Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CWU jak ogrzewać latem i jaki bojler

kulibob

Recommended Posts

No i co w związku z tym ? O czym to świadczy ?

A to ze mam wyrok sądu, ze od 2012 nie jestem wiceprezesem i członkiem zarządu w tej spolce i to wam pokaże zamknie to Was na amen i przeprosicie mnie za te kłamstwa ?

Swiadczy to o tym ze w tym wszystkim nie chodzi o zadne idealy i wyzsze wartosici w postaci czystego powietrza a za pieniadze jako viceprezes spolki wraz z jej wspolnikami byles gotowy montowac ekosyf "frajerom"i "jeleniom"jak ladnie ich tu na forum okreslasz

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Arturo72
Swiadczy to o tym ze w tym wszystkim nie chodzi o zadne idealy i wyzsze wartosici w postaci czystego powietrza a za pieniadze jako viceprezes spolki wraz z jej wspolnikami byles gotowy montowac ekosyf "frajerom"i "jeleniom"jak ladnie ich tu na forum okreslasz
Mylisz się, nigdy i nigdzie ekosyfu nikomu bym nie proponował.Mam uczulenie i to duże na ekosyf co zresztą widać bo jest on dla mało kumatych inwestorów a ja niose ze sobą kaganek oświaty ;)

Nie cieszę się ze tak dużo jest jeleni i frajerów a wręcz przeciwnie,chcę żeby było ich jak najmniej.

Uslugi niejakiego Mikiego reklamowales na tym forum na dlugo przed powstaniem spolki. Zalozyles w tym celu nawet specjalny profil. Jakie nazwisko nosil zatem osoba ktora wystepowala na tym forum pod nickiem Miki i ktora reklamowales jako wykonawce Twojej instalacji pc i podlogowki? Jakie nazwisko nosily Twoje wspolniczki w spolce ktorej byles viceprezesem? Z jakich powodow musiales wystepowac do sadu z powodztwem o ustalenie ? Wijesz sie jak piskorz ale faktow nie zaczarujesz

Gość Arturo72
Uslugi niejakiego Mikiego reklamowales na tym forum na dlugo przed powstaniem spolki. Zalozyles w tym celu nawet specjalny profil. Jakie nazwisko nosil zatem osoba ktora wystepowala na tym forum pod nickiem Miki i ktora reklamowales jako wykonawce Twojej instalacji pc i podlogowki? Jakie nazwisko nosily Twoje wspolniczki w spolce ktorej byles viceprezesem? Z jakich powodow musiales wystepowac do sadu z powodztwem o ustalenie ? Wijesz sie jak piskorz ale faktow nie zaczarujesz

Twoja chora wyobraźnia...same kłamstwa.

Mnie to wali co piszesz,ale musisz się leczyć ;)

Ponawiam moje pytania:

1. Jakie nazwisko nosila osoba, ktora wystepowala na forum muratora pod nickiem Miki i ktora reklamowales na forum jako wykonawce instalacji pc i podlogowki na dlugo przed powstaniem spolki?

2. Jakie nazwisko nosily Twoje wspolniczki z Sp. z oo

3. Z jakich powodow musiales wystepowac z powodztwem do sadu o ustalenie ze nie jestes juz czlonkiem zarzadu spolki?

Gość Arturo72
Ponawiam moje pytania:

1. Jakie nazwisko nosila osoba, ktora wystepowala na forum muratora pod nickiem Miki i ktora reklamowales na forum jako wykonawce instalacji pc i podlogowki na dlugo przed powstaniem spolki?

2. Jakie nazwisko nosily Twoje wspolniczki z Sp. z oo

3. Z jakich powodow musiales wystepowac z powodztwem do sadu o ustalenie ze nie jestes juz czlonkiem zarzadu spolki?

A czy to jest tematem tego wątku ?

jest to moja tylko i wyłącznie sprawa.

Nie zdradzę Ci szyfru Enigmy,lej w majty dalej ;)

A polecałem każdego kto się sprawdził na mojej budowie i to też błąd,bo ktoś tak zasugerował się,że było u mnie wszystko ok a potem okazało się,że ten ktoś potem miał problemy(fotohobby i okna) ale natomiast ekipa do SSO która robiła u mnie jest chwalona przez kazdego u kogo robiła a nikogo nigdy nachalnie nie reklamowałem jak mi zarzucasz bo negowanie ekosyfu w nowych domach mam w naturze i będę zawsze to robił i to gratisowo :)

Edytowane przez Arturo72

Czy w dniu 23.01.2013r napisales do mnie na PW prosbe o usuniecie mojego postu w ktorym zacytowalem Twoja wypowiedz o tym jak od ponad pol roku czekasz na montaz np od niejakiego Mikiego? Swoja wyedytowales ale jej slad po moim cytacie pozostal na forum dlategoprosba do mnie obusuniecie sladow. Pisales tez o powodach. Wyslales taka wiadomosc na moj pw czy nie ?

Gość Arturo72
Czy w dniu 23.01.2013r napisales do mnie na PW prosbe o usuniecie mojego postu w ktorym zacytowalem Twoja wypowiedz o tym jak od ponad pol roku czekasz na montaz np od niejakiego Mikiego? Swoja wyedytowales ale jej slad po moim cytacie pozostal na forum dlategoprosba do mnie obusuniecie sladow. Pisales tez o powodach. Wyslales taka wiadomosc na moj pw czy nie ?

Tak napisałem,zresztą podobne wypowiedzi mam w swoim dzienniku budowy że czekam z niecierpliwością na montaż podłogówki i pompy ciepła:

W dalszym ciągu oczekujemy na podłogówkę...

Wiadomość z ostatniej chwili,że pompa będzie dopiero na początku stycznia.

Nie chce mi się już nic gadać...

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72
To jak to z tymi moimi konfabulowaniem? Byl ten cichy wspolnik miki czy nie?

Skaczesz po watkach, ublizasz ludziom nazywajac ich frajerami, debilami, smrodziuchami i ekosyfiarzami, Twierdzisz ze zmyslam i oatrzysz na to z podniesiona glowa, a nie masz odwagi odpowiedziec na proste pytania?

Bo kłamiesz i tyle.

Nie mam zamiaru jakiemuś szczawiowi odpowiadać na pytania i się tłumaczyć.

Mówię tylko,że jesteś kłamcą i zmyślasz.

Pokaż tych "nagonionych" i oszukanych przeze mnie bo inaczej wyjedziesz na kłamcę i to rzeczywistego jak typowy ekosyfiarz.

Czy masz coś do powiedzenia w temacie wątku czy jesteś typowym pieniaczem posiadającym ekosyf w domu o jakich pisałem wcześniej ?

Edytowane przez Arturo72

A czy to jest tematem tego wątku ?

jest to moja tylko i wyłącznie sprawa.

Nie zdradzę Ci szyfru Enigmy,lej w majty dalej ;)

A polecałem każdego kto się sprawdził na mojej budowie i to też błąd,bo ktoś tak zasugerował się,że było u mnie wszystko ok a potem okazało się,że ten ktoś potem miał problemy(fotohobby i okna) ale natomiast ekipa do SSO która robiła u mnie jest chwalona przez kazdego u kogo robiła a nikogo nigdy nachalnie nie reklamowałem jak mi zarzucasz bo negowanie ekosyfu w nowych domach mam w naturze i będę zawsze to robił i to gratisowo :)

Dobra dobra Arturek nie mam powodow zeby nie wierzyc w Twoje czyste intencje i szczerosc choc musze szybko zapisywac bo za chwile dokonujesz edycji ale przeciez szkopol w tym ze Mikiego i jego uslugi reklamowales na forum na dlugo przed tym jak zakonczyl u Ciebie montaz a i sam montaz delikatnie mowiac nie nalezal do udanych. Twierdzisz ze Miki sprawdzil sie u Ciebie? Hmmmmm?

Mikiego juz nie ma na forum zapytam z przekory cytatem z pewnego kultowego filmu "dla kogo teraz mialczysz Kotku"?

Gość Arturo72

Mikiego juz nie ma na forum zapytam z przekory cytatem z pewnego kultowego filmu "dla kogo teraz mialczysz Kotku"?

Teraz dla Kaczora Donalda ;)

Od 2009 zmieniam sobie postacie z kreskówek ale wiem jedno,ekosyf w nowych domach to jedynie dla szczególnie wybranych ludzi przez naturę ;)

I tak będzie zawsze,bo głupich nie sieją,sami się rodzą ale można ich przecież nauczać,tłumaczyć,wyjaśniać ;)

Nigdy nikogo nigdzie nie reklamowałem,wbij sobie to do łepetyny.

Do tej pory uważam ludzi za idiotów którzy za pompę ciepła chcą zapłacić i 70tys.zł i cały czas tak będę uważał jak na poczatku mnojego istnienia na forum.

Poglądów na ogrzewanie od poczatku nie zmieniłem,bo twierdzę,że najniższe rachunki za ogrzewanie uzyskuje się przez zmniejszenie strat ciepła a nie przez pompę ciepła a tylko bezmyślni uważają,że ekosyf jest tutaj rozwiązaniem.

Edytowane przez Arturo72

Bo kłamiesz i tyle.

Mówię tylko,że jesteś kłamcą i zmyślasz.

Czy masz coś do powiedzenia w temacie wątku czy jesteś typowym pieniaczem posiadającym ekosyf w domu o jakich pisałem wcześniej ?

To o mnie juz ustalilismy a teraz udowodnij to i odpowiedz na moje pytania :-) Przycisniety do muru zachowujesz sie jak niedojrzaly gowniarz, zabierasz zabawki i uciekasz z piaskownicy :-) To jak to bylo z tym Mikim ? Nagania

Gość Arturo72
To o mnie juz ustalilismy a teraz udowodnij to i odpowiedz na moje pytania :-) Przycisniety do muru zachowujesz sie jak niedojrzaly gowniarz, zabierasz zabawki i uciekasz z piaskownicy :-) To jak to bylo z tym Mikim ? Nagania

Jak już Ci powiedziałem,wali mnie to co piszesz i nie zamierzam się szczylowi jakiemuś tłumaczyć.

Kłamiesz z tym,że komuś kogoś naganiałem,kłamiesz,że jestem dalej wiceprezesem,kłamiesz,że jestem czlonkiem zarządu,kłamiesz w kazdej sprawie itp.

Masz pieniaczu z ekosyfem coś jeszcze do powiedzenia w temacie watku czy nie czy dalej robisz burdel z wątku ?

Jesteś na mnie NIKIM żeby się tłumaczyc i odpowiadać na pytania i nie przekonasz mnie niczym ,żebym nie uważał,że ekosyf do nowych domów jest dla bezmyślych inwestorów a gruntówkę za 70tys.zł może tylko łyknąc frajer.

Wiem,że Was prawda boli ale forum czytają nowi inwestorzy :)

Edytowane przez Arturo72

Jak już Ci powiedziałem,wali mnie to co piszesz i nie zamierzam się szczylowi jakiemuś tłumaczyć.

Kłamiesz z tym,że komuś kogoś naganiałem,kłamiesz,że jestem dalej wiceprezesem,kłamiesz,że jestem czlonkiem zarządu,kłamiesz w kazdej sprawie itp.

Masz pieniaczu z ekosyfem coś jeszcze do powiedzenia w temacie watku czy nie czy dalej robisz burdel z wątku ?

Jesteś na mnie NIKIM żeby się tłumaczyc i odpowiadać na pytania i nie przekonasz mnie niczym ,żebym nie uważał,że ekosyf do nowych domów jest dla bezmyślych inwestorów.

ArturWi - mówi Ci to coś ? Nie naganiałeś ? Kto Ci to konto założył ?

Gość Arturo72
ArturWi - mówi Ci to coś ? Nie naganiałeś ? Kto Ci to konto założył ?

Oczywiście,że mi coś mówi,był to płatny profil gdy byłem zaangażowany w działalność,sam sobie założyłem.Faktury VAT jak chcecie są w Muratorze i kto je płacił także.

Istniał łacznie z obecnym,żeby nie było ale żadnego.

Nie naganiałem,dziwie się jak można być tak prostym bez inteligencji człowiekiem...

Poszukam ale znajdę w tym czasie jak chłoptaś chcciał pompę do domu mocno energooszczednego a mu ją odradzałem,bo prąd u niego byłby bardziej opłacalny.

macie pecha,ekosyf jest dla ludzi bez pojecia o niczym ;)

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72
Ok ale w jakich okolicznościach powstał ? Nie założył Ci go sam miki żebyś wyszedł z "ukrycia" ?

Nie,no właśnie wychodzi wasze chore urojenie.Sam osobiście go założyłem i opłaciłem za które to nie dostałem zwrotu z CD czyli moja prywatna kasa poszła na to.

Mówię,że g..o wiecie a ja obecnie mogę już mówić wszystko ;)

Murator ma z jakiego konta poszedł przelew,zawezwijcie detektywa to Wam udostępnią te konto ;)

Oj chorzy ludzie.robicie burdel z wątku...

Edytowane przez Arturo72