stos 04.05.2022 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Może podać nawę tego wielkiego pracodawcy który w sposób pośredni zmuszał do zaszczepienia. Uwiarygodnisz swoje stwierdzenie. Żyjemy na tej samej planecie i nadal w tej samej Polsce. Czy ten wielki pracodawca zmuszał też swoich obecnych pracowników do zaszczepienia czy tylko dotyczyło to nowych (potencjalnych) pracowników? PS To co wypisują anytyszczepionkowcy zwykle jest "zasłyszane" od sąsiadki lub w sklepie. Już pisałem. Nie baw się w lenia. P.S. To co wypisują szczepionkowcy zwykle jest "zasłyszane" od jakiegoś opłacanego przez władze dziennikarzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Już pisałem. Nie baw się w lenia. P.S. To co wypisują szczepionkowcy zwykle jest "zasłyszane" od jakiegoś opłacanego przez władze dziennikarzyny. Co Ty... masz szukać w tym temacie? Szkoda czasu i energii elektrycznej. Podałeś kiedyś nazwę tego zakładu pracy? "Szczepionkowcy" bazują na wiedzy a nie na opowieściach od sąsiadki. Lekarze i naukowcy bazują na "dziennikarskiej wiedzy" ? Żartujesz albo nie masz pojęcia albo nie nie chcesz wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.05.2022 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Potwierdzam, tam tak już jest. Przełożeni oczekują wyszczepienia więć znajdą się "sposoby" aby zrealizować swoje cele. Jeśli deliwent był "oprony" w stosunku do szczepień można było go delegować na drugi koniec Polski. Życie czarno białe nie jest. Bo jest grupa ludzi którzy się zaszczepili... ale wcale tego nie chcieli. Co do służb mundurowych - nieprawda, nikt nikogo nie zmuszał ani nie szantażował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.05.2022 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Co Ty... masz szukać w tym temacie? Szkoda czasu i energii elektrycznej. Podałeś kiedyś nazwę tego zakładu pracy? "Szczepionkowcy" bazują na wiedzy a nie na opowieściach od sąsiadki. Lekarze i naukowcy bazują na "dziennikarskiej wiedzy" ? Żartujesz albo nie masz pojęcia albo nie nie chcesz wiedzieć. Zapytaj fotohobby on wie. "Szczepionkowcy" bazują na wiedzy Żartujesz albo nie masz pojęcia albo nie nie chcesz wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.05.2022 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) "Coprawda zaproponowaliśmy Ci już pracę ale jak chcesz pracować w naszym zakładzie to zachęcamy żebyś się zaszczepił" Tak wyglądało to "zachęcanie". Kłam dalej. Znowu cię, biedaczysko, wylogowało. Chciałem ci przypomnieć, że napisałeś jasno, że pracowników zmuszano do szczepień, a nie kandydatów do pracy. Ot, taki twój kolejny fake-news Już pisałem. Nie baw się w lenia. Nikt nie będzie szukał postów kogoś, o kim wiadomo, że je sam kasuje Edytowane 4 Maja 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.05.2022 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Co do służb mundurowych - nieprawda, nikt nikogo nie zmuszał ani nie szantażował. Jeśli chodzi o medyków podobnie - co nie jest zaskoczeniem, kiedy się spojrzy na braki kadry lekarskiej i pielęgniarskiej w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Może stos ma problemy z pamięcią i myli mu się pracownik z przyszłym pracownikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Zapytaj fotohobby on wie. "Szczepionkowcy" bazują na wiedzy Żartujesz albo nie masz pojęcia albo nie nie chcesz wiedzieć. "A wiesz, że te szczepionki w ogóle nie działają... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.05.2022 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 "A wiesz, że te szczepionki w ogóle nie działają... " A wiesz że Ziemia jest kulą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 A wiesz że Ziemia jest kulą? Znasz odpowiedź... koń, krowa i jeleń... suche małe kulki, duże rzadkie płaskie placki, wysuszone klumpy... ?? Odpowiedź na zadane pytanie brzmi Ziemia nie jest kulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 04.05.2022 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Nie boję się. Z UE Polskę chcą wyprowadzić niektórzy "mądrzy". Zamiast wyprowadzać Polskę z UE niech się sami wyprowadzą z Polski albo niech ich wyborcy "wyprowadzą" z Sejmu. "Średniowieczny" strach to oni maja przez normalnością i przed rozumem. Ja wybieram pozostanie w Polsce i pozostanie Polski w UE. Klasyczny przypadek lęku separacyjnego. Szczepionki na to nie ma, ale leczy się... d7d & fotohobby "Co prawda szczepienie przeciwko koronawirusowi nie jest obowiązkowe, ale żołnierze, którzy się nie zaszczepią mogą zapomnieć o awansie czy wyjeździe na misje" "na szkolenia podoficerskie i oficerskie, a także kursy, wyjazd na misje czy stanowiska na placówkach zagranicznych będą wysyłani tylko ci żołnierze, którzy zaszczepią się przeciwko COVID-19" "fakt zaszczepienia się będzie też wpływał na ocenę żołnierza. Jeżeli nie będzie miał szczepienia, jego ocena zostanie obniżona" "żołnierze, którzy poddadzą się szczepieniom wykazują się odpowiedzialnością oraz minimalizują ryzyko zakażenia innych" Czyli zgodnie z tym, co twierdzicie, przymsu nie ma... w teorii... A Wy się dziwicie, że uważa się Was za zamordystów... Z innej, niewojskowej beczki - moja mama też miała wybór - albo się zaszczepi, albo nici z plnowego zabiegu... przymusu nie było... https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szczepienia-w-wojsku-obowiazek-czy-wybor/qykpjm1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) Klasyczny przypadek lęku separacyjnego. Szczepionki na to nie ma, ale leczy się... d7d & fotohobby "Co prawda szczepienie przeciwko koronawirusowi nie jest obowiązkowe, ale żołnierze, którzy się nie zaszczepią mogą zapomnieć o awansie czy wyjeździe na misje" "na szkolenia podoficerskie i oficerskie, a także kursy, wyjazd na misje czy stanowiska na placówkach zagranicznych będą wysyłani tylko ci żołnierze, którzy zaszczepią się przeciwko COVID-19" "fakt zaszczepienia się będzie też wpływał na ocenę żołnierza. Jeżeli nie będzie miał szczepienia, jego ocena zostanie obniżona" "żołnierze, którzy poddadzą się szczepieniom wykazują się odpowiedzialnością oraz minimalizują ryzyko zakażenia innych" Czyli zgodnie z tym, co twierdzicie, przymsu nie ma... w teorii... A Wy się dziwicie, że uważa się Was za zamordystów... Z innej, niewojskowej beczki - moja mama też miała wybór - albo się zaszczepi, albo nici z plnowego zabiegu... przymusu nie było... https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szczepienia-w-wojsku-obowiazek-czy-wybor/qykpjm1 Lęki to Ciebie już dawno ogarnęły i to widać i czuć. Dla własnego dobra nie chciałbym leżeć w jednym pokoju szpitalnym z osobami które są chore na COVID-19. "fakt zaszczepienia się będzie też wpływał na ocenę żołnierza. Jeżeli nie będzie miał szczepienia, jego ocena zostanie obniżona" Nieprawda, doczytaj. "żołnierze, którzy poddadzą się szczepieniom wykazują się odpowiedzialnością oraz minimalizują ryzyko zakażenia innych" Tak, to prawda. Edytowane 4 Maja 2022 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 04.05.2022 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) Oczywiście, że słyszałem, bo był taki projekt ( w przypadku medyków rozporządzenie). Podkreślam - projekt. Stała sie komuś jakaś krzywda ? Pokaż mi lekarza, nauczyciela którego siłą doprowadzili do szczepienia, albo który stracił pracę, bo odmówił szczepienia. Już litościwie pomijam fakt, że lekarze i nauczyciele DOBROWOLNIE zaszczepili się w stopniu daleko większym, niż reszta społeczeństwa. To Ty obłudnie wmawiasz, że stała się jakaś wielka krzywda i wciąż jęczysz na "zamordyzm". Znajomy nauczyciel w rodzinie....nie chciał się szczepić tak więc co chwila kwarantanna on i jego otoczenie. Powrót do pracy dwa dni w robocie i znowu ,,kontakt z zarażonym" i a piać od początku. W końcu dojechał go ,,szef" i poszedł się zaszczepić. Drugi kolega wojskowy jak chcesz być tam kimś, bo wiesz w lipcu ten idzie na emeryturę to wiesz musisz się zaszczepić to zostaniesz. Nikt nikogo nie zmuszał ten tego nikt na piśmie nic nie chciał dać. Jak masz kredyty, chcesz godnie żyć to idziesz bo startujesz z pozycji niższej. Mnie też ,,kontrahent " zaszantażował że on tylko będzie kontaktował się z ludźmi , którzy są szczepieni bo on jest i chce być chroniony. Usłyszał,że ja mam gdzieś jego i jego zalecania bo nie ma mnie na wyłączność ,a jak chce to musi zapłacić x XXX $ to zatańczę jak on mi zagra . Z tym przymusem to niby był ,ale nikt się podpisać nie chciał Edytowane 4 Maja 2022 przez woan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.05.2022 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Klasyczny przypadek lęku separacyjnego. Szczepionki na to nie ma, ale leczy się... https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szczepienia-w-wojsku-obowiazek-czy-wybor/qykpjm1 Żołnierzu, nie zaszczepisz się? Zapomnij o awansie, szkoleniach i wyjeździe na misje Data utworzenia: 31 grudnia 2020, 6:29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.05.2022 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) . Z tym przymusem to niby był ,ale nikt się podpisać nie chciał Ale wy macie pecha... Albo wam w zakładzie pracy dwie osoby po szczepionce nogi wyciągają, albo znajomych zmuszają do szczepień... Zwalniają z pracy.., albo do niej nie przyjmują... Ale OK, ja tego nie neguję - po prostu zaczynam rozumieć, skąd wasze wieczne pretensje, rozgoryczenie, jojczenie i frustracja. Wieczne żale. Ale nie czynię tu zarzutów. Może gdyby mnie, bądź moich znajomych dotknął taki ogrom nieszczęść też bym prezentował taką postawę... @ firmer, fajny artkuł. Pomijając już już bezdyskusyjną rzetelność "Faktu" :lol: , to szkoda że w większości napisany w czasie przyszłym w trybie przypuszczającym. No, ale data sporo wyjaśnia. W dodatku pełnym sprzecznych informacji, bo ty sobie cytujesz jedno, a ja mogę zacytować: "Brak szczepienia przeciw COVID-19 nie będzie skutkował obniżeniem oceny żołnierza - informuje MON. - Ministerstwo Obrony Narodowej rozpoczęło kampanię zachęcającą żołnierzy Wojska Polskiego do udziału w programie szczepień." No, ale w końcu to tylko "Fakt" Przypominam ci, że w przypadku medyków wydano nawet, praktycznie rok później rozporządzenie. Martwe włąściwie od momentu przelania na papier. Edytowane 4 Maja 2022 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.05.2022 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Powtórzę aż jeszcze - w służbach mundurowych żadnego przymusu nie było.Pojawił się swego czasu fejkowy kwit o którym tutaj ktoś wspominał - okazało się, że pismo o którym mówimy nie istniało w oficjalnym rejestrze pism.Owszem, bez zaszczepienia nie mogłeś być skierowany na szkolenia - ale to z przyczyn chyba jasnych dla każdego - nikt nie chciałby siedzieć/mieszkać w jednej sali z niezaszczepionymi foliarzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 05.05.2022 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Powtórzę aż jeszcze - w służbach mundurowych żadnego przymusu nie było. Pojawił się swego czasu fejkowy kwit o którym tutaj ktoś wspominał - okazało się, że pismo o którym mówimy nie istniało w oficjalnym rejestrze pism. Owszem, bez zaszczepienia nie mogłeś być skierowany na szkolenia - ale to z przyczyn chyba jasnych dla każdego - nikt nie chciałby siedzieć/mieszkać w jednej sali z niezaszczepionymi foliarzami. A ten niezaszczepiony foliarz w jaki sposób miał być groźniejszy od zaszczepionego foliarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2022 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 A ten niezaszczepiony foliarz w jaki sposób miał być groźniejszy od zaszczepionego foliarza? Żaden. Zarażali się szczepionką od zaszczepionyvh, (jak swgo czasu, raczyłeś o tym tutaj poinformować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firmer 05.05.2022 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Lęki to Ciebie już dawno ogarnęły i to widać i czuć. Podaj linka do technologii, która pozwala Ci poczuć "moje zapachy". Jeżeli nie podasz, potwierdzisz lęk, którym jesteś podszyty, a tym samym źródło zapachu. "żołnierze, którzy poddadzą się szczepieniom wykazują się odpowiedzialnością oraz minimalizują ryzyko zakażenia innych"[/i] Tak, to prawda. Żołnierze wypełniali poniższą deklarację, która następnie trafiała do ich akt: W świetle tego, co powiedział Błaszczak i powyższej deklaracji - czym wykazują się żołnierze nie poddający się szczpieniu na C19? Natomiast jeżeli chodzi o pismo przymuszające żołnierzy do szczepienia, to oczywiście, że istniało, tyle że po dość dużej fali krytyki dość szybko zostałou usuniete i MON przeszedł na retorykę "zachęcającą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.05.2022 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2022 Podaj linka do technologii, która pozwala Ci poczuć "moje zapachy". Jeżeli nie podasz, potwierdzisz lęk, którym jesteś podszyty, a tym samym źródło zapachu. Technologia 9G nie bada twoich osobistych zapachów ale bada "zapachy" wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts