qwerty1986 29.11.2024 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 07:49 Udowadniasz, że jesteś kretynem. Photovoltaics.FV to może zapisać Maciej z klanu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robbas 29.11.2024 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 09:06 Godzinę temu, qwerty1986 napisał: Udowadniasz, że jesteś kretynem. Photovoltaics.FV to może zapisać Maciej z klanu... Ku..a, ludzie odbiło wam? Pierdolnąłem literówkę, co było oczywiste. Potem sobie zażartowałem, że FV = PW, bo obie formy są tak samo błędne i zawierają tak samo niepoprawne połączenie angielsko-polskie. Może mam nietypowe poczucie humoru, ale mnie to śmieszy. I ta głupota ciągnie się już drugą stronę. I nawet eskaluje do inwektyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 29.11.2024 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 10:03 55 minut temu, robbas napisał: Ku..a, ludzie odbiło wam? Pierdolnąłem literówkę, co było oczywiste. Potem sobie zażartowałem, że FV = PW, bo obie formy są tak samo błędne i zawierają tak samo niepoprawne połączenie angielsko-polskie. Może mam nietypowe poczucie humoru, ale mnie to śmieszy. I ta głupota ciągnie się już drugą stronę. I nawet eskaluje do inwektyw. Też mnie wnerwiają ludziska którzy takie bzdety wyolbrzymiają , tez kiedyś uprościłem ogniwa 280 amperowe dla 90-proc ludzi to oczywiste że chodzi o amperogodziny ale jazda była no bo wyczytał ale w lot nie zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1986 29.11.2024 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 11:17 Jest różnica pomiędzy: robić łaskę, a robić laskę. Jak nie potraficie poprawnie pisać, to może pora wrócić do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kristoforokrk 29.11.2024 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano wczoraj o 11:46 (edytowane) To jak w koncu nas teraz rozliczaja? Wg Rce czy RceM? Beda korekty wsteczne od 1 lipca? Czy zmienia ten stary zapis i podstawowe rozliczenke to bedzie RceM a mozliwosc przejscia dla chetnych na Rce, dzieki czemu obejdzie sie bez korekt? Co mowi nowa ustawa? Ps. Ci co maja magazyny i od 1 lipca efektywnie zarzadzaja wysylaniem EE do sieci wg wysokich stawek Rce, czyli szczyt popoludniowy i wieczorny, to sa w mega czarnej jaskini, jesli rozlicza ich po RceM... Edytowane wczoraj o 11:49 przez Kristoforokrk Literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patatay 29.11.2024 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 godziny temu Rozliczają wg RCE, przynajmniej w Energi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts