Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWE FORUM MURATORA - czekamy na Wasze uwagi

Redakcja

Recommended Posts

W dniu 30.09.2024 o 21:01, d7d napisał:

Czy post może mieć datę i godzinę wysłania a nie przykładowe ""11 minut temu" lub "3 godziny temu" lub "czwartek o 7:04" ??

Takie relatywne przedstawianie daty to niestety powszechne zjawisko w dzisiejszym internecie i nie zdziwiłbym się jakby tego się nie dało zmienić.

Ta "lista błędów i uwag w przygotowaniu" ??  Dopiero teraz jest "w przygotowaniu" ??

Kolejny temat który jest totalnie zawalony.

Jest m.in. taki temat

FORUM EKSPERCKIE: VIESSMANN - systemy grzewcze, energia odnawialna, chłodzenie   (396 odsłon tego linku)

i co widać po wejściu na stronę tego tematu

Sorry!

Niestety strona, którą chcesz odwiedzić, nie istnieje. Prawdopodobnie została przeniesiona lub wprowadzono nieprawidłowy adres URL.

396 odsłon i nie ma już tego tematu ??

Do tego jest 5 innych tematów których już nie ma !!

•  

2 godziny temu, Redakcja napisał:

Pierwszy efekt - posty można edytować przez 30 dni. Kolejne Wasze uwagi we wdrożeniu.

Ech, nie podjąłem dyskusji wcześniej bo nie zauważałem problemu.. ale teraz szukam powodu dla którego wprowadzono to ograniczenie i jedyne co mi przychodzi do głowy to ochrona przed spamerami wracającymi z linkiem... ale oni to robią w ciągu 3-7 dni..    

4 godziny temu, Redakcja napisał:

Pierwszy efekt - posty można edytować przez 30 dni. Kolejne Wasze uwagi we wdrożeniu.

Bardzo ładnie :yes:

Do tej możliwości edycji pozostaje jednak sprawa informacji o przeprowadzonej edycji.

Teraz jest możliwość wyboru (tak/ nie) :

Personel witryny nadal będzie mógł wyświetlić fakt edycji

Kto to jest "personel witryny" ??
Może jednak fakt edycji powinien być zawsze widoczny lub widoczny po edycji po dłuższym czasie?

1 godzinę temu, henrykow napisał:

No i co ze strzałka "Do góry" bo aby z dołu stronki iść na samą góra trzeba kręcić myszką a wystarczyło by jedno kliknięcie, czy to tez jest takie trudne do wykonania?

Wystarczy kliknąć home na klawiaturze lub odpowiadającą kombinację klawiszy na maku. 

17 godzin temu, prokurator napisał:

A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ?  bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście.

Idź na forum polityczne jak chcesz gadać o polityce. 
Zero poltyki, bo inaczej powiadomienia o nowych postach zostaną zaspamowane śmieciami konfiarzy.

18 godzin temu, prokurator napisał:

A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ?  bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście.

Zero polityki a w szczególności zwłaszcza w wydaniu @prokurator vel. @gogus vel. @Kryzys vel. Bercik i tym podobnych. Zero polityki w której "moja" wizja jest jedynie słuszna a Chiny (i niektóre inne) są najlepsza a inne to UE, lewactwo, komuchy i inne paskudne gadziny które nam odebrały wolność :D

• Like 1

Już zaczynasz...

ad. "czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie" sugerujesz kolejny spisek?

Z takimi wpisami i polityką idź na inne Forum. Nie czekaj aż dostaniesz kolejnego bana za politykowanie.

ad. "widać trand na wszelkich forach zamykania ust  - czyżby na innych forach też mieli dosyć Twoich "politycznych" wpisów?

2 godziny temu, prokurator napisał:

Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle.

tego chce większość forumowiczów. Odpowiedz satysfakcjonuje?