Redakcja 09.03.2023 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Dawne życie zostało 300 km od tego miejsca. Przyjechała z córką w rodzinne strony i zbudowała dom. Kobieta potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.03.2023 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Onsa nie powinna znaleźć się dziale "Klub samorobów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Pijowczyk 06.07.2023 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 No i elegancko, ja też jakbym miał możliwość zrobienia większosci sam, to bym robił/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 06.07.2023 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Ona zdaje się nie zbudowała domu w większości sama, tylko sama koordynowała budowę. Kompletnie nie rozumiem, dlaczego kobieta miałaby nie zbudować domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.07.2023 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 Jest równouprawnienie lub powinno być. Facet to budowlaniec a kobieta to... ?? budowlanka, budowlanczyni, budowlanczynka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 07.07.2023 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 budowla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 07.07.2023 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 Dźwigała bloczki betonowe? Szacun! I współczucia dla męża, jak podskoczy cios może być zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.07.2023 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Widziałem taką. Mąż na saksach, ona pilnowała ekipy od murowania a jak materiał przywieźli to nosiła co trzeba aby ekipa nie odrywała się od pracy. Tylko z workami cementu jej nie widziałem ale chałupa już dawno stoi, ogród urządzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina00 23.05.2024 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja to wbrew pozorom nie jest aż tak rzadkie i nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 29.05.2024 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja Tylko tytuł wprowadza w błąd. Ona nie wybudowała sama domu. Co najwyżej sama zleciła budowę domu/nadzorowałą budowę. Szkoda, na pewno znalazłaby się kobieta,która naprawdę sama postawiła dom. To byłoby ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 29.05.2024 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja Tylko tytuł wprowadza w błąd. Ona nie wybudowała sama domu. Co najwyżej sama zleciła budowę domu/nadzorowałą budowę. Szkoda, na pewno znalazłaby się kobieta,która naprawdę sama postawiła dom. To byłoby ciekawe. Pani profesor Magdalena Środa jak najbardziej zna takie przypadki. Może do niej należałoby się zgłosić z zapytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 10.07.2024 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca ja sama zaprojektowałam a potem nadzorowałam budowę ale to chyba też nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts