abhimanyu 20.11.2021 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) Mieszkałem w domu z 12-metrowym sufitem, a teraz mieszkam w domu ze standardowymi 8-metrowymi sufitami. Szczerze mówiąc, nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że nie kocham wysokich sufitów, dopóki się nie przeprowadziłam. Chłodzenie i podgrzewanie ich jest do bani Małe pokoje o powierzchni stóp kwadratowych, takie jak mniejsze sypialnie i łazienki, sprawiają wrażenie siedzenia w studni. Większość uzyskanej przestrzeni jest mniej niż użyteczna (szafy lub półki powyżej 8 stóp wymagają stołka, aby uzyskać dostęp, osoby powyżej 8 stóp są naprawdę rzadkością) Standardowe drzwi o wymiarach 6 stóp i 8 cali i skrzydła o standardowym rozmiarze mogą wyglądać dziwnie na ścianie o długości 12 stóp, ale większość ludzi nie sprężynuje w przypadku większych drzwi lub listew skrzynkowych. Wysokie pokoje po prostu nie są naturalnie przytulne Nie traktuj tego jako powszechnego potępienia wysokich sufitów, ale siedząc tutaj w moim rozkładanym fotelu w moim pokoju z sufitem o wysokości 8 stóp i wyobrażając sobie, że sufit znajduje się 4 stopy dalej, zastanawiam się, dlaczego ta funkcja wydaje się być na liście kontrolnej wszystkich podczas każdego polowania na dom i pokaz projektowy. Edytowane 8 Grudnia 2023 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekDawid 20.11.2021 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Przepraszam bardzo, a ten 12 metrowy sufit to podwieszany czy tynkowany tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 20.11.2021 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 20.11.2021 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Konto świeżo zalozone, pewnie mające na celu nabicie postów, by za chwilę robić za kryptoreklamę. Zignorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 20.11.2021 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Od kiedy to 8 metrowy sufit to standard? On/ona miesza i pisze raz o 8m a raz o 8-miu stopach. 8 stóp to jakieś 2,5 metra, 12 stóp to ponad 3,6 metra. Widziałem już stare mieszkania o tej wysokości i faktycznie ich nagrzanie grzejnikami było ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.11.2021 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Przeciez to bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 20.11.2021 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Przeciez to bot stos to bot? AI poszła nieźle do przodu w ostatnich latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.11.2021 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2021 Z kontestu wynika jednak, że pisałeś o twórcy wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 21.11.2021 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Z kontestu wynika jednak, że pisałeś o twórcy wątku. Co nie znaczy, że nie mam racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.11.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 A ktoś twierdzi, że nie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obrzydliwy 22.11.2021 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Mieszkałem w domu z 12-metrowym sufitem, a teraz mieszkam w domu ze standardowymi 8-metrowymi sufitami. Szczerze mówiąc, nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że nie kocham wysokich sufitów, dopóki się nie przeprowadziłam. Chłodzenie i podgrzewanie ich jest do bani Małe pokoje o powierzchni stóp kwadratowych, takie jak mniejsze sypialnie i łazienki, sprawiają wrażenie siedzenia w studni. Większość uzyskanej przestrzeni jest mniej niż użyteczna (szafy lub półki powyżej 8 stóp wymagają stołka, aby uzyskać dostęp, osoby powyżej 8 stóp są naprawdę rzadkością) Standardowe drzwi o wymiarach 6 stóp i 8 cali i skrzydła o standardowym rozmiarze mogą wyglądać dziwnie na ścianie o długości 12 stóp, ale większość ludzi nie sprężynuje w przypadku większych drzwi lub listew skrzynkowych. Wysokie pokoje po prostu nie są naturalnie przytulne Nie traktuj tego jako powszechnego potępienia wysokich sufitów, ale siedząc tutaj w moim rozkładanym fotelu w moim pokoju z sufitem o wysokości 8 stóp i wyobrażając sobie, że sufit znajduje się 4 stopy dalej, zastanawiam się, dlaczego ta funkcja wydaje się być na liście kontrolnej wszystkich podczas każdego polowania na dom i pokaz projektowy. Najwygodniej przebywa się w pomieszczeniu wysokim na 3 jardy, o powierzchni 1 pręta kwadratowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2022 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Od kiedy to 8 metrowy sufit to standard? Od wówczas, kiedy translator myli stopy z metrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts