DarioAS 08.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Malgos ty lepiej pisz, co tam z tymi sąsiadami, bo mi to spokoju nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Malgos ty lepiej pisz, co tam z tymi sąsiadami, bo mi to spokoju nie daje Spoko, tylko wroce do domu dopiero wieczorem. Natychmiast zdam relacje. Straz miejska, dobre sobie. Popieprzency jacys. To jade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.04.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 się dzieje nie znam uroku mieszkania w bloku, ale musi być nieźle przes...... malgos2 ta lodówka w dziwnym miejscu stała wizualizacja sypialni zapowiada świetne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wrocilam! No wiec dostalam pisemko od Zarzadu Wspolnoty, ktore oprawilam w ramki i mam zamiar powiesic w kiblu. Fajnie, ze mam nowa ozdobe Wysle Wam zdjecie, tylko teraz jeszcze musze troche popracowac. Skonczylo sie na tym, ze dam 10 zl sprzataczce, zeby posprzatala, a potem moze grzebki beda bardziej uwazac. Idioci - mowie Wam! Najlepsze jest to, ze po rozmowie z prezesem zarzadu (czy tam wice) minelam na korytarzu ta sasiadke, co rzekomo ma problem (tak naprawde to dym robi jej maz, ktory jest wiecznie narabany i szuka zaczepki) i nic nie powiedziala. Nawet jej syn powiedzial mi "dzien dobry", a ona nic. No to o co k... chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Chodzi o to, że nie sąsiad robi dym, tylko sprzątaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Chodzi o to, że nie sąsiad robi dym, tylko sprzątaczka I sasiad, i sprzataczka. Ten sasiad to jest psychopata. Wczoraj wieczorem wezwal czlonkow zarzadu, zeby przyszli zobaczyc, jaki ma bialy telewizor (no moze wpadlo przez jakies wentylacyjne rury, nie wiem, g... mnie to obchodzi). Jaka determinacja, zeby przez caly dzien trzymac pyl na telewizorze, zeby udowodnic swoja racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Tiaaa, to jego już pewnie cały zarząd i administracja znają - niewykluczone, że żonie tyż głupio. A sprzątaczka się piekli, bo jej pewnie też się czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Tiaaa, to jego już pewnie cały zarząd i administracja znają - niewykluczone, że żonie tyż głupio. A sprzątaczka się piekli, bo jej pewnie też się czepia Wszyscy wiedza, ze gosciu chodzi wiecznie narabany, podobno obrazal tam wczoraj wszystkich, darl morde. Chyba ta zona rzeczywiscie jest OK, przynajmniej nie bylo z nia zadnych scysji (do tej pory). A sprzataczka zaoferowala swoje uslugi za 10 zeta, wiec jest zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No i luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Chodzi o to, że nie sąsiad robi dym, tylko sprzątaczka I sasiad, i sprzataczka. Ten sasiad to jest psychopata. Wczoraj wieczorem wezwal czlonkow zarzadu, zeby przyszli zobaczyc, jaki ma bialy telewizor (no moze wpadlo przez jakies wentylacyjne rury, nie wiem, g... mnie to obchodzi). Jaka determinacja, zeby przez caly dzien trzymac pyl na telewizorze, zeby udowodnic swoja racje! ciekawe ile chodował ten kurz na telewizorze jak ze dwa tygodnie nie przetrze to też będzie biały tak czy siak może poprostu żonka nie sprząta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę porządek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę porządek musi być Żebyś słyszała, co o niej mówili Glazurnik do tej pory wspomina, że takiej to jeszcze nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ciekawe, czy w domu też jest taka ostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę porządek musi być Moi za darmo sprzatac nie beda, to juz wole dac te dyche kobicie, ktora za sprzatanie bloku dostaje 300 zl miesiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ale dychę dziennie?Za jedno posprzątanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę porządek musi być Moi za darmo sprzatac nie beda, to juz wole dac te dyche kobicie, ktora za sprzatanie bloku dostaje 300 zl miesiecznie. Ja im ani słowa nie mówiłam, wystarczyło, że ona ich przećwiczyła - mokra szmata pod drzwiami, wycieranie nóg, a jak naświnią to z mopem lecą Swoją drogą, co to jest za sprzątanie? Po sobie za darmo nie będą??? Gadanie głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ale dychę dziennie? Za jedno posprzątanie? Raz dostanie dzisiaj, zeby sasiad sie zamknal, potem maja grzebki uwazac. Najwyzej pod koniec tygodnia jeszcze raz dostanie, jak juz skoncza szlifowanie scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli gładzie? najgorsza robota, fakt- pełno kurzu. Ale OK ma rację, powinni uważać, albo odbij te dyche czy dwie z ich robocizny. To w końcu nie powinno Cię interesować, że brudno robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts