Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: :lol:

a kasę biorą pewnie po równo..

no, wielkoludem nie jestem, 174 cm..

Dla mnie to jednak dużo, większość moich koleżanek jest niższa ode mnie. Dziwnie tak górować nad otoczeniem..

Eee tam, dziwnie zaraz :lol: Normalne - ja to już się źle czuję, jak ktoś jest wyższy ode mnie, zwłaszcza kobitka :lol: Przyzwyczaiłam się patrzeć na wszystkich z góry :wink:

Ja mam 182 i też większość koleżanek jest ode mnie niższa :wink:

Małgoś, jak Ci grzebek nie przełoży licznika, to po co ma przekładać rurki? :wink: Zostaw, olej - zamówisz kuchnię, ktoś Ci zrobi projekt (tzn. przerysuje :lol: ) i ma pokazać, co i gdzie - gdzie dopływ, gdzie odpływ, gdzie gniazdka do sprzętów. Grzebki niech zostawią dużo kabla, jeśli kładą...

Jak już będziesz miała kuchnię zamówioną, to wezwiesz hydraulika i Ci poprzekłada, gdzie trzeba.

Przedłużanie teraz rurki, po to, żeby ją potem obciąć i przedłużyć w innym miejscu uważam za lekko pozbawione sensu :roll:

to faktycznie może mieć problem z prowadzeniem auta :lol: :lol: :lol:

Ale podobno mali sa dobrzy w te rzeczy. :oops:

też coś o tym słyszałam :oops: :oops:

może zależy jak mali??

Bo z doświadczenia wiem, że nie wszyscy...

:lol: :lol: :lol:

OK po Twoich zdjęciach też nie widać, żebyś aż tak wysoka była :o

Ja mam 182 i też większość koleżanek jest ode mnie niższa :wink:

To teraz rozumiem, po co Ci taka duza wanna.

Małgoś, jak Ci grzebek nie przełoży licznika, to po co ma przekładać rurki? :wink: Zostaw, olej - zamówisz kuchnię, ktoś Ci zrobi projekt (tzn. przerysuje :lol: ) i ma pokazać, co i gdzie - gdzie dopływ, gdzie odpływ, gdzie gniazdka do sprzętów. Grzebki niech zostawią dużo kabla, jeśli kładą...

Jak już będziesz miała kuchnię zamówioną, to wezwiesz hydraulika i Ci poprzekłada, gdzie trzeba.

Przedłużanie teraz rurki, po to, żeby ją potem obciąć i przedłużyć w innym miejscu uważam za lekko pozbawione sensu :roll:

Ty teraz gadasz jak moj szanowny malzonek... Dla mnie te wszystkie rury to czarna magia. Mozna mnie robic jak sie chce w tej kwestii. Chodzilo tylko o to, ze teraz tam maluja, wiec zeby juz nie rozpieprzac tych scian w tych miejscach. Pogadam jeszcze jak tam pojade jutro, o co w tym wszystkim chodzi. :-?

Afera pewnie bedzie spora przez to pylenie. A jak mowilam, zeby zabezpieczyli dziury folia to oczywiscie mnie nie posluchali... Teraz beda mieli za swoje. :evil:

No, jeśli uważasz, że po przełożeniu licznika nie trzeba będzie malować :roll: I jeśli tak bardzo potrzebujesz mieć pomalowane za lodówką :roll: To niech grzebki robią :wink:

Ania, Ty to pewnie jedno moje zdjęcie widziałaś, na dodatek do pasa - to fakt, nie widać wzrostu :lol: :wink:

Pewnie że wanna długa musi być :lol: Jakbym mogła, to by było 190 :lol: Lubię pływać :lol:

No, jeśli uważasz, że po przełożeniu licznika nie trzeba będzie malować :roll: I jeśli tak bardzo potrzebujesz mieć pomalowane za lodówką :roll: To niech grzebki robią :wink:

Jesli wszystko bedzie sie dzialo na tej wysokosci, na jakiej teraz sa te liczniki to nie trzeba bedzie malowac, ale krany sa wyzej. Na razie i tak beda robic w lazience. A co tam zrobia, to sie okaze...

Jesli wszystko bedzie sie dzialo na tej wysokosci, na jakiej teraz sa te liczniki to nie trzeba bedzie malowac, ale krany sa wyzej. Na razie i tak beda robic w lazience. A co tam zrobia, to sie okaze...

A krany chcesz montować na ścianie :o Czy raczej do blatu na elastycznych rurkach? :wink:

Zostaw tę kuchnię w spokoju - niech pomalują ściany i położą płytki, resztę się puszcza pod blatem, kran w blacie lub w zlewie się montuje - nic nie potrzebujesz montować w ścianie. Ew. jak rurka długa to obejmą się do ściany przykręca, żeby nie latała. Wsio :lol: Chyba że zakuwasz w ściany - ale jak w kg? To niech porobią rowki i pomalują.

A krany chcesz montować na ścianie :o Czy raczej do blatu na elastycznych rurkach? :wink:

Zostaw tę kuchnię w spokoju - niech pomalują ściany i położą płytki, resztę się puszcza pod blatem, kran w blacie lub w zlewie się montuje - nic nie potrzebujesz montować w ścianie. Ew. jak rurka długa to obejmą się do ściany przykręca, żeby nie latała. Wsio :lol: Chyba że zakuwasz w ściany - ale jak w kg? To niech porobią rowki i pomalują.

No pod blatem maja byc puszczane! Jezu, jak ja z tego nic nie rozumiem... Nie bedzie plytek, ma tam byc szyba, ale to chyba nie ma znaczenia. Ja Ci lepiej jutro zrobie zdjecie, tak bedzie prosciej :-?

No pod blatem maja byc puszczane! Jezu, jak ja z tego nic nie rozumiem... Nie bedzie plytek, ma tam byc szyba, ale to chyba nie ma znaczenia. Ja Ci lepiej jutro zrobie zdjecie, tak bedzie prosciej :-?

Chyba tak :lol: