Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hm...

a ja mam spływ na środku i jedną stronę stromą...

to w takim razie??

dwuosobowa czy nie??

:lol: :lol: :lol:

Hmm, ale Ty masz jakąś asymetryczną czy narożną, o ile dobrze kojarzę? To chyba dla matki z dzieckiem, bądź miejsce na brzuch :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wanna jednoosobowa według opisu OK...

ale cacy :wink:

Ale zaglowki ma po obu stronach, wiech chyba dwuosobowa...

Spotkalam dzisiaj wlasciciela Krecika, ktory okazal sie kumplem mojego sasiada - pieniacza. Kazalam mu przekazac sasiadowi, ze bardzo mi przykro, ze ma bialo w domu, ale zeby dal mi spokoj. Moze to cos pomoze...

to już rozdajesz telefon sąsiadom??

a może chciał Cię przeprosić?

Po trzeźwemu by pewnie tego nie zrobił :lol: :lol:

Daje telefon, zeby dzwonili do mnie, nie do zarzadu wspolnoty. Ale slyszalam od wlasciciela Krecika historie, ze jak wyszla ta afera z pylem to on byl u niego podczas prezentacji pylu zarzadowi. Facet byl tak narabany, ze sie przewrocil na korytarzu... Darl morde, ze se musi nowe DVD kupic, ze meble za 10 tysiecy, jaja jak berety...

:o :o :o :o

Ty złóż skargę za zakłócanie ciszy nocnej przez sąsiada po pijanemu :lol: :lol:

Hej,

tak powaznie, to problem z pijanym jest mniejszy niz z trzezwym, bo pijanego nikt nie bierze powaznie i zawsze mozna zawolac policje, ze mi sie tu jakis pijany dobija i jak mnie wkurzy, to tak bede robic. Oczywiscie jak policja spisze jakis protokol, to natychmiast zarzad wspolnoty go dostanie. Mialam juz sasiada pijaka, to wiem, ze oni sie boja policji, bo zawsze moga na izbe trafic, a to juz kosztuje. Najpierw musze sie tam wprowadzic, potem maz musi go opierdzielic, a jak to nie pomoze to dam mu popalic. :evil: :evil: