d7d 03.09.2024 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września Edytować nie można a usunąć można. Może jest opcja "usuń konto" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2024 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września Po kilka razy zgłaszałam ruskie spamy i nikt tego nie usuwa. Amerykańskich botów też nie (serio tak trudno jest zauważyć, ze wpis nie dotyczy realiów Polski?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 03.09.2024 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września Godzinę temu, stos napisał: Jeśli po kilku minutach nie można już edytować to w jaki sposób mógł on sam wykasować wszystkie swoje wpisy? Nie rozumiesz co miałem na myśli pisząc że "podziękował" po prostu może wystąpił z prośbą na PW do admina o likwidacje konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.09.2024 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 53 minuty temu, Elfir napisał: I tak rzadko kto czyta wpisy od początku istnienia długiego wątku. Przejrzy ostatnie kilka postów. Ja zaczynam od szukajki - i jak ktoś wyszuka (czy to w google i trafi zupełnie przypadkowo na FM, czy w szukajce na forum, która jest znacznie gorsza od starej tak btw, bo nie mogę wyszukać posta zawierającego "lomo" którego autorem jest "kowalski" - bo pamiętam, że Kowalski coś ważnego napisał) "GWH12QB" albo "lomo economic" to znajdzie mój błędny wpis. I tak, pewnie nie dojdzie do tego, że rzeczywistość jest inna. I na tym polega problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.09.2024 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 9 godzin temu, stos napisał: Ja fanem Frofo007 nie byłem ale uważam że każdy ma prawo do swoich opinii i przekonań. Kasowanie użytkownika i jego wszystkich wpisów, niezależnie od ich meteorytyki wygląda na powrót PRL-u, ideologii słusznie minionej. Nikt Ci nie kazał prowadzić z nim dyskusji. A skąd wiesz, że został "wykasowany" wbrew swej woli ? Komuś by się chciało ? Każdy ma prawo do wystąpienia o wymazanie swojej aktywności na forum i administracja musi to uszanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2024 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 1 godzinę temu, fotohobby napisał: A skąd wiesz, że został "wykasowany" wbrew swej woli ? Komuś by się chciało ? Każdy ma prawo do wystąpienia o wymazanie swojej aktywności na forum i administracja musi to uszanować To był problem na starym forum - usunięcie pierwszego postu likwidowało cały wątek. A przecież reszta uczestników dyskusji w danym wątku nie wyrażała zgody na usuwanie ich wpisów. Dlatego redakcja unikała usuwania osób z dużym dorobkiem, a zamieniła ich profil w anonimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.09.2024 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 15 hours ago, Elfir said: To był problem na starym forum - usunięcie pierwszego postu likwidowało cały wątek. A przecież reszta uczestników dyskusji w danym wątku nie wyrażała zgody na usuwanie ich wpisów. Dlatego redakcja unikała usuwania osób z dużym dorobkiem, a zamieniła ich profil w anonimowy. W starym forum likwidacja konta nie likwidowała wpisów autora którego konto, nawet na jego prośbę, zlikwidowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.09.2024 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2 godziny temu, stos napisał: W starym forum likwidacja konta nie likwidowała wpisów autora którego konto, nawet na jego prośbę, zlikwidowano. Bo stare forum bazowało na innym oprogramowaniu, nowe ma takie oprogramowanie jak widać ale i tak nie wiemy czy on sam złożył prośbę o likwidację konta czy admin sam to zrobił a może to jakiś chochlik się wkradł przy kasowaniu postów Froto czyli ktoś nacisnął nie ten guzik😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2024 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 3 godziny temu, stos napisał: W starym forum likwidacja konta nie likwidowała wpisów autora którego konto, nawet na jego prośbę, zlikwidowano. Likwidował się cały wątek, jesli usuwało się pierwszy wpis. Jako początkujący moderator nie wiedziałam o tym i przypadkiem usunęłam. Potem musiała redakcja z backupu przywracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.09.2024 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 14 minutes ago, Elfir said: Likwidował się cały wątek, jesli usuwało się pierwszy wpis. Jako początkujący moderator nie wiedziałam o tym i przypadkiem usunęłam. Potem musiała redakcja z backupu przywracać. Ja nie piszę o wątkach tylko o wpisach osoby która poprosiła o likwidację konta. Po likwidacji konta jej wpisy pozostawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2024 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 10 minut temu, stos napisał: Ja nie piszę o wątkach tylko o wpisach osoby która poprosiła o likwidację konta. Po likwidacji konta jej wpisy pozostawały. skoro piszesz o czymś innym, to po co cytujesz mój wpis? moim zdaniem zostawały wpisy tylko kont, które Redakcja zamieniała na anonimowe a nie likwidowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.09.2024 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) 2 hours ago, Elfir said: skoro piszesz o czymś innym, to po co cytujesz mój wpis? moim zdaniem zostawały wpisy tylko kont, które Redakcja zamieniała na anonimowe a nie likwidowała Cytuję Ciebie bo Ty wypowiadasz się w dyskusji w której ja uczestniczę. Skasowanie konta nie zawsze skutkowało zamianą autora na anonimowego dla pozostawionych wpisów. Edytowane 4 Września przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.09.2024 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września Godzinę temu, stos napisał: Skasowanie konta nie zawsze skutkowało zamianą autora na anonimowego dla pozostawionych wpisów. Piszesz w czasie przeszłym więc dobrze wiesz że kiedyś tak było i jak pisałem tamte stare FM pracowało na innym oprogramowaniu a nowe ma inne i dlatego są takie a nie inne skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 04.09.2024 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 1 hour ago, henrykow said: Piszesz w czasie przeszłym więc dobrze wiesz że kiedyś tak było i jak pisałem tamte stare FM pracowało na innym oprogramowaniu a nowe ma inne i dlatego są takie a nie inne skutki. Ja nie pisałem tego do Ciebie tylko do Elfir, a ona pisze tu o starym forum i jego zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.09.2024 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 8 minut temu, stos napisał: Ja nie pisałem tego do Ciebie tylko do Elfir, a ona pisze tu o starym forum i jego zasadach. A ja Ci odpowiadam dlatego tak jest jak jest teraz na nowym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts