gnago 19.09.2021 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 W inhalacji roztworem włókienek z powietrzem? Racja jak zatopiony w np cemencie żywicy etc. Ok. ale jak na wierzchu albo w powietrzu? Czyli podczas prac z nim to od podatności osobniczej zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Jak zwykle - bełkot! JA wiem lepiej... Chyba czas umiescic cie tam gdzie rdzewieje patelnia... Nic ciekawego tu nie wnosisz poza tym co tobie sie wydaje (jak zwykle - błędnie) ZNAM zasady pisowni... Adam M. ad. bełkot W styczniu zeszłego roku miałem TAKĄ grypę, jak nigdy wcześniej. Trzepało mną do marca a do lipca ledwie ciągałem nogi. Potem ogłoszono jakiś kovid... Problem mam z głowy bez szczepionek i całej tej nagonki. Zanim ktokolwiek cokolwiek nazwał... Będzie co bedzie, ale nie poddam się dobrowolnie modyfikacji genetycznej, a zamachowcom na moją wolność w tym aspekcie wypruję flaki, urwę łeb a w dziurę masram! Byłoby dobrze, aby posrani ze strachu taką okoliczność rozwazyli, jak zechcą MNIE do czegokolwiek przymuszać! Pętam się po całym kraju spotykajac z wieloma ludźmi. Taka praca... Mam się dobrze a oni też. MOGĘ zostać zaszczepiony, bo przeciwwskazań nie ma, ale... SPALĘ ŚWIAT jak ktoś na siłę się nademną za to zabierze!!! Warto wiec to rozważyć. I... Nie jestem w takim stanowisku odosobniony. Życie jest śmiertelną chorobą roznoszoną drogą płciową. Tak było, jest i będzie. Adam M. PS "nade mną" a nie "nademną". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.09.2021 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Nie dogadamy się.Nie licz na dalsze kontakty słowne.Twoje jest NAJTWOJSZE a moje NAJMOJSZE.I niech tak zostanie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.09.2021 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Powinieneś się zbadać w związku z pracą z tym azbestem. Ty powinieneś sie ogólnie zbadac! Azbest znam DOBRZE. UMIEM z nim pracować. (i nie tylko z azbestem) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.09.2021 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Żaden, ale nie dostrzegacie różnic? Owszem. Jest postęp. Sugerujesz że poprzednio koncerny, uniwersytety i instytuty badając lek, szczepionkę przez dekadę byli frajerami czy cwaniakami? A wiesz, że szczepionka mRNA na kolejnego wirusa będzie jeszcze szybciej? Ale i tak prędkością wprowadzenia do użycia nie dorówna szczepionce Jennera. Kolejny raz wrzucam: Zatem wg Kaizena i D7d azbest jest całkowicie bezpieczny Oczywiście, że azbest leżący spokojnie na dachu jest bezpieczny. Niebezpieczne jest jego zaczepianie. Jak się pojawił to też był ratunkiem - drastycznie spadła ilość pożarów, bo zastępował w domach grzanych śmieciuchami strzechy. Też zdecydowanie więcej żyć uratował, niż zniszczył. A i to żyć tych, co ignorowali zasady BHP przy pracy z tym materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.09.2021 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 W styczniu zeszłego roku miałem TAKĄ grypę, jak nigdy wcześniej. Trzepało mną do marca a do lipca ledwie ciągałem nogi. Adam M. ja od 20 lat nie zażywam żadnych lekarstw przy chorobach infekcyjnych bo nie ma takiej potrzeby. dzieci lat 12 i 14 to samo... nie znają tabletek. żona mi zawierzyła i dziś jest szczęśliwa, że nie chodzi do apteki. nasze systemy immunologiczne są mocne. wszyscy przechodziliśmy covidka i nie mamy zamiaru się przed nim szczepić. nie po to staramy się żyć bez chemii żeby nas ktoś do tego zmuszał. a jak mi ktoś gnioty wciska, że niby on taki bezpieczny a ja zarażam to mi się bebechy wywracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Ty powinieneś sie ogólnie zbadac! Azbest znam DOBRZE. UMIEM z nim pracować. (i nie tylko z azbestem) Adam M. I co z tego wynika że niby ZNASZ DOBRZE i UMIESZ Z NIM PRACOWAĆ ?? I co to ma do tematu KORONAWIRUS ?? Moje nie jest najmowsze. Przedstawiam poglądy poparte wiedzą, badaniami i praktyką. Ty przedstawisz swoje wizje świata plus twoje obrażanie ludzi mających inne poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Drogi d7d udowodnij swoją rację w równoległości i czasu badań . na przykład inhalując się codziennie przez dwa lata przez kwadrans roztworem włókienek azbestu . Dwa lata i zerowe skutki inhalacji . Zatem wg Kaizena i D7d azbest jest całkowicie bezpieczny Coś się Tobie pomieszało w głowie. Porównujesz rzeczy nieporównywalne. Po ilu dniach inhalacji "roztworem włókienek azbestu" uzyskasz wiedzę o szkodliwości włókien azbestu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.09.2021 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 I właśnie Ty pokazujesz swoja ynteligencję trącąca nutą kretynizmu maniakalnego. Tylko że moje wypowiedzi są w pełni logiczne. Może rasistowskie, może egoistyczne, może nie etyczne ale w pełni uzasadnione z punktu widzenie mnie jako jednostki i z punktu widzenia "globalnego". To w twoim rozumowaniu brak logiki dodatkowo wy szury nie potrafisie udowodnić waszych teori. A szczepionka zmniejsza ilość zachorowań i zgonów zmniejsza również ryzyko wyhodowania supermutanta ale wy nie ogarniacie . Dla was dowody to czipy i to że jedne na milion fiknie z powodu szczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 i kłucie pod niewłaściwym kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 19.09.2021 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 jak już zapodawałem to przepraszam. we francji ludzie buntują się przeciw terrorowi szczepionkowemu. restauracje puste a oni ostentacyjnie konsumują na ulicy. https://youtu.be/Ky-yDlxl-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 19.09.2021 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Tylko że moje wypowiedzi są w pełni logiczne. Może rasistowskie, może egoistyczne, może nie etyczne ale w pełni uzasadnione z punktu widzenie mnie jako jednostki i z punktu widzenia "globalnego". Wiesz, kiedyś przeprowadzano badania w zakładzie psychiatrycznym i żadem pacjent nie przyznał się że choruje na chorobę psychiczną, potocznie można powiedzieć że żaden wariat nie przyzna się że jest wariatem. To samo czynisz Ty, mając zorana psychikę wydaje ci się ze piszesz logicznie i z sensem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 19.09.2021 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 To w twoim rozumowaniu brak logiki dodatkowo wy szury nie potrafisie udowodnić waszych teori. Teorie były tu już niejednokrotne udowadniane ale do Waszych główek to nie dociera i nie dotrze bo macie ta część mózgu wyłączona z eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.09.2021 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 I co z tego wynika że niby ZNASZ DOBRZE i UMIESZ Z NIM PRACOWAĆ ?? I co to ma do tematu KORONAWIRUS ?? Moje nie jest najmowsze. Przedstawiam poglądy poparte wiedzą, badaniami i praktyką. Ty przedstawisz swoje wizje świata plus twoje obrażanie ludzi mających inne poglądy. Jaką, kurwa, praktykę masz z azbestem? CO z niego robiłeś? Jak! Czekam niecierpliwie na odpowiedź.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 jak już zapodawałem to przepraszam. we francji ludzie buntują się przeciw terrorowi szczepionkowemu. restauracje puste a oni ostentacyjnie konsumują na ulicy. Francja ma ponad 92 miliony podanych dawek szczepionek. Ponad 43 miliony w pełni zaszczepionych obywateli co stanowi ponad 64% zaszczepionych pełną dawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Jaką, kurwa, praktykę masz z azbestem? CO z niego robiłeś? Jak! Czekam niecierpliwie na odpowiedź.... Adam M. Pomyliłeś azbest z covidem-19? Obudź się i nie przeklinaj bez powodu i bez sensu. Przeklinanie to jest taka choroba. To że przechowujesz na strychu azbest (w jakiej postacjI0 nie znaczy że coś wiesz o azbeście. Raczej nie wiesz. Do tego łamiesz przepisy prawa. PS Nie krzycz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 19.09.2021 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 Jakąpraktykę masz z azbestem? CO z niego robiłeś? Jak! Czekam niecierpliwie na odpowiedź.... Adam M. On wychodzi z takiego założenia że jak ma żonę i dzieci to jest ginekologiem:D Tu są same wybitności w każdej dziecinie przecież net jest przeogromny w wiedzę, trochę poczytają, trochę pooglądają , wkleją kilka linków i już są ekspertami i szpecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 19.09.2021 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 On wychodzi z takiego założenia że jak ma żonę i dzieci to jest ginekologiem Tu są same wybitności w każdej dziecinie przecież net jest przeogromny w wiedzę, trochę poczytają, trochę pooglądają , wkleją kilka linków i już są ekspertami i szpecami To jest akurat sposób myślenia Adama i okazuje się także twój sposób myślenia. Wg twojego sposobu myślenie (nielogicznego) nie możesz wypowiadać się na temat zgonów na zakrzepicę poszczepienną no (na szczęście) i ne umarłeś dwa razy.... będąc w sile wieku... po otrzymaniu drugiej szczepionki AstraZeneca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.09.2021 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 jak już zapodawałem to przepraszam. we francji ludzie buntują się przeciw terrorowi szczepionkowemu. restauracje puste a oni ostentacyjnie konsumują na ulicy. https://youtu.be/Ky-yDlxl-go Tam ich miejsce niech żrą z gleby gównozjady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 19.09.2021 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2021 To jest akurat sposób myślenia Adama i okazuje się także twój sposób myślenia. Wg twojego sposobu myślenie (nielogicznego) nie możesz wypowiadać się na temat zgonów na zakrzepicę poszczepienną no (na szczęście) i ne umarłeś dwa razy.... będąc w sile wieku... po otrzymaniu drugiej szczepionki AstraZeneca. Poczekam aż kogoś z Twoich znajomych czy bliskich spotka takie nieszczęście, zobaczymy jak wtedy będziesz śpiewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts