Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak szybko od poznania zdecydowaliscie sie na ślub?

Jak szybko zdecydowałaś/-eś się na ślub  

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak szybko zdecydowałaś/-eś się na ślub

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Trzeciego dnia oświadczyłem się i oświadczyny zostały przyjęte. Po tygodniu mieliśmy już zaklepany termin w kościele. Ślub równo po 4 miesiącach znajomości ( kursy przedmałżeńskie wstrzymały nas na 3 miechy ). Szok dla rodziny i znajomych. Obecnie jesteśmy już 8 lat po ślubie, 2 córki i ...nadal się kochamy.

Ha!!! U mnie dokładnie tak samo!!! Po 3 dniach przyjęłam oświadczyny (1996r), po 9 miesiącach był ślub cywilny (5/1997) => pełne zaskoczenie Rodziny, że tak szybko :o , w tym roku czyli po 8 latach wzięliśmy ślub kościelny (6/2005), znów pełne zaskoczenie Rodziny, że w ogóle :o :lol: Dzieci jeszcze nie mamy, ale się staramy :wink:

Właśnie dzisiaj kończę 30 lat, z czego 9 lat spędziłam z moim wspaniałym i ukochanym nad wszystko mężem i wiem, że był to jak do tej pory najpiękniejszy i najszczęśliwszy czas w moim życiu!

Dziękuję Ci Boże, że jesteś dla mnie taki łaskawy...

Pozdrawiam Was i Wszystkim życzę wiele szczęścia!

• 1 month później...
  • 14 years później...
Ja byłam z chłopakiem 6 lat zanim zdecydowaliśmy się na ślub. W sumie nie przeszkadzało nam życie bez ślubu ale córka była w drodze i stwierdziliśmy, że lepiej teraz sformalizować związek bo potem czeka nas dużo wydatków:) Zorganizowaliśmy ślub w 3 miesiące:) Nie mogąc już doczekać się go zaczęłam odliczać dni za pomocą [spamer] fajna strona. Możemy sprawdzić ile dni zostało do świąt, do porodu. Polecam:) Edytowane przez Elfir

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...