tomasziolkowski 21.01.2021 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ej! To jeszcze wygooglajcie autorowi postu jak się odgrodzić od sąsiadów. O psach i ewolucji poczyta sobie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 21.01.2021 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 "Ale ja, to wiem. Przez google, Ty też. I do pierwszego psowatego odnieś pojawienie się pierwszego człowieka. To logika. Idąc Twoim tokiem myślenia możesz porównać pies domowy vs człowiek współczesny itd. 10000 możesz kombinacji użyć, ale wiadomo, że chodzi o tych pierwszych..." Nie bardzo rozumiem te poplątane wątki. Człowiek Homo sapiens forma współczesna wyodrębnił się ok. 190 tyś lat temu. Pies był udomawiany miedzy 140 tyś a 90 tyś lat temu Nie wiem o jakie kombinacje ci chodzi? Nie wiem czemu mam porównywać psa z człowiekiem? Na razie udowadniasz, ze nie umiesz korzystać z google, bo napisałeś nieprawdę. Czyli uważasz, że pierwsze psowate były przed pojawieniem się człowieka, ale "pies" już nie, bo pies nie jest psowatym- dobrze rozumiem Twój sposób interpretacji rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2021 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Ej! To jeszcze wygooglajcie autorowi postu jak się odgrodzić od sąsiadów. O psach i ewolucji poczyta sobie gdzie indziej Autor juz sie tematem nie interesuje. Napisał jeden post i wsio. Już więcej na forum nie zajrzał. Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2021 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Czyli uważasz, że pierwsze psowate były przed pojawieniem się człowieka, ale "pies" już nie, bo pies nie jest psowatym- dobrze rozumiem Twój sposób interpretacji rzeczywistości? Ale teraz kombinujesz żeby tylko nie przyznać się do byka jakiego walnąłeś. Nie ze mną te numery. Stosujesz sztuczki erystyczne na poziomie przedszkolaka Napisałeś "Psy na świecie były przed ludźmi". Nie psowate. Nie wilki. PSY. A ja ci wytknęłam, że to BZDURA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 21.01.2021 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Ale teraz kombinujesz żeby tylko nie przyznać się do byka jakiego walnąłeś. Nie ze mną te numery. Stosujesz sztuczki erystyczne na poziomie przedszkolaka Napisałeś "Psy na świecie były przed ludźmi". Nie psowate. Nie wilki. PSY. A ja ci wytknęłam, że to BZDURA. To czytając to wszystko dalej uważasz, ze psy nie były przed ludźmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2021 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 nie. To człowiek stworzył psa w procesie udomawiania wilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 22.01.2021 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 To czytając to wszystko dalej uważasz, ze psy nie były przed ludźmi? Chłopie, miej godność i skończ już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo1972 22.01.2021 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 "Na początku było słowo..." A później Adam i Ewa, dzięki Ewie nie ma raju, są wilki a jak wiadomo ludzie to wilki,które wsadzają innym szpilki Rozbawiłem się do łez czytając powyższą konwersacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 23.01.2021 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 "Na początku było słowo..." A później Adam i Ewa, dzięki Ewie nie ma raju, są wilki a jak wiadomo ludzie to wilki,które wsadzają innym szpilki Rozbawiłem się do łez czytając powyższą konwersacje Jestem Twoim fanem Arturo! Twoje posty z przeszłości, również mają status legendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.01.2021 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 To czytając to wszystko dalej uważasz, ze psy nie były przed ludźmi? Zawsze się zastanawiam, jaki dziwny masochizm musi kierować niektórymi internautami, żeby się dobrowolnie wystawiać na pośmiewisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 23.01.2021 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Zawsze się zastanawiam, jaki dziwny masochizm musi kierować niektórymi internautami, żeby się dobrowolnie wystawiać na pośmiewisko... Gdybyś otworzył swój umysł, gdyby ktoś Cię tego nauczył, wiedział byś, że sam tym postem się ośmieszasz.. Sam posłuchaj co piszecie- człowiek był przed psem, bo go oswoił. Zanim jednak go oswoił, to pies nie był psem. To oswojenie sprawiło, że został psem. Nie ewolucja. Przecież to jest kabaret. Najgorsze jest to, inteligencji się nie dzieli tj. albo jest się głupim, albo mądrym. Będąc dyplomatycznie powiem średnio mądrym, a doradzając innym np. na forum, wprowadza się takie osoby w błąd. Nawet nie świadomie. Tak jak teraz np. wydawało Ci się, że masz rację, że to oczywiste, a zapomniałeś, że patrzysz tylko z jednej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2021 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 A czym jest ewolucja twoim zdaniem? Czy presja hodowlana różni się od presji środowiskowej? Tym bardziej, ze z początku była nieświadoma? Mam wrażenie, ze obserwuję efekt Dunninga-Krugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 23.01.2021 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Gdybyś otworzył swój umysł, Wypada żałować, że otworzyłeś swój i wylałeś tu swoje "mundrości".. No, ale cóż - chcesz, brnij w to dalej, nie ja się ośmieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 24.01.2021 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Wypada żałować, że otworzyłeś swój i wylałeś tu swoje "mundrości".. No, ale cóż - chcesz, brnij w to dalej, nie ja się ośmieszam. Na brak argumentów, obraza i ironia jest jedyną bronią Przykre.. i tu normalnie wszedłbym w polemikę z inteligentną osobą.... Tobie jednak powiem tylko- jest zima, więc ubieraj się ciepło, bo od wiaterku, możesz się przeziębić! Edytowane 24 Stycznia 2021 przez donvitobandito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 25.01.2021 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Na razie udowadniasz, ze nie umiesz korzystać z google, bo napisałeś nieprawdę. To, że coś jest znalezione w Internecie to nie znaczy, że to jest prawda. Większość informacji to są bezużyteczne śmieci (zresztą ten wątek jest tego przykładem). I często nieprawdziwe. Jak otworzę mój śmietnik osiedlowy, też znajduję mnóstwo rzeczy. Czasem nawet sprawnych, ale czy to że sprawne urządzenia są zagrzebane oznacza, że nie umiem korzystać ze śmietnika? Podobnie google nie jest mechanizmem weryfikującym prawdziwość wpisanych informacji. A kolejność na liście wynika z opłaconych promocji oraz nie ujawnionych przez google ustawień w algorytmach przeszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2021 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 To, że coś jest znalezione w Internecie to nie znaczy, że to jest prawda. . Dołączyłeś przypadkowo do dyskusji czytając jeden post? Bo inaczej nie rozumiem sensu twojego wpisu. O używaniu google napisał donvitobandito i to była moja odpowiedź na jego sugestię. Chyba, że jesteś wielbicielem teorii, że psy istniały przed ludźmi i wówczas żadne źródło naukowe cię nie przekona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betafence 11.02.2021 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 W przypadku gdy chcemy odgrodzić się od sąsiadów i nie budować muru, najlepszym rozwiązaniem będzie wykonanie ogrodzenia panelowego kompatybilnego z przesłonami. Takie przesłony można wtedy wsunąć w przęsła panelu i osłonić wybrany fragment działki. Dla przykładu, zerknij na przesłony do systemu Bekafor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 17.02.2021 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Wątek o psach się zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts