Tak jakbyś doradzał jeść rosół za pomocą widelca. Wypowiadała się tu niedawno @Elfir, więc może zabierze głos i wyjaśni tobie do czego służy w/w narzędzie. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?371514-Zak%C5%82adam-trawnik-Pryska%C4%87-czy-nie&p=8053135&viewfull=1#post8053135 No wiec po pierwsze - w wymienionym wątku nie padło słowo, "aerator", a mimo to usilnie konfabulujesz, że: radziłeś aeratorem uprawiać ziemie No ale rozumiem, nie takie rzeczy ci się tu myliły Po drugie ja nie "radziłem", tylko opisywałem jak poradził robie mój sąsiad i jakie osiągnął efekty. Nie konfabuluj tyle... To jak ja za pomocą glebogryzarki, walca itp zakładałem trawnik opisałem w moim DB... Jeśli masz do mnie jakieś pytania w temacie trawnika, wertykulatora, aeratora, zapraszam do wątku, który podlinkowałeś, bo tu to zbyt mocny off-fopic Edytowane 4 Lutego 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts