coulignon 10.10.2023 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Cześć,Czy znacie jakieś metody udrażniania rury odkurzacz centralnego? Rura została zapianowana (taki żart wykonawcy remontu) przypuszczam na odcinku około 30 cm . Myślałem o rozpuszczalnikach - porobię sobie jakieś eksperymenty. Ale może jest jakiś magiczny sposób o którym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipka1719516346 10.10.2023 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Zalazłeś im za skórę widać : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.10.2023 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Rozpuszczalnikami zmatowisz rurę wewnątrz, o ile nawet da się udrożnić. Kamerką zlokalizować gdzie jest korek, rozkuć ściane i wkleić nowy odcinek rury z dwóch połówek rozciętych wzdłuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 11.10.2023 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Przewiercić spiralą do kanalizy, przecież to zwykła miękka pianka. Resztki wypsikać czyścikiem do pianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.10.2023 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Zalazłeś im za skórę widać : ) No było wesoło:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.10.2023 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Rozpuszczalnikami zmatowisz rurę wewnątrz, o ile nawet da się udrożnić. Kamerką zlokalizować gdzie jest korek, rozkuć ściane i wkleić nowy odcinek rury z dwóch połówek rozciętych wzdłuż. Wiem gdzie jest i nie bardzo mam ochotę kuć. Posadzka, demontaż paneli na całym piętrze. To ostateczność. [ATTACH=CONFIG]466543[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 11.10.2023 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 spiralą przetkaj, reszte wciągnie odkurzacz. Z tego sie nie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 12.10.2023 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Przewiercić spiralą do kanalizy, przecież to zwykła miękka pianka. Resztki wypsikać czyścikiem do pianek. Zły pomysł. Czyścik - aceton - rozpuści i rozmaże. Tylko na sucho. Po udrożnieniu robić czymś takim aż usunie resztki. https://www.mbterm-kominki.pl/akcesoria-kominiarskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 12.11.2023 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Udało się usunąć piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.11.2023 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Dla potomnych. Nie działa:1. Spirala ręczna . 2. Wąż z końcówką do przepychania kanalizacji podłączony do dużej myjki (nie , nie zrobiłem tego na instalacji tylko na zapianowałem kawałek rury i sprawdzałem na dworze.)Działa: 1. urządzenie rotenberger R 600 ze spiralą 16mm2. Przekleństwa3. Pot krew i łzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts