CityMatic 08.08.2021 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 stos napisał: Dla testu wybrałem cytowanie wpisu @CityMatic i o dziwo cytat się pojawił. Kilka sekund wcześnie w innym temacie spróbowałem cytować i wielka D. No więc próbowałem tam bez cytowania i po napisaniu tekstu i naciśnięciu wyślij wita mnie pusta strona. Naciskam "reload", strona nadal pusta, Naciskam "back" i wracam do strony forum ale mojego wpisu już nie ma. Próbuję jeszcze raz "Odpowiedz na ten temat" i wklejam uprzednio zapamiętany tekst mojego wpisu. Naciskam "Wyślij odpowiedź" Pojawia się okienko z informacją: This page is asking you to confirm that you want to leave - data you have enetred may not be saved. i opcje "Stay on Page' i "Leave Page" Którąkolwiek wybiorę efekt jest ten sam. Wracam do edycji mojego wpisu. Naciskam "Anuluj" żeby wyjść z tej pętli popaparanego softu. Zaczynam od nowa. Wklejam swój wpis i naciskam "Zaawansowana edycja" Taka sama pętelka. Naciskam "Anuluj" Zaczynam od nowa. Wklejam swój tekst i naciskam "zaawansowana edycja" ponownie. Pojawia się znowu pusta strona. Naciskam "Reload" strony. Pojawia się na szarym tle okno z następującym tekstem: "To display this page, Firefox must send information that will repeat any action (such as a search or other confirmation) that was performed erlier. I opcje "cancel" i "Resend" Naciskam "Resend" Następuje sparwadzanie mojej przelądarki przez "Chmurkę" Znajduję się teraz w zaawansowanej edycji. Naciskam "Wyślij odpowiedź" Znowy "Chmuska" sprawdza mi przeglądarkę i, SUKCES. Mój jednozdaniowy wpis jest na forum. :hug:Kurcze....nie chciałoby mi się - to jest wariactwo co napisałeś aby odpowiedzieć na post musiałem też poklikać to co piszesz - głupota do kwadratu to mało napisane co się dzieje jest niedziela spadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 14.08.2021 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 działą forum? bo ciągle mi jakieś błędy "serwerowe" wyskaują (od samego rana!)...i tylko na tej domenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.08.2021 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Na Firefox działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 15.08.2021 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak mnie naszło, czy to ten Pan na końcu stopki odpowiada za spiiiiiii skryptu? Powered by vBulletin™ Version 4.2.5 Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin Forum Modifications By Marco Mamdouh Czy też (czy to zgodne z licencją?) ktoś anonimowo w nim dłubie? vBulletin to dosyć popularny skrypt. A z takimi jazdami w kwestiach technicznych, jak na FM to nigdzie nie widziałem. I taka ciekawostka, w jakiej prehistorii grzebiemy (za Wikipedią): vBulletin 4 was released in late 2009. The StyleVars system was added to draw CSS variables directly from the vBulletin Template code.[4] In July 2010, the BBC reported that there was a serious flaw in vBulletin software that allows anyone to easily access the database username and password.[5] [...] vBulletin 5 was released in 2012. A to copyright 2021 jest cokolwiek ciekawe, w tym kontekście. To naprawdę jest męczące, że trzeba być hakerem, żeby wstawić fotkę na forum. Robi się forum nie budowlane, a hakerskie (bo budowlańcy nie często są bardzo biegli w komputery, a bez tego nie da się wrzucić fotki). Chcecie odstraszać ludzi i zachęcać do korzystania z konkurencyjnych stron? Robicie to bardzo dobrze. Mnie (jeszcze) trzyma sentyment. Że tak przypomnę błędy zgłaszane pięć miesięcy temu czy 2,5 roku temu ciągle nie naprawione. Naprawdę to wiszenie ikonek: prowadzących do: i jest żałosne i nieprofesjonalne. Nawet kompletnie amatorskie fora są lepiej prowadzone. Tak, jestem masta - potrafię wrzucić fotki na FM... Zainteresowanych, którym redakcja i ich informatycy nie potrafi pomóc ze wstawieniem fotki zapraszam na priva (tak długo, jak jeszcze działa). Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.08.2021 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Zgłaszamy Wasze uwagi. Z nadzieją, że niestabilność w działaniu forum zostanie usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.08.2021 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Dalibyście sobie spokój z takimi żenującymi komunikatami.To nie trwa kilka dni, czy tydzień, ale MIESIĄCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.08.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Problemy są losowe, w tym zdaje się problem, skoro programista nie znajduje błędów. Prosimy o dalszą presję i... cierpliwość - wszystkie uwagi zgłaszamy i czekamy na unormowanie pracy forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 15.08.2021 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 Tak mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 16.08.2021 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 mam problem z cloudflare na niektórych wątkach. Checking your browser before accessing muratordom.pl.This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.Please allow up to 5 seconds…DDoS protection by CloudflareRay ID: 67f8d58b5820163c po kilku lub kilkunastu sekundach strona się odświeża, ale ponownie wyświetla się ta sama strona cloudflare (inny ray id)i tak w kółko od godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 16.08.2021 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 key1 napisał: mam problem z cloudflare na niektórych wątkach. Checking your browser before accessing muratordom.pl. This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly. Please allow up to 5 seconds… DDoS protection by Cloudflare Ray ID: 67f8d58b5820163c po kilku lub kilkunastu sekundach strona się odświeża, ale ponownie wyświetla się ta sama strona cloudflare (inny ray id) i tak w kółko od godziny... właśnie to miałem na myśli - pisząc niedawno o problemach "serwerowych" przez pół dnia tak było, potem się uspokoiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.08.2021 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2021 Czy naprawdę ten student grzebiący w skrypcie nie potrafi naprawić? W ogóle zagląda do tego, jakie komunikaty pojawiają się w logach przy próbie dodania zdjęcia? ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:138 [Deprecation] Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.open @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:138getImageUploadHtml @ image.js?v=425&t=B8DJ5M3:67getImageDialog @ image.js?v=425&t=B8DJ5M3:242(anonymous) @ image.js?v=425&t=B8DJ5M3:275e.dialog @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:86openDialog @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:98ae @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:98x @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22y @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22z @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22(anonymous) @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22setTimeout (async)A.E.$.onload @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22load (async)A @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:22load @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:23openDialog @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:98exec @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:97exec @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:21vbimage @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:136exec @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:21execCommand @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:26(anonymous) @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:41execute @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:42(anonymous) @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:10callFunction @ ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=425:10onclick @ showthread.php?230910-Forum-Muratora-uwagi&p=8072843:1Error with Permissions-Policy header: Unrecognized feature: 'interest-cohort'./newattachment.php:1 POST https://forum.muratordom.pl/newattachment.php 503 Innych błędów też trochę wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2021 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2021 znów nie działa moderacja - nie mogę usuwać wpisów spamerów czy przenosić źle umieszczonych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 30.08.2021 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.09.2021 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Czy problem nadal jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2021 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 (edytowane) U mnie nie ma problemu (Firefox) PS - Edycja nr 1 postu Czasami przekieruje na 5 sekund na .... PS2 - Edycja nr 2 postuKolejny raz edytuje bez problemu. Potwierdzam, że czasami nie ma możliwości edycji napisanego wcześniej postu. Edytowane 1 Września 2021 przez d7d PS i PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.09.2021 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 (edytowane) Redakcja napisał: Czy problem nadal jest? Zmieńcie programistę jeśli nie potrafi napisać kodu działającego na wszystkich przeglądarkach. Nie działa na Firefox bo nie można się nawet zalogować. Działa na 8 letnim Safari, bo przynajmniej się można zalogować (no częściej niż nie). To co się tu dzieje już dawno przestało być śmieszne. Reklama "Back to school" po każdym przeładowaniu strony, to chyba po to by Wasz programista wiedział co ma od jutra zrobić. Edytowane 1 Września 2021 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2021 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 stos napisał: Zmieńcie programistę jeśli nie potrafi napisać kodu działającego na wszystkich przeglądarkach. Nie działa na Firefox bo nie można się nawet zalogować. Posty piszę z przeglądarki Firefox 91.0.2 (64 bity) i mogę zalogować się, pisać i edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 01.09.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 d7d napisał: Posty piszę z przeglądarki Firefox 91.0.2 (64 bity) i mogę zalogować się, pisać i edytować Zapewne masz Firefoxa na Windows. Mój jest na MacOS. 78.13.0esr (64-bit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.09.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2021 Tak jest. Firefox na Win 10. Widocznie Windows 10 jest lepszy od MacOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 02.09.2021 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2021 d7d napisał: Tak jest. Firefox na Win 10. Widocznie Windows 10 jest lepszy od MacOS Może ma więcej dziur, które to forum wykorzystuje, a w wersji MacOS są zatkane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts