miciaj86 25.11.2023 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Witam mam mieszkanie kamienica 41 m. Kaflowy w 1 pokoju w kuchni był piecyk. Okna będą wymieniane na PCV 2szyby, obniżenie sufitu plus wełna 15cm,izolacja podłogi. Myślałem o panelach na podczerwień plus koza taka hybryda. Lub zostawić piec kaflowy żeby się dojrzewać ewent. Gazu nie ma. Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JasonOgg 25.11.2023 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Klimatyzacja. Wyjdzie stosunkowo niedrogo przy instalacji i użytkowaniu. Grzeję podobny metraż i wychodzi mi taniej niż węglem. Panele na podczerwień to dobre są na halę produkcyjną a nie do mieszkania- grzeją punktowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2023 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 dlaczego chcesz wymieniać okna na dwuszybowe? Takie to się montowało 80 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 25.11.2023 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Witam mam mieszkanie kamienica 41 m. Kaflowy w 1 pokoju w kuchni był piecyk. Okna będą wymieniane na PCV 2szyby, obniżenie sufitu plus wełna 15cm,izolacja podłogi. Myślałem o panelach na podczerwień plus koza taka hybryda. Lub zostawić piec kaflowy żeby się dojrzewać ewent. Gazu nie ma. Proszę o porady Pokój i kuchnia? to wszystko? A piec to zawsze piec. Napalisz raz i grzeje do dnia następnego. I palisz czymkolwiek. Wkłady 2-szyby, zamów z grubą ramką dystansową, najlpiej giętą w narożach. Szyby min. 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciaj86 07.12.2023 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Mam za darmo PCV 2szyby a teraz są stare drewniane,mieszkanie pod wynajem nie chce za dużo inwestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciaj86 07.12.2023 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Pokój i kuchnia? to wszystko? A piec to zawsze piec. Napalisz raz i grzeje do dnia następnego. I palisz czymkolwiek. Wkłady 2-szyby, zamów z grubą ramką dystansową, najlpiej giętą w narożach. Szyby min. 5mm. W sumie 2 pokoje myślałem o kozie z płaszczem wodnym... mieszkanie pod wynajem nie chce żeby kafel odstrasza potencjalnych chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciaj86 07.12.2023 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 dlaczego chcesz wymieniać okna na dwuszybowe? Takie to się montowało 80 lat temu Obecnie są drewniane więc to i tak będzie wypas może dostanę 3szybowe i wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 07.12.2023 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 W sumie 2 pokoje myślałem o kozie z płaszczem wodnym... mieszkanie pod wynajem nie chce żeby kafel odstrasza potencjalnych chetnych Faktycznie, koza z płaszczem wodnym nikogo nie odstraszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 07.12.2023 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 Faktycznie, koza z płaszczem wodnym nikogo nie odstraszy ja bym wolał mieć kaflaka niż kozę w pokoju. Można się przytulić jak jest zimno i smutno, a na górę położyć jabłecznik od babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 07.12.2023 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 ja bym wolał mieć kaflaka niż kozę w pokoju. Można się przytulić jak jest zimno i smutno, a na górę położyć jabłecznik od babci No właśnie, taki piec ma urok. Naprawdę nie trzeba się tłumaczyć z takiego urządzenia tak jak nie trzeba z barokowego stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 07.12.2023 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 A piec to zawsze piec. Napalisz raz i grzeje do dnia następnego. I palisz czymkolwiek. . np śmieciami lub oponami. Plus ten dreszczyk emocji czy sie obudzisz rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 07.12.2023 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2023 np śmieciami lub oponami. Plus ten dreszczyk emocji czy sie obudzisz rano. Dokładnie, tyle, że podczas snu emocje wedrują gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts