sito 27.02.2022 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 (edytowane) Dla mnie to głupota bo po pierwsze na całe życie nie kupi się paliwa a po drugie zwiększony popyt poprzez panikujących zwiększa cenę. Gdy stałem w kolejce to usłyszałem taki hicior od jednego gościa - Panie ale na zbiorniku paliwa dojadę do połowy Niemiec:D Taka historyjka o naszej koleżance Veronice z Czernihowa nad Kijowem . Miejsce Czenihow. Dzień przed inwazją zatankowala swojego opla do pełna gazem i benzyna. Mama powiedziała jej że ma nie patrzeć na nią tylko wracać do Polski. Ona ma 65 lat już to sobie poradzi a przed Tobą dziecko cale życie... ( Vera ma 32 lata ) . Pożegnała się z mamą, wsiadła do auta i w jednym ciągu nie zatrzymując się nigdzie po drodze dojechała do Polski . Kiedy psychol wydał rozkaz inwazji była w Rzeszowie.... Potem już tylko dojazd do Gliwic gdzie mieszka . Jej mama i teściowa od inwazji mieszkają w piwnicy domu w Czernihowie. Na ulicach nie widać nic tylko czołgi. Tędy leci cały praktycznie ruski atak na Kijów.... Widziałem kilka fotek które mama jej wysłała. Nie kupiłem paliwa na zapas jak niektórzy, ale bak podobnie jak Vera będę miał pełny gdyby ruskim udało się złamać Ukrainę.... Edytowane 27 Lutego 2022 przez sito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 27.02.2022 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2022 Paliwem się niektórzy nasycili, teraz przerzucili się na płyn lugola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.03.2022 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 No i cena prawie wróciła do normalności jak Obajtek postraszył że koncesje pozabiera za wygórowane ceny. Sześć złotych i więcej to normalność? Wolne żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 01.03.2022 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Sześć złotych i więcej to normalność? Wolne żarty. U nas 5,80 za 95-kę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.03.2022 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 Po prostu wracając do domu warto "zmarnować" chwilę i dotankować 10 L, zamiast za kilka dni mieć nerwówkę gdy zapali się rezerwa lub trzeba niespodziewanie odjechać od komina. Takie czasy, rezerwa powinna się zapalać w głowie najpóźniej na połowie baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts