Nefer 15.04.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 i do tego : http://www.youtube.com/watch?v=VQMlPDeAUAw jakoś ostatnoi mnie mniej śmieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Malgos super umywalka właśnie dlatego zmieniłabym większość rzeczy w łazience... ale przynajmniej bateria jest przy niej taka jak przy mojej Cena do przeżycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Malgos super umywalka właśnie dlatego zmieniłabym większość rzeczy w łazience... ale przynajmniej bateria jest przy niej taka jak przy mojej Cena do przeżycia Dzieki, tez mi sie podoba Chcialam taka bez kolnierza naokolo, ale sa tylko z prawdziwego marmuru, za 2,5 tys. minimum. Jeszcze nie zwariowalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 i do tego : http://www.youtube.com/watch?v=VQMlPDeAUAw jakoś ostatnoi mnie mniej śmieszy A co, nie jest pani zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jakbym chciała dać tyle za umywalkę, to chyba małż by mi papiery rozwodowe przedstawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jakbym chciała dać tyle za umywalkę, to chyba małż by mi papiery rozwodowe przedstawił... 2,5 tys.? To tak samo jak z tymi blatami z corianu czy innych badziewi. 4 tysiace za mb czy cos takiego. Zawsze sie zastanawiam, czy nie jest prosciej kupic sobie deske do krojenia, zamiast kupowac blat, ktory sie nie rysuje, nawet jak go potraktowac wiertarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 i co? od wiertarki też się nie porysuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 i co? od wiertarki też się nie porysuje ?? Zapytaj tych, ktorzy je tu w niektorych watkach reklamuja. Na pewno probowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wątpię czy powiedzą prawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 wątpię czy powiedzą prawdę... No tak, jak ktos wydal 50 tysiecy na meble kuchenne to juz do konca zycia o tej kuchni prawdy mowic nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu Eeeeeeee, kradna pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu ja mam dwa i brakło.. ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam teście fundnęli zresztą teraz ten balkon to też oni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 otóż i to a ja to bym tak jeszcze z połowę z tego na już potrzebowała To witaj w klubie Smieszne to wszystko, jak czytam tu niektore watki to mam wrazenie, ze ludzie wszystko musza miec "najlepsze, najwieksze". Jak blat to z corianu, jak lodowke to SMEGA, jak umywalke to z marmuru. Skad ci ludzie na to biora kase??? Z kredytu ja mam dwa i brakło.. ale zlew z marmurku (konglomeratu dokładnie) też mam teście fundnęli zresztą teraz ten balkon to też oni... Nie wstyd Ci tak tesciow naciagac ? Mojej ciotce mieszkanie + cale wyposazenie kupili tesciowie i efekt byl taki, ze mamusia miala klucze i o 9 rano w niedziele wpadala zrobic pobudke. Ty uwazaj lepiej z tymi prezentami, bo Ci sie tesciowa na balkonie zalegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hmm, to na poważnie odpowiem tak Wprawdzie meble do kuchni nie kosztowały mnie 50 tysi, ale też włożyłam sporą kasę w mieszkanko. Nie kradłam - wzięłam z kredytu Teraz chyba muszę zacząć kraść, żeby spłacić Do rzeczy, robiłam wycenę do kredytu. Ponieważ remont był już zaczęty (tzn. rozpierducha totalna całej chałupy, a efektów nie widać żadnych), rzeczoznawca wycenił mi dwie opcje: a) w stanie takim jakim jest, czyli do totalnego remontu, bądź w niskim standardzie (materiały, sprzęt itd); b) w wysokim standardzie (materiały, sprzęt itd). Zgadnijcie, jaka różnica w cenie wyszła mi na mieszkanku? To już mówię - ponad 3,5 tysia z m2 To ja, jakbym dziś chciała sprzedać, po spłacie kredytu jestem kilkadziesiąt tysięcy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To już mówię - ponad 3,5 tysia z m2 To ja, jakbym dziś chciała sprzedać, po spłacie kredytu jestem kilkadziesiąt tysięcy do przodu Niestety ja wzielam kredyt na kupno mieszkania, nie na wykonczenie, dlatego tak placze, ale fakt faktem, ze ceny tak wzrosly, ze wystarczy pomalowac i wartosc skacze o 200 tysiecy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O to chodzi. Dla mnie ta wycena była tym, co przeważyło o spełnieniu niektórych z moich marzeń, jak ten granitowy blat Gdyby nie to, pewnie bym się nie zdecydowała E tam, granit Na pewno sie rysuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts