Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONAWIRUS - przydatne informacje, walka z mitami i plotkami

d7d

Recommended Posts

Ja stawiam na przeciętną skuteczność i zero tajnego zła wcielonego.

Liczba zachorowań na chorobę której niby nie ma, ludzie są szczepienie szczepionką która zabija i jednocześnie jest dziwnie przeźroczysta i także jest to placebo....

Ciekawe... Bill Gates chyba nie zrobi doskonałego interesu, laboratoria chemiczne wyprodukowału doskonała broń chemiczną która tez przestaje działać...

Maseczki miały zabijać, ludzie mieli chorować na grzybice płuc....

Ciekawe...

• Odpowiedzi 17k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kulibob

2233

• d7d

1885

• fotohobby

1552

• Kaizen

980

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Liczba zachorowań na chorobę której niby nie ma, ludzie są szczepienie szczepionką która zabija i jednocześnie jest dziwnie przeźroczysta i także jest to placebo....

Ciekawe... Bill Gates chyba nie zrobi doskonałego interesu, laboratoria chemiczne wyprodukowału doskonała broń chemiczną która tez przestaje działać...

Ciekawe...

Zaczynam się obawiać że mają racje . Moderna to śmieć a ja ja przyjąłem. Dzisiaj mój zegar biologiczny mnie zawiódł spałem prawie godzinę dłużej.

:rotfl:

Ciekawe...

i ludze chorują na grzybice płuc. I to znacznie większą skalę niż przed pandemią. Problem w tym, że lekarka z którą o tym rozmawiałem mówi, że to nie uleczalne.

i ludze chorują na grzybice płuc. I to znacznie większą skalę niż przed pandemią. Problem w tym, że lekarka z którą o tym rozmawiałem mówi, że to nie uleczalne.

Uwierzyć mogę w to jesli osobnik miał dwie maseczki przez przez cała pandemię i dodatkową ją nosił :)

A taki raczej nie nosił :)

Ciekawe wiadomości od zafoliowanych.

Szczepionka która zabija i powoduje bezpłodność ale nie jest szczepionką tylko "przezroczystym eksperymentem", przenoszona jest przez kontakt na foliarza przez osobę zaszczepioną.

:D

To jest trochę tak, jak z rewelacjami speckomisji smoleńskiej. Kilka fascynujących teorii, nawet tych wyjątkowo skutecznie wykluczających się, ale pianę o swojej racji można bić w nieskończoność.

Myślisz, że jest to przypadek?:)

Nie sądzę. Już niejaki Laplace wykazał, że ludzie naiwni oraz "akademiccy" samozwańcy cierpią nader często na uporczywy syndrom paradoksu Monte Carlo.

To jest trochę tak, jak z rewelacjami speckomisji smoleńskiej. Kilka fascynujących teorii, nawet tych wyjątkowo skutecznie wykluczających się, ale pianę o swojej racji można bić w nieskończoność.

Myślisz, że jest to przypadek?:)

Nie sądzę. Już niejaki Laplace wykazał, że ludzie naiwni oraz "akademiccy" samozwańcy cierpią nader często na uporczywy syndrom paradoksu Monte Carlo.

Nie ważne jak mówią, aby po nazwisku. Jest szum, jest ruch, biznes się kręci. Nie mam dokładnych danych, lecz podobno większość ruchu w necie to bicie piany.

W przypadku tego tematu to raczej nie Aleksy ma zwidy :)

Sądzę, że bełkot foliarzy, przenoszony na forum "poprzez kontakt" z mediami z których korzystają, są nie tyle iluzją a wierzeniami na temat zjawisk których totalnie nie rozumieją :)

Przekaz informacji pt "wyłącz tv, włącz myślenie", jest raczej samobójcze dla tej grupy.

Właśnie przekonałem się na własnej skórze jak te super szczepionki są skuteczne.

Swirusem podzieliła się ze mną moja mama, która przyjęła pierwszą dawkę Pfizera. Najlepsze natomiast jest to, że sama zaraziła się od swojej sąsiadki nauczycielki, która przyjęła dwie dawki Astry i z tego co wiem to najmocniej ją ścięło.

Sam Covid mocno przereklamowany, podwyższona temp. przez 3 dni i tyle.

Dzieciaki nawet nie poczuły, że w domu grasuje Świrus.

Nie ma jednak tego złego, 10 dniowy areszt domowy pozwolił mi dokończyć remont garażu.

Właśnie przekonałem się na własnej skórze jak te super szczepionki są skuteczne.

Swirusem podzieliła się ze mną moja mama, która przyjęła pierwszą dawkę Pfizera. Najlepsze natomiast jest to, że sama zaraziła się od swojej sąsiadki nauczycielki, która przyjęła dwie dawki Astry i z tego co wiem to najmocniej ją ścięło.

Sam Covid mocno przereklamowany, podwyższona temp. przez 3 dni i tyle.

Dzieciaki nawet nie poczuły, że w domu grasuje Świrus.

Nie ma jednak tego złego, 10 dniowy areszt domowy pozwolił mi dokończyć remont garażu.

1.Astra to taka lipna trochę szczepionka pyzatym ile czas była po drugiej dawce.

2, Faizer jedna dawka nic nie gwarantuje j

3.Jednak przyjecie dwóch dawek znacząc zmniejsza ryzyko powabniejszych komplikacji

4,"Swirus" zabił kilka osób które znałem a osoby które go miały to efekty były różne.

5, Dobrze że foliarska czapeczka przyjęła że wirus istnieje a nie że to ściema co chorują na niego kozy i papaje.

6. Teraz cie zaszczepia i przestaniesz być niebezpieczny

Ty chyba musialbys przyjąć z cztery dawki bo piszesz mało efektywnie.

Piszesz że wirus zabił kilka osób a efekty różne, wg mnie efekt był taki sam we wszystkich przypadkach-śmierć, bo umarli no chyba że umarli na różne sposoby.

To ty raczej nie rozumiesz trup go nie miał bo już nie istnieje . Pozostali co byli chorzy to różnie to przebiegało od gorszego samopoczucia po tlen

W przypadku tego tematu to raczej nie Aleksy ma zwidy :)

Sądzę, że bełkot foliarzy, przenoszony na forum "poprzez kontakt" z mediami z których korzystają, są nie tyle iluzją a wierzeniami na temat zjawisk których totalnie nie rozumieją :)

.

No właśnie! I kto to mówi ?:lol2: Ano, niepraktykujący ekonomista z wyksztalcenia. Dzięki Ci, rozweseliłeś mnie.

Pawle, chyba sam więc widzisz, że może kiedyś inaczej niż dzisiaj uczono analizy statystyki i zasad dowodzenia swoich nieliniowych prawd.

Tamten Aleksy, to była tylko biedna i nieszkodliwa ciapa, nie rozumiejąca złożonego mechanizmu probabilistyki. Mimo ,że zbiera w tyłek, to chociaż daje upust swoim kompleksom. Tu jest znacznie gorzej - prawd jest wiele, logika odpoczywa a szaleje satysfakcja.

Wejdź, tak z ciekawości na wątek o krypto walutach a spotkasz tam grono tych samych Aleksych, którzy za pomocą giełdowej nomenklatury, głoszą swoje jedynie prawdziwe objawienia, niczym papież dogmaty.

Dalszy ciąg innego tematu w tej samej technice.

Edytowane przez 2112wojtek

Naucz się pisać trochę bardziej składniej i logiczniej, jak tego nie rozumiesz to nie miej pretensji ze zarzucam Ci bzdury.

I nie wyrażaj się z pogarda o inny tym bardziej o zmarłych znajomych, faktycznie jak napisał @stos masz faszystowskie spojrzenie na ludzi, gardzisz nimi.

Już mówiłem że ma skrajnie prawicowe poglądy no może z wyjątkiem pieniędzy

Kupiłeś nowego Mercedes S-Class i po 8 latach zaczęła go żreć korozja?

Ile lat temu kupiłeś nowego MB S-Class?

Czy jednak piszesz i porównujesz używkę?

No widzisz a jednak był nowy i się zaczął samo-degradować po mimo niezbyt dużego wieku. Model W220 rok 2001 s320-tka . Też miał być super mega na lata i wyszła lipa po latach . Ciekawe jak te szczepionki będą działać za x lat. Póki co może się zaszczepię, może hybrydę wygram :bash: