fotohobby 24.12.2021 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Wgryzasz się[...] Niczego mi nie udowodniłeś ale zapewne w swojej domniemanej wyższości tak uważasz. Doprawdy ? Żeby nie cofać się za daleko - na poprzedniej stronie masz twojego udowodnionego fake newsa z Avonem. I to nie był cytat I żeby było jasne - temat Avonu padł w twojej dyskusji z @Kaizen, nie z @d7d Poza tym - skoro parę tygodni napisałeś "plonk" pod moim adresem, to może bądź konsekwentny, co ? Czy nawet tego nie potrafisz zrobić ? *post zgłoszony za obraźliwe porównanie. Rób tak dalej, ban coraz bliżej Edytowane 24 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2021 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Ktoś kto kłamie uczy mnie kultury. Zacne. Jesteś gorszy od Geobelsa. Dyskusja z tobą nie ma sensu. Przestań już się pogrążać bo już osiągnąłeś poziom łajna. Niekulturalny i nie wykształcony zarzuca innym brak kultury. Nie wiesz co to jest kultura wypowiedzi. Osiągasz poziom swoich poprzednich wcieleń - @wiseman i @6591. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Doprawdy ? Żeby nie cofać się za daleko - na poprzedniej stronie masz twojego udowodnionego fake newsa z Avonem. Tylko ty w swoim nieskończonym zadufaniu możesz uważać że informacja o moim sąsiedzie jest fejkiem. Jesteś nieuleczalnym narcyzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Niekulturalny i nie wykształcony zarzuca innym brak kultury. Bardzo trafna samokrytyka. Znowu kłamca wypomina komuś kulturę wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Tylko ty w swoim nieskończonym zadufaniu możesz uważać że informacja o moim sąsiedzie jest fejkiem. Jesteś nieuleczalnym narcyzem.Fejkiem jest informacja: Na przykład pracownicy firmy Avon w Garwolinie. Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony. Napisałeś wprost: Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony Po czym, kiedy zweryfikowałem tę informację wycofałeś się, pisząc, że "nie zatrudniają niezaszczepionych". A źródłem jest twój sąsiad Żal to komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Fejkiem jest informacja: Napisałeś wprost: Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony" Po czym, kiedy zweryfikowałem tę informację wycofałeś się, pisząc, że "nie zatrudniają niezaszczepionych" Żal to komentować... Żadnej informacji nie zweryfikowałeś. Przeczytaj co napisałem @d7d o moim sąsiedzie. Szkoda mi czasu na takiego kogoś jak ty i dlatego nie będę tego opisywał ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) ZweryfikowałemNapisałeś, że nie można pracować w Avon będąc niezaszczepionym, a ja podałem Ci artykuł z którego wynika, żew Avon pracują pracownicy niezaszczepieni - jedyny obowiązek to zakładanie maseczki.Czyli - kłamałeś Wypuściłeś fejka, więc próbujesz ratować twarz "sąsiadem" Dlaczego twój sąsiad wypłakał się w twój rekaw, zamiast nagłośnić sprawę w mediach (niechby nawet foliarskich mediach) ?Myślę, że takie praktyki nie sa zgodne z prawem i mógłby coś na tym zyskać. Edytowane 24 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Zweryfikowałem Napisałeś, że nie można pracować w Avono będąc niezaszczepionym, a ja podałem Ci artykuł z którego wynika, że Avon pracują pracownicy niezaszczepieni. Wypuściłeś fejka, a teraz próbujesz ratować twarz "sąsiadem" Dlaczego ci się wydaje że jesteś inteligentny a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Przeczytaj to co napisałem do @d7d kilka razy i mam nadzieję że zrozumiesz. To zaczyna być zabawne. Ok przekopiuje to tu bo zaczynam się obawiać że ze znalezienim tego masz kłopoty intelektualne. Czego nie zrozumiałeś w mojej odpowiedzi na pytanie o źródło? Źródłem jest sąsiad, któremu zaproponowano pracę a następnie mu kazano się zaszczepić. Kiedy odmówił to nie podpisano z nim umowy. Teraz rozumiesz? Edytowane 24 Grudnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Źródłem jest sąsiad, któremu zaproponowano pracę a następnie mu kazano się zaszczepić. Kiedy odmówił to nie podpisano z nim umowy. Nawet, jeśłi dobrodusznie założę, że to prawda, to czy prawdę jest stwierdzenie: Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony kiedy dowiodłem, że pracują tam niezaszczepieni ? To jest fake-news. Bo prawdą byłoby napisanie - nie przyjmą Cię do Avon, jeśłi nie jesteś zaszczepiony Ale powtarzam jeszcze raz - czy istnieje przymus pracy w Avon ? Widzisz, kiedyś brałem udział w procesach rekrutacyjnych do firmy w której pracowałem. Mieliśmy kiedyś dwóch kandydatów - jeden mieszkał na terenie swojej przyszłej pracy, drugi 90km poza. Bardzo podobne kwalifikacje i "flow" między nami Zarekomendowałem tego pierwszego, bo z doświadczenia wiem, że dugi wypaliłby się wcześniej. Avon też może mieć swoje kryteria doboru. Przy czym - przyjmowanie kogoś i nakazywanie szczepienia jest niezgodne z prawem. OK, może Avon to dupiata firma i łamie prawo, ale w takim razie twój "sąsiad" który tego nei zgłosił do PIP jest na podobnym poziomie.... Nawet w necie cisza. I najmniejszego komentarza, żadnej informacji na ten temat. Na gowork nikt się nie skarży - choć tam zawsze wszelkie nieprawidłowości, układy, czy alko-tematy wychodzą Tylko sąsiadowi powiedział.... A cały Garwolin nieświadomy zagożenia Edytowane 24 Grudnia 2021 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.12.2021 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Bardzo trafna samokrytyka. Znowu kłamca wypomina komuś kulturę wypowiedzi. Twoje wpisy Jesteś gorszy od Geobelsa. Dyskusja z tobą nie ma sensu. Przestań już się pogrążać bo już osiągnąłeś poziom łajna. świadczą o twojej kulturze wypowiedzi i brakach w wykształceniu - sprawdź pisownię. Nie znasz też współczesnej historii. Nie znasz też pojęcia "samokrytyka" - to jest logika na poziomie "klasyka": "Nie damy sobie wmówić, że białe jest białe, a czarne - czarne..." Edytowane 24 Grudnia 2021 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Twoje wpisy Jesteś gorszy od Geobelsa. Przestań już się pogrążać bo już osiągnąłeś poziom łajna. świadczą o twojej kulturze wypowiedzi i brakach w wykształceniu - sprawdź pisownię. Nie znasz też współczesnej historii. Nie znasz też pojęcia "samokrytyka" - to jest logika na poziomie "klasyka": "Nie damy sobie wmówić, że białe jest białe, a czarne - czarne..." Już nie wymagaj znajomości pisowni nazwiska Goebbels od kogoś, kto do niedawna uważał, że Mengele nie przeprowadzał eksperymentów medycznych na dzieciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Nawet, jeśłi dobrodusznie założę, że to prawda, to czy prawdę jest stwierdzenie: kiedy dowiodłem, że pracują tam niezaszczepieni ? To jest fake-news. Bo prawdą byłoby napisanie - nie przyjmą Cię do Avon, jeśłi nie jesteś zaszczepiony Ale powtarzam jeszcze raz - czy istnieje przymus pracy w Avon ? Widzisz, kiedyś brałem udział w procesach rekrutacyjnych do firmy w której pracowałem. Mieliśmy kiedyś dwóch kandydatów - jeden mieszkał na terenie swojej przyszłej pracy, drugi 90km poza. Bardzo podobne kwalifikacje i "flow" między nami Zarekomendowałem tego pierwszego, bo z doświadczenia wiem, że dugi wypaliłby się wcześniej. Avon też może mieć swoje kryteria doboru. Przy czym - przyjmowanie kogoś i nakazywanie szczepienia jest niezgodne z prawem. OK, może Avon to dupiata firma i łamie prawo, ale w takim razie twój "sąsiad" który tego nei zgłosił do PIP jest na podobnym poziomie.... Nawet w necie cisza. I najmniejszego komentarza, żadnej informacji na ten temat. Tylko sąsiadowi powiedział. A cały Garwolin nieświadomy zagożenia Ostatni raz bo na więcej szkoda czasu. Jeśli komuś zaproponowano pracę a następnie nie podpisano z nim umowy ponieważ jest niezaszczepiony, to znaczy że osób niezaszczepionych nie zatrudniają. Powiedzieli mu że go nie zatrudnią bo odmawia szczepienia, ale ponieważ taki powód jest nielegalny więc mu tylko powiedzieli a nie napisali. To że dzisiaj tam pracują ludzie niezaszczepieni nie znaczy że będą tam pracować jutro. "Jutro" oznacza wtedy gdy rząd umożliwi zwalnianie z tego powodu. Teraz nie wolno, więc przenoszą tych ludzi na inne stanowiska, nie zawsze tak samo płatne. Jeśli ty mojego sąsiada nazywasz "dupiatym" to jak ja mam nazwać ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 To że dzisiaj tam pracują ludzie niezaszczepieni nie znaczy że będą tam pracować jutro. Człowieku - napisałeś: Nie możesz tam pracować jak nie jesteś zaszczepiony Zaprzeczasz sam sobie, To jest fejk. Kłamstwo. Łgarstwo Zmyślony po to, by mieś argument do dyskusji z @Kaizem, który jest, jaki jest, ale nie zmyśla Wstyd, człowieku, wstyd... I nie pisz mi, co będzie jutro, bo tego nawet nasz rząd nie wie. Na dzisiaj kłamiesz, rozpowszechniasz fake-newsy. Takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Dwa kołki, jeden krótszy od drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 24.12.2021 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Człowieku - napisałeś: Zaprzeczasz sam sobie, To jest fejk. Kłamstwo. Łgarstwo Zmyślony po to, by mieś argument do dyskusji z @Kaizem, który jest, jaki jest, ale nie zmyśla Wstyd, człowieku, wstyd... I nie pisz mi, co będzie jutro, bo tego nawet nasz rząd nie wie. Na dzisiaj kłamiesz, rozpowszechniasz fake-newsy. Takie są fakty. Wstyd to mieć ksyfkę fotohobby i pisać na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.12.2021 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Dwa kołki[...] *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Wstyd to mieć ksyfkę fotohobby i pisać na tym forum. Brak argumentów, błąd ortograficzny... Cały ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 25.12.2021 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Ja już po pasterce, myślałem, że jak zbliżę się do żłobka to prędzej weźmie mnie,zamienienie się w małpę albo chociaż w osiołka... A tu nic ,po trzecim czipie nawet nie drgnęło... Ktoś tutaj kogoś robi w ch..a A bardziej precyzyjnie, nie kogoś a konkretne osoby z gąbką zamiast mózgu https://youtu.be/wTnPa4qrP1Y Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Arturo1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.12.2021 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Brak argumentów, błąd ortograficzny... Cały ty. *Zgłoszono do moderacji za to że zgłosiłeś do moderacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.12.2021 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Dwa kołki, jeden krótszy od drugiego. Zapomniałeś dodać że dwa kolki nieociosane:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 25.12.2021 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) *zgłoszone do moderacji, jako wpis nie na temat Brak argumentów, błąd ortograficzny... Cały ty. Ty to jesteś jeden wieki błąd, koronaceptyku. Pisałem o koronaceptykach Edytowane 25 Grudnia 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts