tomot79 04.01.2024 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia Wiem temat z innej beczki no ale jestem przed przygotówką powierzchni płyty przed wylewkami.Przed zagruntowaniem i położeniem papy termozgrzewalnej muszę wszystko fajnie odkurzyć. Pytanie, jaki najlepszy/najrozsądniejszy odkurzacz budowlany kupić jakość/cena. Jest okres wyprzedaży może warto zainwestować.Z drugiej strony po za kupie irobota do mieszkania mam dwa domowe Zelmery sprawne wykorzystywane w garażu do odkurzania auta itp- czy poradzą sobie, w końcu to tylko kurz bez kamieni, resztek zaprawy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 04.01.2024 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia Poradzą sobie domowe, ale warto mieć budowlany. jeśli jednak będziesz odkurzał pył w większych ilościach, np spod szlifierki kątowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 05.01.2024 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia Wytrzyma, ale potem będzie do wyrzucenia lub dokładnego, długotrwałego czyszczenia. Kolejny minus, to będzie działał coraz słabiej. Kup przemysłowy za 300-400 zł i da radę. Przyda się także później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts