stos 24.12.2021 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Jakieś żródło ? https://kuriergarwolinski.pl/garwolin-20180-pracownik-dlaczego-musimy-pracowac-8-godzin-w-maseczkach-avon-odpowiada,2.html Z tekstu wynika, że nadal pracują tam osoby niezaszczepione, a jedynym obowiązkiem jest noszenie maseczek. Sąsiad. Jeszcze pracują, ale nowych niezaszczepionych nie przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2021 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Na przykład pracownicy firmy Avon w Garwolinie. Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony. To jest największy pracodawca w okolicy i pracują tam cale rodziny. Jakieś żródło ?. Sąsiad. Jeszcze pracują, ale nowych niezaszczepionych nie przyjmują. Jesteś gorszy od Geobelsa. Dyskusja z tobą nie ma sensu. Przestań już się pogrążać bo już osiągnąłeś poziom łajna. Powinieneś bardziej przemyśleć swoje wpisy. Później będziesz je kasował lub Moderator będzie ja kasował a ty będziesz się znowu użalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Powinieneś bardziej przemyśleć swoje wpisy. Później będziesz je kasował lub Moderator będzie ja kasował a ty będziesz się znowu użalał. Ty przemyśl czy kłamanie przystoi uczestnikowi tego forum Ale masz rację, za twoje kłamanie wpisów moderatorzy nie kasują. Czego nie zrozumiałeś w mojej odpowiedzi na pytanie o źródło? Źródłem jest sąsiad, którego przyjęto do pracy a następnie mu kazano się zaszczepić. Kiedy odmówił to nie podpisano z nim umowy. Edytowane 24 Grudnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Sąsiad. Jeszcze pracują, ale nowych niezaszczepionych nie przyjmują. Ha, ha - sąsiad. Też lubi rozsiewać fake-newsy ? Czy Ty rozumiesz różnicę w przekazie pomiędzy: Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony. a: pracują, ale nowych niezaszczepionych nie przyjmują bo ja zasadniczą. I nawet, gdyby rewelacje twojego sąsiada były prawdziwe, to nie widzę tu żadnego przymusu szczepień. Bo nie ma przymusu pracy w Avonie. Jeśli ja na rozmowie o pracę słyszę o warunkach, które mi nie odpowiadają, to zapominam o ofercie. Edytowane 24 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Ha, ha - sąsiad. Też lubi rozsiewać fake-newsy ? Czy Ty rozumiesz różnicę w przekazie pomiędzy: a: bo ja zasadniczą. Wszystko co ty tu piszesz ja traktuję jak fake newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2021 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Wszystko co ty tu piszesz ja traktuję jak fake newsy. Jasno określiłeś poziom swojej wiedzy i kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Wszystko co ty tu piszesz ja traktuję jak fake newsy. Widzisz, różnica pomiedzy nami jest taka, ze ja kilkukrotnie odniosłem się do twych rewelacji i udowodniłem, że rozsiewasz fake newsy. Ty nie. EDIT: Coś ten "plonk" znowu ci się nie udał. Czy to jakiś błąd w skrypcie Forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 24.12.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych, wesołych świąt I odpoczynku od covida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 24.12.2021 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Kto? Stefan, Józek i Czesio z Martą. Zdrowych i spokojnych świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Czy rozróżniasz "piszesz" i "cytujesz". Widzę że za trudne. A o Avonie to było "pisanie", czy "cytowanie" ? *cytowany post zgłoszony za obraźliwe porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 24.12.2021 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Piszę o wszystkich. Masz przykład Chin - tam nawet osoby niezaszczepione z grup ryzyka są bezpieczne, bo nie mają się od kogo zarazić. Osoba, która nie zarazi się dzięki szczepionce pomimo kontaktu z osobą zakażoną ratuje nie tylko siebie, ale wszystkich kolejnych z łańcuszka, który by kontynuowali, gdyby zachorowali. Kaizen a ty dalej o tych Chinach xD jak Ci tak pasuje to narty ... I żyj tam tu tak nie będzie tu nie będzie komuny w Polsce jest wolność !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.12.2021 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Możesz podać to przysłowie ? *post został zgłoszony, jako nie odnoszący się do sprawy, a do osoby, więc pewnie zniknie. Ale to przysłowie chętnie poznam. Przysłowie lub powiedzenie, na jedno wychodzi. Chłopie, tutaj co drugi post odnosi się do danej osoby a ty już w tym wiedziesz prym i masz czelność zgłaszać to czego sam się dopuszczasz? Hipokryta to określenie w twoim przypadku pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Przysłowie lub powiedzenie, na jedno wychodzi. Zacytuj, chętnie poznam A jeśli się tego "dopuszczę", to zwróć mi, proszę, uwagę. Ja zacząłem zwracać ostatnio i trochę postów poleciało, prawda ? Skoncentrowałem się na tobie i kulibobie jako liderach tej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.12.2021 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Ty przemyśl czy kłamanie przystoi uczestnikowi tego forum Ale masz rację, za twoje kłamanie wpisów moderatorzy nie kasują. . stos, a nie doszedłeś do wniosku ze lepiej tu nie pisać? Bo co to daje, naprodukujesz się a kryształowy, nieskazitelny moralnie fotohobby zgłosi bo nie zgadza się z tym co napisałeś i kasują, więc po co? Może czas dać sobie spokój z kopaniem się z koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.12.2021 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Spokojnie - tutaj nawet wielu koronasceptyków potrafi wyrażać się z szacunkiem, więc nadal byłoby komu rozmawiać. Powiedzenia zacytujesz w końcu ? Taaaaaaaaaaaak, ty wraz z d7d i Kazienem:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Pisałem o koronaceptykach Nie ma tu nikogo o nicku @Kazien EDIT: Na powiedzenie (przysłowie) się nie doczekałem, więc to pewnie kolejne "spirytus movies" Edytowane 24 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 24.12.2021 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Skaczemy Polski Związek Narciarski poinformował, iż nasza reprezentacja skoczków przeszła kolejne szczepienia przeciw COVID-19 (odpowiednio drugą i trzecią dawka), a to po to aby w okresie startowym móc bez problemów podróżować i rywalizować w zawodach. Epidemia w testowym światku, zarządzanym przez kowidian, TRWA i zbiera żniwo. Padło na Tomasza Pilcha. https://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-fatalnie-czolowy-polski-skoczek-zakazony-koronawirusem,nId,5728189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Widzisz, różnica pomiedzy nami jest taka, ze ja kilkukrotnie odniosłem się do twych rewelacji i udowodniłem, że rozsiewasz fake newsy. Ty nie. EDIT: Coś ten "plonk" znowu ci się nie udał. Czy to jakiś błąd w skrypcie Forum ? Wgryzasz się jak wściekły "rodent" w moje dyskusje z @d7d więc na twoje wpisy reaguję. Niczego mi nie udowodniłeś ale zapewne w swojej domniemanej wyższości tak uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Jasno określiłeś poziom swojej wiedzy i kultury. Ktoś kto kłamie uczy mnie kultury. Zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 24.12.2021 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-rekord-zakazen-we-francji,nId,5728327 A miało być tak pięknie po szczepionkach xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts