gogush 31.12.2022 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 , a na dodatek jest możliwość wpięcia do niej grzałki elektrycznej. Bardzo się to przydaje latem. Potwierdzam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 31.12.2022 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2022 Ja piszę o swojej instalacji - sterowana w 100% pogodowo, nie ma w niej żadnych termostatów. Owszem, powoduje to, że po kąpieli temp. w łazience rośnie, ale to mi nie przeszkadza. Tak z ciekawości. Jaki masz kocioł i jak masz ustawione krzywe grzewcze i poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.01.2023 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Bzdura. Łazienka jest za mała, żeby podłogówka mogła ją ogrzać o dwa stopnie powyżej pokoi. Pokoje z nawiewem musisz znacznie bardziej ogrzać. To jaki dałeś tam rozstaw, że za bardzo grzeje? Myślę, że jednak drabinka będzie najlepsza, bo się sprawdza w łazience, a na dodatek jest możliwość wpięcia do niej grzałki elektrycznej. Bardzo się to przydaje latem. Latem? Do czego się przydaje w domu pasywnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 01.01.2023 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2023 Pokoje z nawiewem musisz znacznie bardziej ogrzać. To jaki dałeś tam rozstaw, że za bardzo grzeje? Projektant dał, nie ja. Rozstaw jest taki, że grzeję minimalną temperaturą czynnika i niskim przepływem. Typowo jest 10 cm. Latem? Do czego się przydaje w domu pasywnym? Do szybkiego suszenia ręczników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.01.2023 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Tak z ciekawości. Jaki masz kocioł i jak masz ustawione krzywe grzewcze i poziom? 12 letnia Beretta Conica Green, KG 0,6, punkt początkowy 20/20'C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.01.2023 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Rozstaw jest taki, że grzeję minimalną temperaturą czynnika i niskim przepływem. Wycofujesz się z tego: Muszę podnieść temperaturę czynnika o 2 stopnie ? Do szybkiego suszenia ręczników. Przy rekuperacji schną Ci za wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 04.01.2023 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2023 Wycofujesz się z tego Przy rekuperacji schną Ci za wolno? Odpuść sobie wyrywanie słów z kontekstu, na mnie to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts