Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Net-billinng opłacalność

Patatay

Recommended Posts

Godzinę temu, qwerty1986 napisał:

Udowadniasz, że jesteś kretynem. Photovoltaics.FV to może zapisać Maciej z klanu...

Ku..a, ludzie odbiło wam? Pierdolnąłem literówkę, co było oczywiste. 

Potem sobie zażartowałem, że FV = PW, bo obie formy są tak samo błędne i zawierają tak samo niepoprawne połączenie angielsko-polskie. Może mam nietypowe poczucie humoru, ale mnie to śmieszy.

I ta głupota ciągnie się już drugą stronę. I nawet eskaluje do inwektyw. 

55 minut temu, robbas napisał:

Ku..a, ludzie odbiło wam? Pierdolnąłem literówkę, co było oczywiste. 

Potem sobie zażartowałem, że FV = PW, bo obie formy są tak samo błędne i zawierają tak samo niepoprawne połączenie angielsko-polskie. Może mam nietypowe poczucie humoru, ale mnie to śmieszy.

I ta głupota ciągnie się już drugą stronę. I nawet eskaluje do inwektyw. 

Też mnie wnerwiają ludziska którzy takie bzdety wyolbrzymiają , tez kiedyś uprościłem ogniwa 280 amperowe dla 90-proc ludzi to oczywiste że chodzi o amperogodziny ale jazda była no bo wyczytał ale w lot nie zrozumie.

To jak w koncu nas teraz rozliczaja? Wg Rce czy RceM? Beda korekty wsteczne od 1 lipca? Czy zmienia ten stary zapis i podstawowe rozliczenke to bedzie RceM a mozliwosc przejscia dla chetnych na Rce, dzieki czemu obejdzie sie bez korekt? Co mowi nowa ustawa?

Ps. Ci co maja magazyny i od 1 lipca efektywnie zarzadzaja wysylaniem EE do sieci wg wysokich stawek Rce, czyli szczyt popoludniowy i wieczorny, to sa w mega czarnej jaskini, jesli rozlicza ich po RceM...

Edytowane przez Kristoforokrk
Literowka