Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wrocilam! No wiec dostalam pisemko od Zarzadu Wspolnoty, ktore oprawilam w ramki i mam zamiar powiesic w kiblu. Fajnie, ze mam nowa ozdobe :D :D :D

Wysle Wam zdjecie, tylko teraz jeszcze musze troche popracowac. Skonczylo sie na tym, ze dam 10 zl sprzataczce, zeby posprzatala, a potem moze grzebki beda bardziej uwazac. Idioci - mowie Wam! :evil: :evil: :evil: Najlepsze jest to, ze po rozmowie z prezesem zarzadu (czy tam wice) minelam na korytarzu ta sasiadke, co rzekomo ma problem (tak naprawde to dym robi jej maz, ktory jest wiecznie narabany i szuka zaczepki) i nic nie powiedziala. Nawet jej syn powiedzial mi "dzien dobry", a ona nic. No to o co k... chodzi?

Chodzi o to, że nie sąsiad robi dym, tylko sprzątaczka :wink:

I sasiad, i sprzataczka. Ten sasiad to jest psychopata. Wczoraj wieczorem wezwal czlonkow zarzadu, zeby przyszli zobaczyc, jaki ma bialy telewizor (no moze wpadlo przez jakies wentylacyjne rury, nie wiem, g... mnie to obchodzi). Jaka determinacja, zeby przez caly dzien trzymac pyl na telewizorze, zeby udowodnic swoja racje!

Tiaaa, to jego już pewnie cały zarząd i administracja znają - niewykluczone, że żonie tyż głupio. A sprzątaczka się piekli, bo jej pewnie też się czepia :wink:

Wszyscy wiedza, ze gosciu chodzi wiecznie narabany, podobno obrazal tam wczoraj wszystkich, darl morde. Chyba ta zona rzeczywiscie jest OK, przynajmniej nie bylo z nia zadnych scysji (do tej pory). A sprzataczka zaoferowala swoje uslugi za 10 zeta, wiec jest zainteresowana.

Chodzi o to, że nie sąsiad robi dym, tylko sprzątaczka :wink:

I sasiad, i sprzataczka. Ten sasiad to jest psychopata. Wczoraj wieczorem wezwal czlonkow zarzadu, zeby przyszli zobaczyc, jaki ma bialy telewizor (no moze wpadlo przez jakies wentylacyjne rury, nie wiem, g... mnie to obchodzi). Jaka determinacja, zeby przez caly dzien trzymac pyl na telewizorze, zeby udowodnic swoja racje!

ciekawe ile chodował ten kurz na telewizorze :lol: :lol: :lol:

jak ze dwa tygodnie nie przetrze to też będzie biały tak czy siak :roll:

może poprostu żonka nie sprząta??

Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę :lol: :lol: :lol:

porządek musi być :lol: :lol: :lol:

Żebyś słyszała, co o niej mówili :lol: Glazurnik do tej pory wspomina, że takiej to jeszcze nie widział :lol: :lol: :lol:

Hehehe, moja sprzątaczka to sama jak opitoliła moich majstrów to z mopem aż do śmietnika potem latali, o myciu klatki po każdym przejściu nie wspomnę :lol: :lol: :lol:

Moi za darmo sprzatac nie beda, to juz wole dac te dyche kobicie, ktora za sprzatanie bloku dostaje 300 zl miesiecznie.

Moi za darmo sprzatac nie beda, to juz wole dac te dyche kobicie, ktora za sprzatanie bloku dostaje 300 zl miesiecznie.

Ja im ani słowa nie mówiłam, wystarczyło, że ona ich przećwiczyła - mokra szmata pod drzwiami, wycieranie nóg, a jak naświnią to z mopem lecą :wink:

Swoją drogą, co to jest za sprzątanie? Po sobie za darmo nie będą??? Gadanie głupiego :evil: