d7d 26.07.2024 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 2 godziny temu, Elfir napisał: Opcja Nowe posty powinny przedstawiać wątki gdzie są nowe wpisy a nie wszystkie posty. Przy takim ruchu na forum w życiu nie dojdę do postów z ranka, kiedy wchodzę na forum wieczorem. 49 minut temu, Frofo007 napisał: Nowa jest lepsza, tylko użytkownicy muszą się przyzwyczaić. Kiedyś podejrzewam, że sporo osób mogło np. coś do mnie/o mnie napisać na forum a ja tego nawet nie byłem świadom. Teraz masz powiadomienia. W tym co opisuje Elfir to nie jest lepsza. Elfir ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2024 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 Nadal jest ograniczenie zgłaszania spamu. I w dodatku się blokuje, bo po pół godzinie nadal nie mogę zgłosić nowych wpisów. A tu najnowsze wpisy to są jakieś dwa przypadkowe boty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.07.2024 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2024 2 godziny temu, Frofo007 napisał: Nowa jest lepsza, tylko użytkownicy muszą się przyzwyczaić. Forum budowlane u konkurencji od kilku lat działa na tym programie, więc dla mnie to nie nowość. Ale tam są powiadomienia o nowych wpisach w wątku a nie wszystkie posty jakie dodano pod nieobecność. Dużo wygodniejsze, bo nie przewijam kilkudziesięciu wpisów tylko kilka-kilkanaście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 27.07.2024 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2024 19 godzin temu, Elfir napisał: Opcja Nowe posty powinny przedstawiać wątki gdzie są nowe wpisy a nie wszystkie posty. Przy takim ruchu na forum w życiu nie dojdę do postów z ranka, kiedy wchodzę na forum wieczorem. Zgadzam się. Być może można dodać taką funkcjonalność jak była w starym wątku. Czyli pokazywane są tylko WĄTKI z nowymi postami, a nie wszystkie nowe posty i cała inna aktywność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 27.07.2024 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2024 (edytowane) [[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Na stronie: https://forum.murator.pl/topic/274991-budowa-domu-wiosna-2024/#comment-9131426 Edytowane 27 Lipca 2024 przez Ratpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.07.2024 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Pytanie: jak edytować dane z byłego Płatnego Profilu ? Przeniosło mi sie w całości. Duzo sobie poprawiłem w tej nowej wersji ale pewnych rzeczy nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.07.2024 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 kurcze - no pierwszy raz od prawie dekady musze za cos pochwalic "Redakcje" to forum w nowej wersji faktycznie ma szanse na reaktywacje.... Jest w miare logiczne i fajne - na razie ogladam z przegladarki komputera na win - zaraz zobacze jak to lata na ios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.07.2024 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Jak z cytatu przejść do posta z którego dany cytat pochodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 28.07.2024 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 (edytowane) Powiadomienie o nowej aktywności w wątku przychodzi z adresu Forum Murator <[email protected]> Wcześniej było to [email protected] <[email protected]> Można to w końcu "ucywilizować". Edytowane 28 Lipca 2024 przez Ratpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.07.2024 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Nie widzę możliwiści edycji postu po jego wysłaniu w celu dokonania korekty treści lub uzupełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.07.2024 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 2 godziny temu, henrykow napisał: Jest taka możliwość. Prawy górny narożnik " ..." klikasz i masz opcję edytuj. Właśnie to teraz zrobiłem 😉 Ta opcja znika po 5 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.07.2024 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Godzinę temu, henrykow napisał: Co nie oznacza że tej opcji nie ma. @Robinson74 pytał czy jest możliwość edycji bo nie widzi tej opcji. Ustawienie czasu na edycję można dowolnie zmieniać z pozycji admina. Dlatego doprecyzowałem, żeby nie szukał tej opcji pod "..." w starszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.07.2024 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 OK, szkoda, że to tylko 5 minut. Sensowne byłoby ustawienie możliwości edycji bez ograniczeń czasowych, jeśli post jest cały czas ostatnim postem w danym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.07.2024 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 A co z prywatnymi wiadomościami? Odnoszę wrażenie, że zniknęły. Chyba że sam je sobie pokasowałem, ale nie przypominam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 28.07.2024 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 17 minut temu, Robinson74 napisał: OK, szkoda, że to tylko 5 minut. Sensowne byłoby ustawienie możliwości edycji bez ograniczeń czasowych, jeśli post jest cały czas ostatnim postem w danym wątku. Dobrze jest, 5 minut wystarczy na poprawę błędów. Zakładam, że wklejanie zdjęć będzie działać jak należy. Więcej nie potrzeba. Ostudzi to dyskusje - ludzie będą się pilnować zanim napiszą coś, czego się potem by wstydzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.07.2024 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Nie widzę sensu ograniczania czasu. Są posty, które zbierają wiedzę całego wątku. Taki przykład: Bywa, że np. hosting zewnętrzny przestaje działać czy linki przestają działać i warto zaktualizować. Bywa, że wiedza autora się zmienia - też warto zaktualizować żeby nie wprowadzać w błąd (bo ktoś wyszuka post, nie przeczyta co się potem działo przez ileś postów czy stron - i pozostaje w błędzie) i tu chciałem dać przykład swojego wpisu: Ale się okazało, że zniknęła jego edycja. Wyedytowałem go tuż przed wysłaniem tego postu: Edytując wstawiłem do niego fotki z pomiarami, które zniknęły. Więc jedna rzecz, że coś tu się porozjeżdżało przy przenosinach jeżeli chodzi o zawartość forum. Druga - ten ostatni post z 6 lipca. Jest kawałek cytatu - ale jest nim obrazek, który się nie wyświetla. I nie ma jak przejść do posta "Nie ma końca napisał:" Trzecia - czemu ma służyć ograniczanie czasu edycji? To tylko zmniejszy czytelność forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszakk 29.07.2024 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2024 Też mam problem z logowaniem. Rzecz w tym, że zawsze używałem nazwy użytkownika, a teraz forum wymaga podania adresu e-mail zamiast nazwy, a ja już nie pamiętam jakiego adresu używałem te kilka lat temu, gdy zakładałem tu konto. Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.07.2024 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2024 O, na nowym forum już u mnie wszystko działa jak wcześniej sygnalizowaliście: czyli "jedno zgłoszenie na 30minut" - wcześniej mi to ograniczenie nie działało i mogłem częściej. A tak ? Spam poczeka na innych przeglądających, bo ja nie będę czekał aż automat mi pozwoli zgłosić. Naprawdę nie da się tego zmienić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2024 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Nadal nie jestem w stanie zgłaszać spamu, bo pojawia się "maksymalnie jedno zgłoszenie na pół godziny", mimo, ze od ostatniej wizyty na forum minęło ponad 10 godzin: https://forum.murator.pl/topic/281205-wilgoć-w-pokoju-rekuperacja-czy-klimatyzacja/#comment-9131692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2024 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts