Vanguard1990 26.06.2023 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2023 Witam,na jednej ze ścian gdy pada słońce widzę góry i doliny. Fachowiec upiera się, że jest git bo to tylko pod słońce. Ja natomiast na innych domach nie widzę czegoś takiego. Nie podoba mi się to, akurat jest to na ścianie od wjazdu na ulicę. Czyli krótko mówiąc nie prezentuje się to za dobrze. Dodam, że w rodzinnym domu jakieś góry i doliny było widać dopiero po 10 latach od wykonania elewacji. Również pod popołudniowe słońce. Link do albumu google photos: https://photos.app.goo.gl/WVQChxH3YLj2FQD27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 28.06.2023 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 Fuszerka, zapewne brak zatartego styropianu przez nalozeniem kleju i siatki.u mnie bardzo duze powierzchnie, biale i w ostrym swietle czy wieczornym oswietleniu kinkietami trzeba sie nameczyc by znalezc chocby 5% efektu tego jaki masz na zdjeciach. Acz fakt, ekipa dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 28.06.2023 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Tragedia. Jeśli fachowiec robił całość elewacji to nie dawać mu kasy i ma poprawić feralną ścianę.W tym wypadku warstwa zbrojona posiadała już góry i doliny tym bardziej że ta sama ściana pod spodem bez tynku wygląda tragicznie. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 28.06.2023 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2023 O Chryste, ja wiem ze budowa to nie apteka, ale wszystko ma swoje granice, a mnie namawiają weź fachowca bo ci lux zrobi. Ja ścianę wyglaskam jak dziecko, tu ewidetnnie Fachowcom miały lecieć metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 02.07.2023 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 ostro ktoś poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 03.07.2023 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Kąt padania światła jest bardzo mały, jak słońce pójdzie dalej to nie będzie tak widać. Ratunkiem jest nie spoglądanie na elewację o pewnych godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vanguard1990 03.07.2023 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2023 Styropian był zatarty. Widzać było po jaśniejszym styropianie po zatarciu. Z tego co czytałem przeciera się również klej po położeniu aby go wygładzić. Co nie zmienia faktu, że coś spieprzył. Zostało chyba tylko wziąć kogoś do odbioru. "Fachowiec z Białegostoku". Zobaczymy jak się sprawa rozwinie. Jeśli będą problemy zareklamuje go odpowiednio i będzie trzeba się sądzić. Tylko czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts