Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Pół godziny albo lepiej zajęło mi odpisanie w wątku o wirusie z cytatami, normalnie tragedia. Nie wiem jak ale w końcu udało mi się i odpowiedź z cytatami się pojawiła. Na dłuższa metę nie ma sensu tak pisać jeżeli tego nie naprawią, sądzę że na miesiąc można zrobić sobie wolne od forum.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(tu cytat powinien być)

nic się nie poprawiło.

cytat się nadal nie pojawiają

korekty raz napisanego tekstu nadal nie da się zrobić

Próba wejścia na dowolną stronę w temacie

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?164927-Ma-kto%C5%9B-panele-fotowoltaiczne-Prosz%C4%99-o-opinie&p=8064236#post8064236

Nadal kończy się planszą ERROR 1020

Niby działa ale potwierdzam, że w pierwszym podejściu była plansza ERROR a w drugim poszło...

i da się edytować.

Może za chwilkę już nie działać.

Edytowane przez d7d

Prośba do Redakcji Forum

W jednym z postów użytkownik @henrykow insynuuje, jakobym pisał na Forum Muratora po dwoma nickami:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8065125&viewfull=1#post8065125

Ponieważ mimo moich ostrzeżeñ nie odwołał swoich słów proszę o zwetyfikowanie tej tezy, a ponieważ jest nieprawdziwa, o pouczenie @henrykow, żeby nie rzucał kłamliwych oskarżeń pod adresem innych użytkowników i skasowanie ww wpisu..

A ja wnioskuje do Redakcji aby przeanalizował posty fototohobby i Szefa Paula bo ostatnio czuja do mnie miętę poprzez pryzmat kłamstw i oszczerstw i dążenia za wszelaką cenę do kłótni prowokując bzdurnymi wpisami, pomimo udzielenia odpowiedzi drążą temat do bólu zadają kolejne bzdurne pytania i oczernia-jace stwierdzenia. Za co Oni oczywiście nie poczuwają się do winy bo to przecież ostoja spokoju na forum na forum a za plecami nóż w reku trzymają. fotohobby to taka mała metafora albo jak wolisz alegoria, co nie wiesz co to jest!!!????? Nie znasz się na tym? Dziwne, zaprawdę powiadam dziwne że nie załapałeś.

I mała uwaga oficjalna, jak zgłaszałem obraźliwe posty pod moim adresem oraz posty nie na temat to Redakcja nie zareagowała, a tu fotohobby taki pokrzywdzony przez życie, oj nic tylko współczuć:cry:

Edytowane przez henrykow

@henrykow

Jeśli posty - pomimo zgłaszanie nie sa usuwane, to oznacza, że nie łamią regulaminu.

To tylko twoja histeria.

To nie ja to, tylko Ty używasz epitetów "ułomny", "debilny" względem swoich rozmówców, to Ty ordynarnie kłamiesz, że ktoś pisze spod dwóch nicków (choć nawet nie potrafisz podać mojego rzekomego, drugiego nicka).

Rzucasz epitety, oskarżenia na oślep.

A potem przybiegasz tutaj wyżalić się, jaki to jesteś szykanowany.

To żenujące

Mam nadzieję, że Radakcja rozsądzi kwestię podwójnego nicka i trochę Ciebie przystopuje, bo nawet rok nie jesteś z nami, a już dałeś się poznać ze złej strony.

Za szybko pochwaliłem ;)

Mnie też dopadł przed chwilą ten wirus...

Nawet nie mogę dodać screenshota jak to wygląda...

Czyżby służby specjalne min.zero zainteresowaly się mną ? Może Maciar ze swoimi wojskami WOT działa :D

Ale zdjęcie poza forum tak to wygląda:

e668ab74503f83ddmed.jpg

Edytowane przez Arturo1972