Shiliat 04.10.2022 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Witam mam zagwozdkę jak sensownie wykorzystać przestrzeń która jest między ściana a wanna Projektant projektując łazienkę zabudował ją płytkami gresowymi robiąc też blat z nich. Czytałem opinie że blat z płytek gresowych nie sprawdza się ogołnie zimny w dotyku i dlatego wole użyć pozostałości blatu kuchennego ( został kawałek 100cm x 63cm). Myślałem nad szafką narożną też Jak Wy to wiedziecie swoim spojrzeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.10.2022 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Dosuń wannę do tej ściany. Z drugiej strony będzie łatwo zagospodarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2022 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 projektant z Leroy Merlin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.10.2022 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 (edytowane) dosuń wannę do kąta: Edytowane 4 Października 2022 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shiliat 04.10.2022 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Wanna zostala juz zamontowana. Zostalo mi zamontować umywalka i blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 04.10.2022 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Mam półkę z płytek gresowych i nigdy nie przeszkadzało mi to, że jest zimna w dotyku- nie siadam na niej z gołym tyłkiem tylko leżą tam ręczniki do wytarcia się po kąpieli także fajna sprawa, a pod nią są środki czystości schowane przed wzrokiem. Półka z blatu kuchennego może puchnąć z czasem bo to łazienka także kwestia czasu kiedy się zamoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.10.2022 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Wanna zostala juz zamontowana. Zostalo mi zamontować umywalka i blat. To pytaj "projektanta". Niech naprawia swoją fuszerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shiliat 04.10.2022 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 michal_kopaczewski i też tak chyba zrobię. A powiedz czy płytki masz szlifowane pod kąt czy jakąś listwę wsadzona ? na rogu ? A do pozostałych osób to chyba nie widzicie zdjęcia łazienki jaką zrobił projektant. Jakoś dziwnie się 3 zdjęcia dodały. Najwyżej dodam tutaj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.10.2022 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2022 A do pozostałych osób to chyba nie widzicie zdjęcia łazienki jaką zrobił projektant. Skoro masz już zdjęcie, to o czym dyskusja? Demolkę łazienki chcesz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_kopaczewski 05.10.2022 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 michal_kopaczewski i też tak chyba zrobię. A powiedz czy płytki masz szlifowane pod kąt czy jakąś listwę wsadzona ? na rogu ? Szlifowane pod kątem. Moim zdaniem lepszy efekt niż listwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 05.10.2022 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2022 tylko pod katem. jezeli boisz sie podatnosci na ukruszenia, to mozesz dac w powstaly gierunek minimalistyczna listwe zabezpieczajaca. Mam taka na elewacji i wyglada super: https://elistwy.pl/profile-narozne-zewnetrzne/protrim-profil-narozny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts