Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWE FORUM MURATORA - czekamy na Wasze uwagi

Redakcja

Recommended Posts

3 godziny temu, d7d napisał:

Zgłaszasz kolejny postulat: wyszukiwanie Forumowiczów ze statusem "Banned Users" ?

Forumowicze np. @adam_mk , @niktspecjalny czy @kryzys i pewnie inni którzy mają status "Banned Users" są potraktowani przez stare forum na starych zasadach i dlatego ich wpisy pozostały. Niestety u Ciebie zadziałało Nowe Lepsze Wydanie Forum. Niestety prawdopodobieństwo przywrócenia starych postów jest bliskie zeru. Redakcja chyba się poddała lub gra na przeczekanie.

PS Ze Starych Forumowiczów przestał się udzielać @Tomaszs131 który był Moderatorem Starego Forum

https://forum.murator.pl/profile/176078-tomaszs131/

Nie, nie zgłaszam żadnego postulatu tylko zaakcentowałem że takie coś jest.

Natomiast użytkowników którzy dostali bana na starym forum czyli jak to nazwałeś na starych zasadach nie wliczam do tego grona. Ja natomiast bana nie dostałem a nawet gdyby to ban to nie może powodować że cały mój dorobek bez mojej zgody czy na moją prośbę został wykasowany.  Całe to zajście zakrawa na jakąś kpinę biorąc pod uwagę to że Redakcja pisała że to ona kasuje i moderuje (kasowanie merytorycznych postów, kasowanie całych wątków, kasowanie całego dorobku itp itd) więc jeszcze raz podkreślam, Redakcji nie zależy na prawdziwych użytkownikach którzy coś wnoszą i napędzają to forum, czyż nie mam racji?

Z byłych moderatorów to tylko Elfir i Finlandia jeszcze tu się udzielają, pozostali moderatorzy dali sobie spokój.

Redakcja nie interesuje się tym Forum. Wszelkie Jej deklaracje w tym zakresie są żartem (delikatne określenie). Moderacja prowadzona przez DSA lub inny organ [email protected] jest na niskim poziomie.

Zgłosiłem poprzez formularz naszego forum

Oops!

You do not have permission to view this topic.

• Formularz kontaktowy

https://forum.murator.pl/contact/

zapytanie dotyczące usuniętego tematu 

https://forum.murator.pl/topic/281667-podatek-od-fotowoltaiki-jakie-konsekwencje-dla-prosumentów-na-starych-i-nowych-zasadach/?do=findComment&comment=9136979

I dostałem dwie zwrotne odpowiedzi na e-maila:

Pierwsza z 15.01.2025

Miękkie odbicie.

Twoja wiadomość nie została dostarczona. Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości odmówił jej przyjęcia. Będziemy ponawiać próbę jej dostarczenia.
Jeżeli wiadomość ostatecznie nie zostanie dostarczona do odbiorcy, poinformujemy Cię o tym w kolejnej wiadomości.
<[email protected]>

Druga z 17.01.2025

Twarde odbicie.

Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości ostatecznie odmówił jej przyjęcia. Nie będziemy ponawiać prób dostarczenia wiadomości.
Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, prześlij pełną treść komunikatu zwrotnego (treść poniżej) na adres: [email protected] , dla kont gazeta.pl/g.pl na adres [email protected]
<[email protected]>

JEST DOBRZE :D (żart)

33 minuty temu, d7d napisał:

Redakcja nie interesuje się tym Forum. Wszelkie Jej deklaracje w tym zakresie są żartem (delikatne określenie). Moderacja prowadzona przez DSA lub inny organ [email protected] jest na niskim poziomie.

Pocieszę Cię, nie jesteś sam:) Ty chociaż dostałeś jakąś odpowiedź, ja do dzisiaj nie otrzymałem nic, nawet wysyłając emaila do Redakcji nie doczekałem się odzewu.

Nic tak człowieka nie @#@!$%%@! jak ignorancja na całej linii ale cóż Redakcja rozumie Nasze irytowanie i ją to mobilizuje do działania:wave:

13 godzin temu, d7d napisał:

Odpowiedź jest z automatu a nie jest to odpowiedź Człowieka. Prawdopodobnie znaczy to, że Nowe Wydanie Forum jest tak ustawione że nie odbiera wiadomości wysłanych do Forum z ich formularza kontaktowego.

Ja też tak to odbieram ale cofnij sie wstecz gdzie Redakcja pisała że to ona sama robi, nie żaden automat. Wnioski jakie nasuwają się są jednoznaczne - to kłamstwo.

W dniu 26.09.2024 o 07:04, Redakcja napisał:

Drodzy, jeszcze raz przekazujemy do programistów. Przekazujemy, coś jest robione - i jak widać za mało.
Przepraszamy Was za te niedociągnięcia.

W dniu 2.10.2024 o 10:57, Redakcja napisał:

Wasze poirytowanie jest słuszne. Jutro spotkanie specjalne z programistami. Lista błędów i uwag w przygotowaniu. Jeśli chcecie coś dodać, prosimy o post.

W dniu 4.10.2024 o 08:06, Redakcja napisał:

Pierwszy efekt - posty można edytować przez 30 dni. Kolejne Wasze uwagi we wdrożeniu.

W dniu 3.01.2025 o 13:19, Redakcja napisał:

Tak, usuwamy sami i dzięki zgłoszeniom forumowiczów. Pozdrawiamy

W dniu 6.01.2025 o 13:02, Redakcja napisał:

Usuwamy ręcznie, tylko za mało nas... Brakuje jak dawniej moderatorów społecznych. Prawo nas tu mocno przyblokowało.

Robimy co możemy - tyle Wam możemy napisać. I bardzo nam zależy, żeby forum było miejscem rozmowy.

17 minut temu, d7d napisał:

Chyba nie wierzysz w to co napisałeś. 

Był to sarkazm poparty górnolotnymi obietnicami Redakcji, patrz wyżej co deklarowała we wrześniu, w październiku 2024 roku i dla przypomnienia co pisała Redakcja bo może amnezja czy coś w ten deseń Redakcję dopadła na temat kasowania postów.

• Like 1

W dniu 2.10.2024 o 10:57, Redakcja napisał:

Wasze poirytowanie jest słuszne. Jutro spotkanie specjalne z programistami. Lista błędów i uwag w przygotowaniu. Jeśli chcecie coś dodać, prosimy o post.

Lista błędów i uwag nadal w przygotowaniu? :D

Panowie, jeździcie po Redakcji jak po łysej kobyle. Takie nakręcanie się nikomu nie służy. 

Nie jest dobrze z tym spamem. Ewidentnie brak rąk do pracy. 

Prawnicy w takiej grupie medialnej jak TIME SA mają gdzieś co myślimy, oni swoją opinię wydali i tyle.  

Może jakaś konstruktywna krytyka? Czy tez nie macie pomysłu (tak jak ja). ?  

14 godzin temu, finlandia napisał:

Panowie, jeździcie po Redakcji jak po łysej kobyle. Takie nakręcanie się nikomu nie służy. 

Nie jest dobrze z tym spamem. Ewidentnie brak rąk do pracy. 

Prawnicy w takiej grupie medialnej jak TIME SA mają gdzieś co myślimy, oni swoją opinię wydali i tyle.  

Może jakaś konstruktywna krytyka? Czy tez nie macie pomysłu (tak jak ja). ?  

Jeździmy bo mamy ku temu powody i nie są one wyssane z palca. Dla przykładu (pisałem o tym wcześniej)na FBD jest tylko jeden admin który ogarnia całe forum, wystarczy tylko chcieć.

I nie chodzi tu o prawników tylko o to co wyrabia tu Redakcja, kasuje tematy, kasuje cały dorobek napisanych postów, nie reaguje na postulaty jakie tu były napisane aby forum działało lepiej i sprawniej.

Czy to nie jest konstruktywna krytyka?