d7d 05.11.2024 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada Opisałeś wady nowego wydania FM więc nie wiem dlaczego uważasz, że nowe jest lepsze. Stare wydanie nie miało tych wad. "Dopieszczenie" to jest określenie w typu "finalizacja czegoś co jest bardzo dobre". Ty piszesz o oprogramowaniu a ja piszę o Forum które działa może na lepszym oprogramowaniu ale dla użytkowników działa znacznie gorzej. Tak jak byś pisał o nowym samochodzie który ma świetny silnika ale resztę: zawieszenie, karoseria, obsługa i serwis ma beznadziejny. Serwis (odpowiednik ASO) nie przyjmuje samochodu do naprawy gwarancyjnej i nie ma czasu zajmować się problemami które sam stworzył. Wg mnie stare wydanie było znacznie lepsze. Do tego sprawnie działali moderatorzy i usuwali posty botów i spamerów. Data i numer postów - jest data ale godzina to trzeba najechać myszką. Numerów nadal nie ma. W zachwalanym forum są kompletne daty i numery postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2024 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada znów wysyp botów "got this": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.11.2024 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada Nasz Admin tak zapracowany, że nie ma czasu pracować przy dopieszczeniu Forum (taki żarcik) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.11.2024 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada Tych I go this jest kilkadziesiąt a Nasz Admin i Nasza Redakcja nie mają czasu... Nie zaglądają na Forum to im to nie przeszkadza. https://forum.murator.pl/search/?&q=I got this&quick=1&sortby=relevancy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.11.2024 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada Do Admina czy do Redakcji to się nie odnosi. Oni nic nie robią w celu usprawnienia czy wprowadzenia w życie naszych postulatów. Tak myślę, że jest to bardzo dziwne zachowanie. Co sądzisz? Żarcik to być informacyjnie do Twojego "wystarczy dopieścić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2024 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada Wysyp spamu i botów, których nie mam czasu zgłaszać co pół godziny: boty " i got this" (jest ich o wiele więcej, bo nikt nie usuwa nawet tych zgłaszanych): spam: bot piszący nie na temat: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.11.2024 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada boty zakładają już blogi do spamowania: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 14.11.2024 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada Nowe wydanie Forum Murator faktycznie jest lepsze niż poprzednie... ale dla botów... A Redakcja chyba "są" na urlopie bo nie zaglądają do tematu który sama założyła. (liczba mnoga celowa) Zastanawiający jest ZUPEŁNY BRAK ZAINTERESOWANIA ze strony Redakcji i jej zwierzchników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.11.2024 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada Wiem, ze Redakcja ma w czterech literach to forum i liczy że umrze śmiercią naturalną, ale człowiek jednak się łudzi... I tak mając te złudzenie sugeruję, aby w "Zgłoszeniu naruszenia" dodać punkt o botach. Bo boty szybko się uczą, piszą z coraz większym sensem. Ale na razie nie rozróżniają kraju. I nawet jak piszą pozornie poprawną odpowiedz, to podawanie doświadczeń z Florydy albo cen usług i materiałów w dolarach lub juanach nijak się na forum nie przydaje. Przykładem ten wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2024 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada Tutaj wątek z botem który w sumie napisał definicję prawidłowo i nawet w temacie wątku jednakże jego wpis nic nie wnosi i jest po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.11.2024 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada Co się stało z tym wątkiem? Google go znajduje, ale link nie działa. Forumowa szukajka go nie znajduje a linki umieszczone w innych tematach (np. tutaj) prowadzą w próżnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2024 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada Chyba masz słabe e-łącze... i dlatego tak wolno to działa U mnie zgłoszone 4.11.2024 22:08 zostało zrealizowane już 13.11.2024 15:03. Czyli tylko 9 dni !! Jest super !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.11.2024 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada Z łezką w oku można i należy wspominać dobre czasy Naszych Moderatorów !! I komu to przeszkadzało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.11.2024 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 4 godziny temu, prokurator napisał: Mnie wtedy kapowałeś ??? Masz coś na sumieniu ? Zgłaszam naruszenia zasad ogólnych i zasad FM. Może Ty coś kapujesz z tego czy "ciemna masa" ?? PS "kapować coś" - rozumieć Zrozumieć coś, pojąć. - Teraz już kapujesz? - Nie, kompletnie tego nie rozumiem https://www.miejski.pl/slowo-kapować Jest jeszcze pojęcie "ciemna masa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 21.11.2024 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada W dniu 29.10.2024 o 20:22, prokurator napisał: Ty jesteś normalny ? .... EU sama się zarzyna na swoje rzyczenie nie moje ,moje zdanie znasz, zawsze ci coś nie pasuje nawet jak ci do wentylatora fakalia wrzucają ty zadowolony, ... Taki jest twój poziom intelektualny. I nie chodzi o "rzyczenie". 3 godziny temu, prokurator napisał: Nie wiesz co tu kapuś ? nawet tego nie wiesz ? a to robisz . obrońców tzw moralności mamy aż nadto. Ty masz mylne pojęcie znaczenia "kapuś". Zobaczysz pijanego kierowcę na ulicy to zadzwonisz na policję i będziesz kapusiem ? Czy nie zadzwonisz bo nie chcesz być kapusiem ?? Obrońca moralności - nie znasz się ani na moralności ani na obrońcach "panie" @prokurator . Jesteś prokuratorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.11.2024 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 7 godzin temu, prokurator napisał: No to zgłaszaj opinia o tobie będzie super, ot taki samozwańczy sprawiedliwy to twoje, mnie to akurat do glowy nigdy nie przychodzi aby zgłaszać a mógłbym ale nigdy tego nie zrobię dla swoich zasad one dla mnie są święte. Fajnie jak ktoś ma zasady i ich przestrzega. Ale szkoda że nie są one zgodne z zasadami współżycia społecznego, okazują brak szacunku do innych i są mocno agresywne w stosunku do innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdothash 22.11.2024 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada Wam przyjemność sprawia kopanie się z koniem? To nowe forum ma jedną zaletę: bardzo łatwo jest dodawać użytkowników do ignorowanych. Ja nawet nie wiedziałem że prokurator coś tu pisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 22.11.2024 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada Nowe forum ma też tę zaletę, że wycięło odklejonych sprzedawców grzejników ściennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 22.11.2024 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 4 godziny temu, pdothash napisał: Wam przyjemność sprawia kopanie się z koniem? To nowe forum ma jedną zaletę: bardzo łatwo jest dodawać użytkowników do ignorowanych. Ja nawet nie wiedziałem że prokurator coś tu pisze Przyjemności to nie sprawia. Rozumiem Twoje podejście do problemu "kopania się z koniem". Jeżeli ignorowany zaśmieca kolejne tematy to niestety psuje poziom Forum. Lepiej będzie jak "koń" dopasuje się do powszechnych zasad współżycia społecznego, szacunku do innych i przestanie kopać. A jak się nie chce dopasować lub uznaje w swoim mniemaniu, że działa zgodnie z swoimi "świętymi zasadami" które jednak naruszają dobra innych, to niech opuści forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.11.2024 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 3 godziny temu, prokurator napisał: A kto tak uznał że są mocno agresywne ?? Ja, bo takie są moje zasady. I za podpowiedzią innych sprawdzę jak działa ta funkcja "dodaj to ignorowanych".. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts